- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.701
gelirken üzerine hafif bişiler al canımmmmmm sempatiksalakcinniben bi iceri bakim gelicem gece.
küçük kokoşum ezel çok derin bi mevzu eğer baştan izlemediysen anlaman zor
artık
saphiracım geçecek dua et sakin serin kanlı dur her şey geçecek kuşum
saphiracım üzülme canım okudum çok üzüldüm ikiniz içinde hakkınızda hayırlısı olan ne ise o olsun düzelmeecek hiçbişey yoktur canım sen hep dua et alladım minik okinin yüzüne baksın inşallah herşey yoluna girer eminim eski mutlulugunuza döneceksiniz sabırlı ol canım ya
ayrı kalarak durumu toparlama nasıl oluyor ve işe yarıyormu?yarıyorsa bizde uygulayalım.Biraz ayrı kalmak belki iyi gelir hem.bi taşla iki kuş olurbeyazmelekcim evet hala eşimden ayrıyım sebebini sormuşsun maddi durumdan dolayı ayrı kaldık biraz sıkıntılarımız vardı kendimizi toparlamak için ayrıyız katlanıyoruz napalım başka çaremiz yok
Kör ölünce badem gözlü olurmus saphira,birak ya takma kafana sen okiye bak yeter kuzum..
yasminim ben cok tecrübeli diilim canim yemek konusunda onun icin öyle pratik seyleride pek bilemem bilemiyorum ynai.
birde yogurt corbasini pirincle yaparim ben yarmali hic yemedim.
bizdede fena bi patlama oldu aksam bi ara sinirimden aglamayi bile dusundum ama aglayamadim.
konuda esimin mutfaktaki bi plastik kabi atmasi:)gülmeyin cok sinirlendim ne karisiyor benim mutfagima yaa,atmasin efendim dokunmasin gicik.bissürü bagirdim nevar neyok saydim simariklik yapiyosun biz denizle biraz dlasalim dedi ve ciktilar evden.
biraz önce geldiler barismisiz bana cikolata getirmis hala tavirliyim ama gülüyorum arada oda yakaliyor bunu:)))
ben bi iceri bakim gelicem gece.
beyazmelekcim evet hala eşimden ayrıyım sebebini sormuşsun maddi durumdan dolayı ayrı kaldık biraz sıkıntılarımız vardı kendimizi toparlamak için ayrıyız katlanıyoruz napalım başka çaremiz yok
krikocum allah allah eşine de geçti demek o zaman muhtemelen salgın var sizin oralarda safişlerde yakın zamanda atlattılar böyle birşey muhtemelen sularla alakalı gibi geldi bana
olabilir tatlım bizde sulardan olduğunu düşünmeye başladık ailecek yaptığımız yemekler çeşme suyuyla pişiyor sonuçta kaynıyor ama belki olabilir bir an önce geçsin yawrumun keyfi bugün iyice ama eşim berbat ayy bide yarın işe gidicek bu adam nasıl gidicek
beyazım sen benimsin ya şimdi yazmayım +18 diye kızıyorlar sen hep gellllllll
maddi yönden toparlanmak için işe yarıyor tabi evde biz olmayınca masraf fazla olmuyor arkadaşlar dogalgazmış elektrik yeme içme vs biraz daha toparlamabiliyorsun ama tabiki zor oluyor olmazmı yaşayan bilir bunu...
ayy oda zor dimi onlara da kıyamıyor insan neticede kalbimizin bir parçası da onlar :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?