- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.621
yasmincim eşinin iş durumu hayırlı olsun
mmmfcim sizinde arsa işiniz hayırlı olsun ve gözünüz aydın :)
burada hava şahane bahar gibi,Okyanus 1 saat uyudu uyandı bi parka götüreyim bari onu.bu arada bende biraz hava almış olurum,beynime oksijen gitsin çünkü çok ihtiyacım var.Sevgililer günüm muhteşemdi! süper bir kavgaya daha imza attık eşimle.eski hallerimizden eser yok ne oldu bize böyle bilmyiorum ama bunun sonu iyi değil.Bugün omasa yarın olmasa 3 gün sonra kesin ayrılıcaz biz,sonumuzu görüyorum iyice.Olmuyor artık,mutsuzluk vermeye başladık birbirimize resmen.inanamıyorum bu hale geldiğimize.Herşeyi bırakıp onu tercih ettiğim adam bu mu diyorum,mutlaka bende sütten çıkma ak kaşık değilimdir.Çok üzgünüm kızım için,babasız büyüycek sanırım.Hiç istemezdim ama çocuk bizim kavgalarmıza şahit oluyo ve dün akşam biz tartışırken ağladı.Neyse içinizi karartmayayım.Bİşeyler yedireyim de çıkalım sonra
valla maytapcım miniğin yazsından sonra 15 bile isteyebilirsniz süper seninki hayatta çalışmaz artık gül gibi yaşar gidersiniz[ı]canım emlakcılar daha ıyı bılırler tabıı ama bahsıne gore 9.000 tl cok buyuk bır para degıl verılebılır[/ı]
[ı]ya da soyle anlatayım kadıkoyde amcamın dukkanı var 450 m2 ve trafıge kapalı cadde uzerınde bugunun parasıyla 15.000 tl teklıf ettıler bıze[/ı]
[ı]ama vermedık baska bırıne verdık dukkanı ıkı yıldır zam bıle yapmıyor[/ı]
[ı]kıralamanız halınde cok detaylı bır protokol yazın her yıl kac oranında zam yapılacagına daır, yaptıkları bınanın kıracılık anlasması fesh edıldıgınde hıcbır ucret talep etmeden arsa sahıbıne kalacagına daır vs.[/ı]
[ı]ıyı bır deger bıcer komısyoncular hadı hayırlısı[/ı]
canım gene ne oldu yayasmincim eşinin iş durumu hayırlı olsun
burada hava şahane bahar gibi,okyanus 1 saat uyudu uyandı bi parka götüreyim bari onu.bu arada bende biraz hava almış olurum,beynime oksijen gitsin çünkü çok ihtiyacım var.sevgililer günüm muhteşemdi! Süper bir kavgaya daha imza attık eşimle.eski hallerimizden eser yok ne oldu bize böyle bilmyiorum ama bunun sonu iyi değil.bugün omasa yarın olmasa 3 gün sonra kesin ayrılıcaz biz,sonumuzu görüyorum iyice.olmuyor artık,mutsuzluk vermeye başladık birbirimize resmen.inanamıyorum bu hale geldiğimize.herşeyi bırakıp onu tercih ettiğim adam bu mu diyorum,mutlaka bende sütten çıkma ak kaşık değilimdir.çok üzgünüm kızım için,babasız büyüycek sanırım.hiç istemezdim ama çocuk bizim kavgalarmıza şahit oluyo ve dün akşam biz tartışırken ağladı.neyse içinizi karartmayayım.bişeyler yedireyim de çıkalım sonra
12+1 Kişiyiz.Nerdesiniz tontişler..
yasmincim eşinin iş durumu hayırlı olsun
burada hava şahane bahar gibi,Okyanus 1 saat uyudu uyandı bi parka götüreyim bari onu.bu arada bende biraz hava almış olurum,beynime oksijen gitsin çünkü çok ihtiyacım var.Sevgililer günüm muhteşemdi! süper bir kavgaya daha imza attık eşimle.eski hallerimizden eser yok ne oldu bize böyle bilmyiorum ama bunun sonu iyi değil.Bugün omasa yarın olmasa 3 gün sonra kesin ayrılıcaz biz,sonumuzu görüyorum iyice.Olmuyor artık,mutsuzluk vermeye başladık birbirimize resmen.inanamıyorum bu hale geldiğimize.Herşeyi bırakıp onu tercih ettiğim adam bu mu diyorum,mutlaka bende sütten çıkma ak kaşık değilimdir.Çok üzgünüm kızım için,babasız büyüycek sanırım.Hiç istemezdim ama çocuk bizim kavgalarmıza şahit oluyo ve dün akşam biz tartışırken ağladı.Neyse içinizi karartmayayım.Bışeyler yedireyim de çıkalım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?