2008 Kasım Anneleri

kızlar günaydın
ay ben çok kötü depresyona girdim heryere arabayla gittiğim için anlamamışım resmen kaplumbağa gibiyim dün 10 dk lık yolu 30-40dk da yürüdüm ve paytak paytak yürümeyeyim diye okadar salak bir şekilde yürüdüm ki kendi halime güldüm.ya 70lik neneler gibi oldum sanki hiç düzelemiycekmişim gibime geliyo yaa çok moralim bozuldu(

buarada teyzeleri bugün oğluşuma alışveriş yapmaya gidiyoruz geçen gün eşimle ykm den çok tatlı bir eşortman takımı aldık onunda fotosunu ekliycem snra aldıklarımla beraber artık.bana şans dileyin çok heyecanlıyım çünkü hiçbişeyden anlamıyorum artık mağaza görevlileri yardım edicek

günaydın hamişler..
atacım inş. güzel şeyler alıp gelirsin.hadi bakalım bekliyoz fotolarını..
alın alın..
ay bende iyice kafayı bozdum he..dün gece rüyamda oğlum erken doğmuş gördüm.ay diyom ben ne giydiricem oğluma daha hiç bişey almadım..eşimin bebeklik kıyafetlerinden bişeyler bulup giydiriyo kayınvalidem.sonra diyom ben çocuğu emzirmwyi unuttum.bi yere gidiyoz ama..sokaklardan geçiyo.bi binanın girişine saklanıyom.kucağımda bebeğim.memei veriyo ağzına süt damlıyo ama emmiyo..ay diyo bak gördünmü bikaçgün unuttum vermeyi süt ondan almıyo şimdi..napıcam ben diye üzülüyom..
nolucak benim bu halim yaw..
iyice tırlattım..

günaydın kızlar ;
şu paranoya bende de oluştu valla..her adımı bebeğime göre atıyorum , her şeye çok dikkat ediyorum, hatta dün akşam kızımla konuşurken babamız bana sen bu çocukla kafayı bozdun dedi, bizde artık onu sevmiyoruz, kızımla protesto ediyoruz onu..

oooooooo bu hanımların hiçbiri yok ne iş kızlar nerdesiniz ayol bu arada
herkesin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
bizi de unutmayın

kızlar selam ben döndümm aranızaaaa:sm_cool:.ama ist da olduğum için hiç mutlu değilim.keşmekeş.hamilelikte geldi buda bana kendimi bu şehirde hiç güvende hisetmiyorum nedense yaa.aman neyse iyibi dinlendim moral depoladım.dün eşim anlatıyo birine ya hamile vardı ya bebekli yada yaşlı .:roflol:ama nası kafa dinledim anlatamam.özellikle akşamları sahilde oturup müzik dinlemek valla tadı damağımda kaldı.
sizler napıyorsunuz kızlar.herkes iyidir umarım.dün akşamki ay tutulmasını gördünüzmü.biz oğullarımla seyrettik hatta fatih bana hatırlattı anne aya bak noolmuş diye.biz onu seyrettik mehmet akif beyde döne döne tepindi içerde.ya çıkıp seyretmek istedi yada bi kurt adamlık sezdim gibi:1ninca::roflol:
bi tane hanm da gelir gelmez sinir etti beni laf sokmalar evi boyanmış benim boyalarımla:1shok:kapılarını boyatmış şok oldum yaa sanki kendi evime girmiş gibioldumbide laf sokmasaydı ama hediyeyi görünce kendine geldi:dilcikar:bende inadına vermedim oğluna verdirdim işim olmazzzzz:1closedeyes:çiçeklerim de gitmiş bu arada kapımın önünden.hayret yaakafamçokkarıştı

kızlar günaydın
dün oğluşuma bir alışveriş yaptık bir alışveriş yaptık sormayın aman allahım ne güzel şeyler var.herşeyini aldık küvetine kadar.hani bebeği taşım akonusunu konuşuyoduk ya.ben yandan takılan çantalar var ya ona benzeyen bi ana kucağı aldım demirleri falan var ayrı olarak onları kurup ana kucağını da takınca hamak oluyo bebeğe okadar güzel bişey ki görünce hiç tereddütsüz aldım hemde 65 ytl.kanguru kesinlikle almıycaktım zaten çok zararlıymış kaç kişiden duydum.bi tatlı tulumlar eşortman takımları falan aldık ki sormayın.tüm bakım malzemelerini sebamed aldım.bide göğüs ucu kremi aldım onu mutlaka alın kızlar çünkü deli gibi kullanılıyommuş.3 çocuk büyüten kuzenim söyledi onlardan tavsiye aldım zaten hep.kapı süsünü de bebek arabası şeklinde aldım.şimdi denize gidicez p.tesi müsait olunca fotolarını koyarım siz de bakın.mina bebe varsa yakınlarınızda mutlaka ordan alın fiyatları çok uygun tüm aldıklarım 411 ytl tuttu nakit alınca 350ye indirdiler.baya iyi aldık yani.hadi kızlar darısı başınıza hepinizi öptüm iyi tatilleeerrr

mmf27 hoşgeldin,atatanem aldıkların hayırlı olsun.

bende siteye giremedim ya sinir oldum.Girincede forumlar açılmıyo bi türlü.

neyse biz iyiyiz kızımla.babamızda salı günü gelcek özledik babamızı da (
Bugün de arkadaşım gelcek bizde kalcak.İşte böle günün özeti :)

mmf27 hoşgeldin canım tatil yaramıştır umarıma.s.
atatanem hayırlı uğurlu olsun aldıklarınız canım güle güle kullanınkaydirigubbakcemile2
bu arada ay tutulmasını izleyemedik çünkü unuttuk ya:sm_confused: ay da dün evin tam karşısındaydı
yani rahat izlerdik ama unuttuk neyse artık bir daha ki tutulmaya:icecream:
bu arada annemi çok ösledim yaa ben:çok üzgünüm: tatildeler beraber gitmiştik ama onlar hala orada
25 inde gelecekler ankara yasenağlama

Bu bağlantı sorunu çok sinir bozucu kızlar, sizde yaşıyor musunuz, siteye girilmiyor hiç mmf hoşgeldin canım, atatanem senden de fotoları bekliyoruz.

Ben de dün izinliydim kızlar, eşimle uzun süredir aklımızda olan birçok değişiklik yaptık evimizde. Koltukların yerlerini değiştirdik, dolapları boşaltıp, kitaplıkların falan yerini değiştirdik. Tabii ben işin bu kısımlarında sadece 'evet burada güzel oldu, hayır şuraya al' diye direktif veren biri olarak kaldım. Pek zevkliymiş :) Onun dışında bir de güzel temizlik yaptık. Tam köşe bucak oldu yani. Bir içim rahat ki ev temiz diye hiç sormayın :) Akşama hızımızı alamayıp bir de konsere gittik. Kızım artık isyan etti heralde yüksek sesten, tepinip durunca heralde gitmek istiyor diye kalktık kiiiiii bir baktık ay tutulması.

Asortie keşke seyredebilseydin. Çok güzeldi. Ben bir de boğazda seyredince tadına doyum olmadı, yanında da demli çaaayyy. Pek romantiğiz zaten bugünlerde eşimle. Sanki yeni tanıştığımız günlerdeki gibi. Kızımızın mı etkisi anlamadım ki :) Sanki böyle yeniden aşık olmuş gibiyim ona :))) Bu arada biz tanışalı 3 buçuk yıl evleneli ise 3 yıl oldu. Hani derler ya aşkın ömrü üç yılmış diye. Değilmiş yani ben onu anladım :)

biz de sabah beypazarın gittik çok güzeldi kahvaltıya götürdü babamızbizi ama
kaç gündür midesel sorunlar yaşıyorum dışarıdan bastırınca derimi hissetmiyorum
uyuşmuş gibi gece birden ağrı giriyo nedir anlamadım neyse yarın doktora gidiyoruz
kızımı görücem çok özledim onu birde sorayım gidince bu mideyi

mmf27 hosgeldin canim..ata_tanem hayirli olsun aldiklariniz,güle güle kullanin..

kizlar gögüs uclari yara olmasin diye burada tüm eczanelerde deniz kabugu satiliyor..

onu koyuyomusun gögsünün ucuna,birda saf yün aliyosun..bu ikisi cok iyiyymis,yara yapmiyormus

bende dün duydum,hastaneye gittigimde eczaneden alicam insl.

juliannecim iyi gecirmisin aksamini canim,cok sevindim senin adina..

Ya kızlar dün gece bir rüya gördüm o kadar korkunçtu ki anlatamam. Dün temizlik yaptım ya bayağı bir yandan da korktum. Hani biriniz demişti ya 7 aylık bir arkadaşı tül asınca kanaması olmuş. Ben de cam silmiştim dün. Gece rüyamda tuvalette kan görüyorum. Hem de böyle nişan gibi bir kan. Doktorumu arıyorum bana diyor ki ben yokum, kendi kendini muayene edeceksin. Herkesle vedalaş, benim muayenehaneme git ben sana telefonla tarif edeceğim diyor. Çok korkuyorum. Gidiyorum muayenehanesine, kendi kendime nst ye giriyorum. Ama kimse yok. Sonra aletin pili bitiyor :))))) Bu daha komik; gidip kalem pil alıyorum :))))) Ya o sırada uyandım gülsem mi ağlasam mı bilemedim, hemen tuvalete koştum :) Baktım her şey yolunda ama uyku tutmadı bi daha :)

juliannecim bu aralar iyice fazlalasti bence bizim kabuslarimiz..dogum yaklasti diye hergünmü düsünüyoruz anlamadimki..her gece baska bie hengame,artik fenalik geliyor bana..

sende kafana taktiysan ondan olmustur canim,ama yinede dikkat et..benim hala hafif hafif agrim var..ama göbegimin sol tarafi agriyor bi anlam veremedim yani.

çilekcim nası deniz kabuğu? Yani bildiğimiz sert şey mi? Hem nasıl koycaz ki onu walla ben anlamadım bu işi?

Julian ben demiştim o tül asan arkadaşı.ve kesinlikle yapmamak lazım yükseğe uzanma hareketini.
üzülme sadece üstün açık kalmıştır senin gece anladın sen onu D
Hayır olssun.Walla komedi mi korku mu pek de anlayamadım gülmekten :))))
Çok film izleme bu günlerde ayy öldüm ya gülmekten.demek doktor tarif ediyo telden ha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…