2008 Kasım Anneleri

eylül cok gecmis olsun canim,yazini ilk anda basini ve sonunu okudum,cok korktum bianda neyle karsilasicam acaba diye..Allahtan bi sorun yokmus bebeginde canimyaa..bende hemeroitten cok korkuyorum cünkü tuvalet aliskanligim hic iyi diil benim..bigün normalse ikinci gün kesin kabiszlik sorunu oluyor..

sen danaysan ben neyim acaba bi düşüneyim bunu bugün neren danaysa dana görmesek

yahu gercekten gösterecem hee bigün bütün vücudumu..bildiginiz gibi diil kizlaryaaa habire kilo aliyorum ben..

evet yagmurcum bende esofman en iyisidir diye düsündüm..hoss düsünmesem ne olcakki:)

darkcim ben henüz almadim hastane icin pijama filan ama alicagimda önden dügmeli olmasina cok dikkat edicem..cünkü emzirirken eminim cok rahatlik olur bizim icin..ben bitanede süslü önden dügmeli gecelik almak istiyorum,onu giyip yatsam kokoslar gibi olmam dimi? bitanede sabahlik alicam yanima,en azindan sürekli pijamali pijamali dolasmam..

esofman takimda cok iyi olur.bence al,yani alalim,almaliyiz,alsinlar offf aklim hep o dönemde simdi benim..

turtacim ben daha nelere takti mbir bilsen..simdi subatta türkiyeye gelicem diyorumya allahin izniyle,yolda önden dügmeli bisiy giyeyim diyorum emzirirken zor olmasin diye..buna benzer daha neler neeler....artik kisada bulucaz bi caresini..

Eylül geçmiş olsun arkadaşım aman dikkat edin kızlar uzun süre kabız kalıp zorlamayın şurubu var hapı var dr lara sorup önleminizi alın

çok sağolun kızlara.s. ; işin tuhafı kabız değilim ..ilk haftalardan beri hiç olmadım ..olmamak için elimden geleni yaparım ..ama neden olduğunu hala anlamış değilim..kendi dr uma gitmediğimden dolayı kadın mıy mıy bişeyler dedi ama anlamadım..aslında dediği hiçbişeyi tam anlamadım ya neyse ..zaten haftaya kendi dr umla randevum var..yanıma kar kalan kızımı görmüş olmam..birde dr diyoki muayenede şu anda bebeğiniz sizi tekmeliyor..kaydirigubbakcemile3e hissediyoz heralde garibim bilgi veriyo ..kaydirigubbakcemile3ama şunu anladım gerçekten insan güvenebileceği bir dr a emanet etmeli kendini ..oyy dr umun gözünü seveyim ..Şeniz

SENİN DOKTORUN NERDEN CANIM YA MERAK ETTİM KİMDİR? BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM ? PARA DELİSİ BİŞEY ÇIKTI. SURATSIZ NE OLCAK.senağlama. KEŞKE SENİN GİBİ DESEYDİM ŞU AN. İYİ KADIN DİYORLAR AMA İNSAN BİŞEY SORMAYA KORKUYO YA. DÖVECEK DİYE. HASTANE SSK YA TAM GEÇİNCE MANYADI KADIN. SANKİ ONUN ALDIĞI MAAŞ MI AZALDI NE BU TRİP ANLAMADIM Kİ..

Çilek o kadar detayları düşünüp, plan yapma canım yaaa :) Yazık sana. Öyle hiç vakit geçmez bir de durmadan senaryo kurup durursun. En iyisi biraz akışına bırak. Zamanı geldiğinde düşünürsün Şubat'ta giyeceğini de :) Bir de sanırım ara sıra bebeği unutup başka şeyler yapmak gerekiyor. Bunu ben yapamıyorum. Ama ara sıra yapınca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Mesela evde olunca yemek yapmak gerçekten çok rahatlatıyor beni. Gerçi siz evdesiniz, yemek de yapıyorsunuzdur rahat rahat. Şanslısınız, şu dönemin kıymetini bilin. Bu sıcakta tüm gün masa başında ben bugün ölücem sandım. Erken de kaçamadım, trafik varmış çok.

azy sorma derin bugün gittiğim kadın aynıydı ..suratsızın teki ..dedim nerde benim dr um nerde bu kadın..
canım benim dr um nisa hastanesi yenibosna asiye hanım..ama şu son ssk olayındam sonra kadıncağız başedemez oldu milletle kafayı yemek üzere ..ben bugün tel ile aradım bana diyoki sırada 20 kişi var 4 sezeryanım var ne olur sen başka yere gidiver ilgilenemem mahçup olurum diyo..kadın haklı ne diyim..

Genelde önden düğmeli alın diyorlar zaten.
bende bi pijama bi de eşofman daha mı alsam bi eşofman yeter mi aldığım pijamayla,onu düşüneyim bari :)))
Gecelik de güzel olur ama ben rahat edemem.Bi gece yatırıyolar hastanede zaten.

kızlar hastanede eşofman giyemeyeceğinizi biliyorsunuz sanırım..doğumdan önce hastanede geçen zamanda sürekli alttan açılma varmı diye muayene ediliyorsunuz ..doktorlar eşofman veya pijamayı istemiyorlar..ayrıca iç çamaşırınızı çıkartmak zorundasınız..doğumdan sonrada normal veya sezeryan farketmez kanamanız oluyor ve ped değiştirmek zorunda kalıyorsunuz..siz kalkamadığınızdan ilk gün ya yattığınız yerden yada hemşire yardımı ile pediniz değişiyor ve eşofman çıkartıp giydirmek dikişlerden dolayı tam bir ızdırap haline geliyor..yani tecrübe ile kanıtlanmıştır..gecelik giyin en rahat ve kolayı hem bizim hem dr ve hemşireler için..

Ya benim arkadaş sezaryan oldu 2 önden düğmeli pijama al. bi de hasta bezi dedi.
Gecelik gerekmemiş hiç.
beli bol ve uzun olsun dikişe gelmesin dedi sadece.
Pijama oluyorsa pijama gibi rahat penye efoşmanlar var diye düşündüm ben de.

ne yapsam karar veremedim daha.

Eylül ben de senin dediğin gibi duymuştum. O yüzden mutlaka bir gecelik almayı düşünüyorum. Sezeryan yapan arkadaşlarımın kimisi hastaneden çıkarken bile gecelik tarzı bir şeyle çıkmışlardı. Dikişleri ağırdı. Ama tabii o zaman yazdı. Biz kışın ne yaparız bilmiyorum. Hastane içinde bence de en iyisi gecelik. Bir gece bir de gündüz için giymek için iki tane gecelik almayı düşünüyorum. Bir de babanne külotlarından tabii ki.

vallahi ablamın iki doğumunda da her saniye yanındaydım..suni sancı çekerken yaklaşık 6 saat kadar hep gezdim oda oda birsürü hamile ve doğum yapmış kadının yanına girdim hepsi gecelikli doğum yapmayanların altında çamaşır dahi yokmuş dr lar 15 dak . bir gelip bakıyolar..doğumdan sonrada o büyük külotlardan giyiyosun zaten dikişlere değmesin diye..haa hastaneden çıkarken eşofman giymek istersen giy tabi..
bu arada kalın gecelik ve sabahlık takımları var ..zaten hastane soğuk olmaz heralde canım klima filan oluyo odalarda..

Demekki hastanelere ziyarete gittigimizde neden kimilerinin gecelikle dolastigi belliymis iste..eylülcüm sende haklisin kimbilir kac kez kontrol edicekler her defasinda giy cikar olmaz tabi..tek giyimlik incecik
ic camasirlari gördüm onalrdan alicam bende.tül gibi oluyor fileli,birde burada hastanede veriyorlar pedi filan.insl.sag saglim iyi haberlerimizi aliriz sirasiyla birbirimizin.

ay canım ya geçmiş olsun bi tanem tekrar:1hug:

Kizlaryaa benim kasigim agrimaya basladi,off arada bir giriyor agri sol tarafima ama baya canimi acitiyor..

yarin aksam arkadaslarimla disarida bulusucam,sabah bisiy yapamam diye esimle beraber biraz

evi temizledik..ama ben cok pimpirikliyim esimin sildigi yerlerin üzerinden bi kat daha gectim o

görmeden..acaba zorladimda ondanmi olduki bu agri..

neyse ben gideyim biraz uzanayim zaten kimsede kalmamis..

günaydın kızlaaaar.dün şeker testim yapıldı bugün 10 da sonucumu alıcam.buarada dün görmüşken doktoruma sordum tetanoz aşısı kaç defa yapılıyor diye.hamilelikte 2 kere dedi.5 kere yapılırsa ömür boyu koruma için yapılıyomuş yani bi daha aşı maşı yapılmıyomuş.istiyosan 5 kere yaptır dedi.bende yok almayayım dedi. daha testler falan bitmemiş anlıycağınız uğraşımız hala bitmedi.bakalım ne testler çıkıcak daha.üff sıkıldım kan görmekten walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…