2008 Kasım Anneleri

herkese günaydın hamişler ben gidiyorum şeker yüklemesi yaptırmaya umarım
midemle ilgili sorunlar yaşamadan gelirim ve inşallah yüksek falan çıkmazyaa

kızlar ben geldiiim.şeker ve kan tahlillerim çok güzel çıktı ama idrarda gene çok miktarda iltihap çıktı.şimdide idrar kültürü yapıldı bakalım ne olucak bu iltihabın sonucu.buarada batu bey dün gece resmen formundaydı bir dakka durmadı resmen karnımı yardı bugün sabah da aynı şekilde mahvetti walla beni.allahtan şimdi durudu yoruldu herhalde okadar enerji harcadı.bende accık temizlik ütü falan yapayım bari peşimi bırakmıyo işler

günaydın kızlar bende gecen hafta yaptırmıştım şeker yüklemesi yüksek cıktığı için dün tekrar yapıldı bu sefer 100 gr glikoz içtim ve 4 kere kanım alındı dikkat tetmemi söyledi doktor korkulacak kadar kötü değil ama sen temkinli ol dedi fazla tatlı yeme dedi zaten yemiyorum k,i nerden cıktı anlamadım bi şekerim kalmıştı zaten cıkmadık oda cıktı tam olduk şimdi

günaydın kızlar..
of ya saba saat 9,30 civarı bi sürü yazı yazdım size tam cevabı gönder e bastım herşey gitti yaa..senağlamasinir oldum.
baştan yazıcam..
eylülcüm öncelikle sana geçmiş olsun canım.buna benzer sorunları hepimiz yaşayabiliriz ve önce yaşayanların paylaşımlarıyla biz daha temkinli davranıcaz..bebeğinin iyi olmasına sevindim çok şükür..
asortie ve atatanem inş. sizinde testleriniz iyi geçer..gelince yazın..
kızlar bende dün kontrole gittim.
oğluşum çok şükür iyiydi.26+6 dedi doktor dün..980 gr.ağırlığı 36 cm. boyu olmuş.doğum pozisyonunda yani kafası aşağıda duruyodu..(gerçi sürekli dönüyo ama..)banada biraz fazla kilo aldığımı ekmeği ve hamur işlerini kesmemi söledi..
bence hiçte çok almadım.normalim işte..internette hesaplıyom bu haftalarda 7 ila 11 kilo normal.bende 10 kilo aldım.kayınvalidemde dediki sen boşver doktoru ye kızım çok almadın dedi(bence torununu düşünüyo) ee büyük sözü dinlemek lazım dimi??-tatlicadiarzu-
bugünde çok sıcaaaaaak...kafamçokkarıştıdünden beri nem çokfazlaymış istanbulda..ondan çok etkileniyomuşuz...dikkat edin kızlar bu ayıda hayırlısıyla atlatsa..:asigim:

azocum maşallah büyütmüşsün bebişi.
Atatanem gözün aydın sonucun iyi çıkmış.İdrar yollarında iltihap bende de var.İlaç kullancam artık bir aydır geçmedi hatat daha fazla oldu.Böylede erken doğum riski oluşturur tedavi edilmezse.Kendi kendime su içerek geçiremedim napayım.

asortie cim inşallah senin yüklemen iyi geçer canım.

Çilekcim sana da geçmiş olsun,öle pimpirik olur kocanın sildiği yeri silersen işte öle olur Sonra bi de kocadan azar işitirsin walla.ben böle durumlarda kendimi kötü hissedince söyleyemiyorum.suçlu oluyorum iş yaptığım için :)

Pamukcum benim başıma gelen sana da gelmiş benimde 100 gram iyi çıktı ama y,nede sınıra yakındı ve banada tatlı,hamur işini azalt dedi doktor.geçmiş olsun herkese.

kızlar hastanede yatarken hemşireler gecelik istiyorlar heme birde sezeryan olacaksanız benden size tavsiyem muhakkak gecelik götürün çünkü hastanede malum aylardır bize uğramayan regli kanamamızın kat katı gelecek ve hastabakıcılar pansumana geliyorlar sürekli pijamayı çıkarıp giyemezsiniz geceliği sıyırıyorlar tamam benden söylemesi malum ben bir kere bu süreçten geçtim

pamukum ve çilek sizlere geçmiş olsun diyorum

azocum sanada maşallah oğulcuğu büyütmüşsün oh oh ne güzel

asorticim bende çok korkuyordum şeker yüklemesinden çünkü kızımda acayip midem bulanmıştı ama bu sefer hiç rahatsız olmadım hatta işim bitince üzerine şöyle güzel bir kahvaltı yaptım gayet güzeldi umarım seninde öyle güzel geçer

bu arada kızlar bende bugün gidip tetanoz aşımı oldum ve kolum daha şimdiden ağrıyor hatta iğne yeri morardı bile artık bir hafta çekeceğiz ama tabiki başımıza kötü bir olay gelmesindense bu ağrıya razıyız hepimiz değil mi?

Birazda oğlumdan bahsedeyim bari dünden beri öyle canımı yakıyorki sanki karnımın içinde tamamen ayağa kalkıyor ve geriyor etlerim sanki kopuyormuş gibi acıyor kızıma hamile iken çok haraket ederdi ama böyle canımı yakmazdı bu oğlanlar sanırım daha anne karnında afatlar:)))

beklemekcim aşını olmuşsun hayırlı olsun.Ya tabiki ne ki şu aşının acısı.bebeklerimizin sağlığı daha önemli.Zaten hiç mi iğne ,aşı olmuyoruz normalde?Değil mi,yeterki onlar iyi olsunlar.

Ee erkekelr daha fırlama her zaman :) Olcak o kadar annesi.

selam kızlar bugün internet beni delirtti sürekli sunucu bulunamadı diyor
neyse testleri ve kontrolleri iyi çıkan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum
Allah bebeklerimize sağlık versin

benim paşa oğluşumda formundaydı dün
öyle etkili vuruşlar yapıyor ki artık yatırmıyor beni :)))
bende biraz dolandım sonra uyuyakalmışım artık büyüdüler ve alanları daraldı tabiiiii

Walla sabah sabah hepimiz bağlantı kurbanı olduk. bende yazdım yazdım uçtu gitti sinirlendim kapadım.Kızlar umarım tahliller iyi sonuçlanır.Annemler ağustosun 15i yaz 15i kış derlerdi inşallah bundan sonra serinler ortalık.HErkez kendine iyi baksın ha bu arada
doğuma girerken normal doğum sezeryan farketmez ameliyat önlüğü gibi bişey varya yeşil yeşil onu giydiriyolar.Her hastane farklımıdır bilemiycem
:uhm:

beklemek ve dark tsk,ler canim..ben cok korkuyorum erken filan gelirmiki diye,cünkü sabahalri sürekli hari nagrisiyla uyaniyorum..sanki regli olucakmisim gibi..dün doktoru aradik oda kollarini fazla kaldirma yukariya dedi!!neki bu simdi?kol neresi orasi neresi? neyse öpüyorum hepinizi..

meraba arkadaşlar;
atatanem , pamukum geçmiş olsun , sonuçlarınız iyi çıkar inşallah..çilekcim sende dikkat et canım yaa sanada çook geçmiş olsun..
asortiecim sende testlerini yaptır iyi haberlerle gel inş..
azoş maşşallah kocaman olmuş erkekin;
bende dün gittiğim kontrolde tartıldım da 1 kilo daha almışım , olsun ama kızımda büyümüş maşşallah..

Son düzenleme:
Polipe o ağustos olayı küresil ısınmadan önceydi. Şimdi ancak şina denk geliyor. Kasım'ın 15 i yaz 15'i kış. Ben geçen kasım da bayağı güneşli günler yaşadığımızı hatırlıyorum. Umarım doğumumuz böyle güneşli günlerden birinde olur. Ben ameliyat önlüğü giymek istemezdim normal doğumda.

Bugünlerde bizimkiler hareketlendi heralde kızlar. Dün nerdeyse karnımı delip çıkacak zannettim kızımı. Babası bile şaşırdı. Bu sabah diyor da ben uyurken karnım deniz gibi dalgalanıyormuş. Gece hiç uyumadı bizimki diyor :) O kadar çok seviyorum ki onu. Bir de ben her dokunduğumda bana tepki veriyor kızım. Sizinki de yapıyor mu. O kadar güzel ki onunla böyle iletişim kurmak.

Çilek, hep yaramazlık yapıyosun valla. Silmiş işte adamcağız. Bu halinle bi de dört ayak üstüne eğilip üzerinden mi geçiyorsun onların. Yapma canım kalsın 3 ay da eşinin sildiğiyle kalsın. Hatta senin 2 ay sanırım :)

Eylülcüm bu aydan sonra kilo alimi hizlanicakmis galiba,ee melekler büyüyoya ondandir heralde..

sorma julianne yaa,icime sinmedi sildim..abah kalk yine ayni off silince söyle 1 hafta bari temizkalsin yaa

evet benim birazcik daha az sizlerden..

ya o göbek dalgalanmalari ne kadar ilginc dimi?ben her defsinda sükrediyorum onu yasadigim icin..

ee artik duyuyor annesi seni kücük melegin,sesini taniyor ve tepki veriyordur ..

Evet kızlar hareketlerini doğumdan sonra özleyecekmişiz zaten tadını çıkaralım.ben telefona kaydediyorum bazen karnım hareket ettikce.Ama sanırım bundan sonraki hareketleri daha çok belli olcak.Tam çekimlik yani :)))

Bende öyle hareketli görünce o minik patilerini elimde hissedince çoook tuhaf oluyorum.

Bu arada annemlerin beslediği bi kedi var.2 yaşında.Bunu götürün evden yakında doğurur bu.Mecbur ceren doğunca gidecek zaten dedim dedim ama kardeşlerimi ikna edemedim.

vee olan oldu kızlar dün doğurmuş bi tane yavrusu olmuş.Şimdi kanapenin altında ana bebiş yatıyolar.
eee bi süre daha evdeler anlayacağınız.ben de uzaktan severim kedileri.tenime değmesini istemem.Evde de beslenmesini pek sevmiyorum.Hamilelere de pek tavsiye etmiyolar evde hayvan beslenmesini.

darkcım benimde 7 yaşında bir kedim var adı osman doğduğu günden beri yanımda fakat evlenince anneme verdim..yani benim evime hiç girmedi şimdiye dek..hep anneme gider severim..hamile kaldığımdan beri pek yaklaşmak istemiyorum ,oda bana masum masum bakıyor anlıyor garibim sanki ..ama çok üzülüyorum uzaklaştı benden çok..olsun bebeğim daha kıymetli yapacak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…