2008 Kasım Anneleri

çilek kollarınla uzanman çok riskli onu demek istemiştir doktorun.Vücudu kolları sündürmek çok riskliymiş aman dikkat et raflara falan uzanmakollarınla bişey alıp bırakacağında asla 180 derce dümdüz uzatma muhakkak dirsekten kır

bizimkide şebo ismi :))
Ya ilginç olan evde kimse ne hamile olduğunu ne de doğurduğunu farketmedi.
Dün tesadüfen yavrunun sesini duyduk da kanepeyi bi açtık ki ne görelim.Bizaimki yavrusunu saklıyo bizden :))

Çilek hamişler için uzanmak çok tehlikeli.ellerini kaldırdığında ister istemez karın kasları da gerilir canım.
Bizim bi arkadaş ne de olsa iyiyim diye 7. ay tüllerini asmaya çalışmış ve kanamasıolmuş.Bana sakın uzanma dedi.ne kadar iyi olursan ol uzanma die sıkı sıkı tembihledi.

atatanem ve pmuk geçmiş olsun..beklemek sanada geçmiş olsun canım.bende 28.inde 2.doz aşımı olucam.ilki şişmemişti inş.2.de acımaz..
çilekcim sende arkadaşların dediği gibi yorma kendini..o adet sancısı gibi sancılarda artık yavaş yavaş doğum yaklaştıkça vücur yalancı sancılarla doğuma hazırlık yapıyomuş.ondandır.doktorun dediği gibi kendini zorlama canım gerilme..
ay juli varya akşamları tv karşısına uzanıyorum koltuğa.bizimki içerde bi otarafa bi bu tarafa gidip geliyo..bende göbeğimi açıp o dalgalanmaları seyredip gülüyom..eşimde diyo bu bebek doğana kadar sen kafayı yemezsen iyi..sırnaşık şey
dedim bende sen bu duyguyu hiç anlayamayacaksın..çok büyük bi zevk..canım oğlum ya..
allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:asigim:a.s.

Walla bende onu görünce cesaretlendim cidden :))
sesini bile çıkarmadı kendi kendine doğurdu maşallah :) Bende çok şaşırdım bi tane doğurmasına belki daha küçük kendisi ondandır.2 yaşında.pek de anlamam kedilerden ama belkide ilk doğum diedir :9

Kızlar ben bugünlerde egsersiz yapmadığım için doğumum zor geçer diye korkuyorum. Hani diyorlar ya egzersiz doğumu kolay yapılmasına neden oluyor. Yani az egzersiz yaparsan doğum zor geçecek anlamına mı geliyor. Bir arada fazla yürüyüşün rahimdeki kasların gelişmesine neden olduğu için doğumu zorlaştırdığını duymuştum. Ama sanırım bu günde 3-4 saat yürüyenler için geçerlidir. Yani aşırı bir şeydir. Yoksa tüm doktorlar niye yürüyüşü tavsiye etsin. Ya ben yürümüyorum o yüzden de insan tedirgin oluyor. Desenize tedirgin olacağına kalk da yürü diye. A

ben bi 10 gündür başladım canım yürüyüşlere..akşam yemekten 1 saat sonra 9 gibi tutuyom kocişin elinden doğru parka..(park evimin yan tarafında) yarım saat kadar yürüyoruz.sonra eve geliyoruz.az belki ama yoruluyom napim..hiç yoktan iyidir dimi..sende akşamları eşinle yürümeye başlamalısın canım..ileride dahada ağırlaşınca iyice hamlaşmayalım..:1rolleyes:

Ben hic bilmiyordum vallahi kollari kaldirmanin zararli olabilecegini..Annem her sordugunda bisiy yapmiyoru mdedigim icin oda uyarmadi beni..bundan sonra dikkat ederim saolun kizlar..Doktor bianda kollarini kaldirmasin diyince aradaki mantigi kuramamistim ben.

Ya yürüyüş işi ben evdeyken imkansız canım. Yani yürüyüş için yer var ama eve girerken ve çıkarken yokuş çıkmak zorundayım. Zaten her gün o yokuşu çıkıyorum. Bir de eve girdikten sonra orası o kadar gözümde büyüyor ki. Düz yol olsun 2 saat yürüyeyim ama yokuş beni inanılmaz etkiliyor. Karnım kasılıyor. Sanki aşağı düşücekmiş gibi oluyor. O yüzden eve girince çıkmıyorum bir daha :) Sizi de böyle etkiliyor mu yokuş çıkmak?

yokuş çıkmak zorunda hiç kalmadım da merdiven çıkmak zor geliyor..gerçi ben ikinci kattayım ama 2 kat bile nefesimi kesmeye yetiyor..inanın sigara içen ben merdivenden zorlanmazken şimdi içmediğim halde hamilelik acayip zorluyor..

walla juli konya tepsi gibi dümdüz olunca yokuşş falan yokda ben 20 dakikadan fazla yürüyünce heryer yokuş oluyor bana bir adım bile ilerleyemiyorum popom acıyor sırtıma100 kiloluk bir vatandaş çıkmış gibi tıkanıyorum yazık babamız takıyo koluna sürüklüyor beni traktör kasası gibi kaydirigubbakcemile

kızlar bu arada 19 ağustos salı atv de müge anlının programı var sabah 8.30 da ..sadece hamileler davetli bende gidiyorum ..servisle evden alınıp eve bırakılcaz ..her katılana hediye veriyolar..bebekarabası , puset , bakım ürünleri, bez , mama filan..izleyin olurmu fırsatınız olursa ..belki benimde konuşma imkanım olursa sizlere selam gönderirim..bu arada katılmak isteyen olursa telefon filan verebilirim haberiniz olsun..

yaa o gün benim randevum var ama gitmeden izleyebiliri msanirim..eylülcüm slm söylemeyi unutma bizede eger konusursan..oh oh sonrada hediyeleri göster bize olurmu?

Kız Polipe onca hamilenin arasında nasıl tanıyacaksın bizim Eylül'ü :) Gerçi o hemen kendini belli eder ama Eylül şöyle yapsan eline kasım anneleri diye bi pankart alsan bak o zaman hepimiz tanırız seni :)

julicim bende yokuş çıkmadım ama giriş katta oturuyorum bi üst kata kayınvalideme bile asansörle çıkıyorum.zor geliyo bir kat bile çıkmak..
yarım saatten fazlada yürüyemiyorum zaten..
eylül ben çalıştığım için izleyemem ama konuşma fırsatın olursa kk ya selam söle kızlar seni tanır.sonrada bize anlatırlarburadan senin koca göbüşünü..:)

kızlar meraba nasılsınız bugün bakalım ben şeker yüklemesine gitmiştim hatırlasanız
benim gıcık kocam bağkuru yatırmayı unutmuş:mymeka: borç çıkıyoo kız diyo ki
beyefendi yatırmamış olabilir misiniz diyo o da yooook ben yatırdım
sonra bana diyo ki sen sinirlenme hayatımsanki sinirlenen var
eve dönünce ona ne yapacağımı biliyoo neyse şirketi aradı
sekrater bozuntusuna dedi ki:dilcikar:benim bağkur yatmadı mı bu ay
o da diyor ki yattı efendim aaa pardon yatmamışmııııkötükedihüso
bide uzatıyo saftirik ya neyse dedik 15 günde bağkur u yatırmak unutulur mu yaa
ben psikopata bağlandım zaten açımmcokacimcoookneyse dedik artık pazartesi
hem kontrol hem o var offf çıldırıcaktım:tomato:

eylül hanım bakıyorum şimdiden televizyonlarda boy göstermeye
başladın ne meraklıymışsın sen yaa:dilcikar:ayrıca selam söylemeyi unutma
tv ye çıktım diye de havalara girme :dilcikar:bana da ayrıca asortie arkadaşıma selam
diyede ilave et tabi adımı da söyleyebilersin neyse:roflol:

ay bu arada ne uzun yazmışım ya sabahtan beri çenem açıldı tabiii
eşimle başaladım kimle biter bilmiyorum:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…