- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.721
gelirken üzerine hafif bişiler al canımmmmmm sempatiksalakcinni
saat 4 de haber veren arkadaşıma saat 6 ya kadar hemde mızmız başımda melisle hazırladığım yemekler şunlar ;
yoğurt çorbası
zeytinyağlı barbunya
fırında köfte patates
şehriyeli pilav
yoğurtlu havuç
közlenmiş kırmızı biber
kendime şaşırdım ,adeta yemekteyiz yarışması gibi zamanla yarıştım ,hatta soframı kurdum ,eşime siparişleri verdim ,giyindim ,süslendim ,saat tam 6 .30 da geldiler herşey hazırdı :)) şimdi gittiler ,melis acayip azdı ,onlarında oğlu var ,şimdi daha yeni uyuttum melisi de açtım kk yı ..
yarın sabah erken kalkmam lazım ,annem ve ablamla eşimin kuzenine gidicez ,günü var,annemle ablam var günde ben yokum ,çok komik yaa ,akraba benim kocamın akrabası ama , ben günde yokum ..beni koymamışlar annemler girmişler ..
günaydın maytabımm..
neden olmadı işiniz canım ya..ölüm hak miras helalmiş..nasıl vermez hakkınıııklava:
bende dün yaptım sonunda testimii..allahtan negatif çıktı ama şimdde neden olmadığına taktımmm tam 20 gün geçtiii..hiçte sevmem doktora gitmeyii..daha doğrusu hastaneye gitmeyi..sağlamsam bile hasta olup geliyomm..kalabalıktann..gerçi şu son uygulamalardan sonra belki biraz boşalmıştır..
top gibi oynadı benle akşam herşeyi kendisi biliyoya bizde salağız balıklama atlıyoruz herşeye araştırmadan ben hakkımı bağışlııcam o zaman görücek dünya kaç bucakmış 3 kuruşa aşsın vakıf elinden de aklı başına gelsin kiminle dans ettiğini bilmiyo daha bu zamana kadar abim dedim millet laf beddua ederken benim içim sızladı ama anladımki hakediyo hakediyo hakediyo vericem dedi vermiicem dedi adam alsın benim hakkımı dedi ben alayım diyorum onun istediği fiyatı vermiyorum vermem tabi mahkemeden kaç kuruş alıcanı sanıyo bilmem sonra ben para için yapmıyorum hakkımı sana devrediim diyo ne güdüyo bilkmem kim akıl veriyo buna bilmem şu bu anlattı durdu hep birilerinin doldurması onda o kadar akıl yok çünküGünaydın kızlar..
Maytabım ne oldu?Ne diyo şu hayırsız varis?
günaydın maytabımm..
neden olmadı işiniz canım ya..ölüm hak miras helalmiş..nasıl vermez hakkınıııklava:
bende dün yaptım sonunda testimii..allahtan negatif çıktı ama şimdde neden olmadığına taktımmm tam 20 gün geçtiii..hiçte sevmem doktora gitmeyii..daha doğrusu hastaneye gitmeyi..sağlamsam bile hasta olup geliyomm..kalabalıktann..gerçi şu son uygulamalardan sonra belki biraz boşalmıştır..
Canım ilk düzensizlik mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?