- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.081
sen danaysan ben neyim acaba bi düşüneyim bunu bugün neren danaysa dana görmesek
Selam kızlar hihoyyyt
Hastaneden çıkarken eşofman en iyisi çilekcim
Zaten kotlarımız baya bi süre olmaz bize 38 giyiyodum
simdi kacımdır acaba kaydirigubbakcemile3 Bu arada resimde
hiçte öle şişko bi durusunu göremedim ben sengözlerimebaksanab
Kızlar merhabalar,
amanın da amanın hastaneden çıkışlar planlanıyormuş :))
Ben hamile pantolonu almıştım kot ya onu giyerim ya da eşofman giyerim.
ben bi tane önden düğmeli pijama aldım.arkadaşım bi tane daha al kan felan oluyor dedi de acaba ikinci pijama yerine şöyle alt üst eşofman takımı alsam penye nasıl olur? üstü fermuarlı olur kolay emzirrim?
ne diyosunuz bu konuda?
Eylülcüm geçmiş olsun.
Bu arada Cilekk'cim bu aralar ben de senin gibi doğum sonrası kılık kıyafete taktım. Özellikle emzirirken yakası açık, önden düğmeli şeyler giymek daha rahat oluyomuş... Yazlık çok var da öyle kıyafet, kışın napıcaz bilmiyorum...
çok sağolun kızlara.s. ; işin tuhafı kabız değilim ..ilk haftalardan beri hiç olmadım ..olmamak için elimden geleni yaparım ..ama neden olduğunu hala anlamış değilim..kendi dr uma gitmediğimden dolayı kadın mıy mıy bişeyler dedi ama anlamadım..aslında dediği hiçbişeyi tam anlamadım ya neyse ..zaten haftaya kendi dr umla randevum var..yanıma kar kalan kızımı görmüş olmam..birde dr diyoki muayenede şu anda bebeğiniz sizi tekmeliyor..kaydirigubbakcemile3e hissediyoz heralde garibim bilgi veriyo ..kaydirigubbakcemile3ama şunu anladım gerçekten insan güvenebileceği bir dr a emanet etmeli kendini ..oyy dr umun gözünü seveyim ..Şeniz
darkcim ben henüz almadim hastane icin pijama filan ama alicagimda önden dügmeli olmasina cok dikkat edicem..cünkü emzirirken eminim cok rahatlik olur bizim icin..ben bitanede süslü önden dügmeli gecelik almak istiyorum,onu giyip yatsam kokoslar gibi olmam dimi? bitanede sabahlik alicam yanima,en azindan sürekli pijamali pijamali dolasmam..
esofman takimda cok iyi olur.bence al,yani alalim,almaliyiz,alsinlar offf aklim hep o dönemde simdi benim..
ayy kızlar çok korktum ben yaaa..
şimdi geldim hastaneden ..1 saat kadar önce wc ye gittim işim bittikten sonra peçeteye sildim birde ne göreyim kan...aman allahım dedim ne oluyo ..hemen eşimi aradım geldi dr umu aradım en yakın sağlık kuruluşuna git dedi ..gittik apar topar ..hemen aldılar acil..muayeneye girdim ..hiçbişey yok..bebiş sapasağlam..bebeğin eşi öndeymiş fakat kanama görülmedi..ve bana gördüğün kanın vaginal değilde makattan gelmiş olmasın dedi ..eve geldim tekrar wc ye gittim evet dr un dediği doğruydu .hiç zorlanmadığım halde kanama makat bölgesinde olmuş..ama canımdan can gitti..bu arada bahaneyle 1 aydır görmediğim kızımı gördüm..hala 1 hafta geriden geliyor 24+ 5 de 700 gr olmuş kızım..yani böle bişey atlatık bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?