- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.681
saphiracim bende o ayrintiyi göz önünde bulundurarak nacizane fikrimi yazdim canim..
oo sedoss ne is kuzum,kacak macak derken 2.yoldami yoksa?
ohhh yemgim bitti artik ayaklarimi uzatip dinlenmek istiyorum ama nerde,,uyandi benim tosun.
Canım ekmeği dilimle, üzerine sıvı yapla salçalı sos hazırlayıp sür, üzerine pizza malzemesi.Sür fırına.İki dilim yeter.Ya da hazır yufkan varsa gözleme gibi bişi yapabilirsin..
günaydın derken hala uyanamadın zaar
tost ekmeği üzerine kaşar rendele üzerine sucuk salam pul biber sarmısak zeytinyağı ver fırına
desteğiniz için teşekkür ederim hepinize Şeniz
Herşeyin hayırlısı
Annem aradı biraz önce gelecekmiş bana onu bekliyorumOna da pek belli etmek istemiyorum durumu ama gülecek durumda da değilim[/QUOTE
hmmm hepsi harika fikir kızlar benm bunu neden düşünemedim iyiki varsınız şekerleropuyorumnanaktan
asortikim ikinci posta uyudum uyandım yaa o sebeplen şey ettim opuyorumnanaktan
ay safişim geçmişe bakmadım noldu canım merak ettim şimdi bak :uhm:
eymene de dvd'ye çizgi film koydum bi geziniyor bir izliyor
ohoo insanı acıktırıyorsunuz siz,bugün daha bişey yemedim sadece kızın çikolatalarından aşırdım.Acıktım iyice sanırım,yemek yapmayı düşünmüyorum nasıl olsa kıymeti bilinmiyor.Bugün de cumartesi günü giydiği gömlekle gitti işe.Hep rahmetli annesiyle kıyaslıyo,annesinin elinden her iş gelirmiş de ben hiç bişey yapamıyormuşum.Ev işi olarak yapamadığım ve yapmakta istemediğim tek şey el işleridir,dikiş vs..zaten iyi bir anne de değilmişmikendi çocuğumdan sıkılıyormuşum vs vs vs daha bunun gibi neler neler söylüyor.Tam böyle damarıma damarıma basmasını öyle güzel biliyorki,canımı acıtmayı öyle güzel biliyorki.İşte bu bana ters geliyor,Hem sevdiğini söylüyor hem de canımı ne kadar acıtabilir diye uğraşıyor
ay yasminim hiç güleceğim yoktu canım ya mayasıllı he :roflol: bizde de bulgar şeyi derler :roflol:
dilekçim ben 17 haftalık oldum kısmetse doğum 1 temmuzla 20 temmuz arası diyorlar kıbrısta kendi doktorun yok mu tatlım gidip bir ugs le hemen bakıverseler çünkü hamileysen ilaçlara başlıyıveriridn geç olmadan ben 7 haftalıktım öğrendiğimde hamileliğimi sizin için hayırlısı olsun
birde sen kıbrısın neresinde yaşıyon tatlım benim ablam kıbrısta okuyordu magosa daydı evi 2 katlı güzel bir evdi bütün evler güzeldi ama kıbrıs zor bir yer ayy çok böcükk var orda öyle hatıramda kalmış hep böcükler hava hep ılıman ya ölmüyorlar sanırım birde şehit kanları var devamlı fare yılan kırkayak girerdi eve evi bahçeliydi ablamın
evet mert hastalandı çok dün acile gittik serum yedi ama şükür kan testlerinde birşey çıkmadı sudan mikrop falan kapmış olabilir allaha şükür ateşi yok bugün kusmadıda şimdilik sadece 2 defa ishal çıktı tuvalete şimdilik uyuyor iyi gibi bugün
şu ekmeğin üzerine kaşar sucuk yağ... çok iyiymiş ya..gidip yapasım geldi remocum...hemen yazayım unuturum ben..
sedoşum hadi hayırlısı cnm..mart mart mart:)))
ani bi misaf,r gelse hemen çayın yaynına yap ne güzel ..yarın deneyeceğim..eşim bayılır böyle şeylereaa mikrodalgan varsa 2 dakkada oluyo 1 dakka hazırla 1 dakka pişir:) şipşak
bugün tel de söyledim ya sana canım.bu arada rüyana baktım.Keder büyük üzüntüler sıkıntılar ve hatta doğum yapan kişinin ölümüne dealettir yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?