2008 Kasım Anneleri

Çilek deniz kabuğu dediğin şey ne? Bildiğimiz deniz kabuğu değil heralde dimi

canim ben kutu icinde gördüm,görüntüsü bizim bildigimiz deniz kabugu gibiydi..

ama isleniyormu,yada baska islemlerde geciyromu bilmiyorum..tesadüf eczaneye

baska bisiy almaya gittigimizde cikarken gördük,bayana sorduk oda yeni dogum

yapan anneler icin dedi..cok soramadik esimin isi vardi acil ciktik.ama arkadaslarima

sorup yazarim buraya..

digeride bildigimiz saf yün parcasiydi..oda vakumlanmis posette satiliyor.

sanırım artık kabuslar çoğalmaya başladı ilerleyen zamanlarda ne yapacağız
bilmiyorum bu arada mide sorunu yaşayan var mıı

Evet Dark bir taraflarımın açık kaldığı kesin :) Asortie sende mi doğurdun kız gece :))) Bu erken doğumla ilgili şeyleri falan okuma. Ben de bir ara onları okumuştum da kafayı yiyordum. Afrikada bir kabile varmış kızlar. Kadınların hepsi çok kolay doğum yapıyormuş. Bir inceleme yapmışlar ve doğum hakkında hamile kadınla kimsenin konuşmadığı sadece kabile reisinin konuştueğunu görmüşler. Doğal olarak da kadınların hiçbiri korku duymuyormuş. Yani doğumlar bu nedenle çok rahat geçiyormuş. Bana çok haklı bir sebep gibi göründü. Çünkü sürekli birilerinin doğum hikayesini dinliyoruz ve aslında hiç korkmamamız gereken şeylerden (mesela lavman) bile korkuyoruz.

bende bugün bir rüya gördüm erken doğum yapıyordum

hayır olsun diyelim.
Ben de aynısını görmüştüm geçen haftalarda :) Ama rüyada bile görmek ne güzel değil mi bebekelrimizi:)
Haklısın fazla düşünmemek,konuşmamak lazım bunları şimdiden.daha çok var.Millet patır patır doğuryo peş peşe biz niye korkuyosak.

Ya kızlar ayaklarınız ne alemde?

ben 38 giyerdim şimdi terlik giyiyorum 39 numara.

Fakat 2 hafta sonra okul açılcak ve ben ya önü kapalı terlik yada ayakkabı giymek zorundayım.
Geçen baktık kardeşimle 40 numara bile olmadı ayağım şişken.ancak sabo tarzı terlikler olur.Çünkü diğerleri 40 numara olsa bile dar ayağım girmiyor.

en son erkek reyonunda bi tane sabo gibi muyanın erkek ev terliği buldum.Hiç bişey bulamazsam onu alırım.
zaten bir ay bilemedin 40 gün çalışcam.O süredede önü kapalı terlik beni idare eder diye düşünüyorum.

Ne giyiyorsunuz ayağınıza? Bana önerebileceğiniz bi markanın böle bi terliği yada ayakkabısı var mı arkadaşlar?

ben de 38 giyerdim darkcım ama şu an 40 numara giyorum
perşembe günü pazardan 30 ytl ye ayakkabı aldım herkeste çok beğeniyorr
zaten pantolon tarzı eşofman giyorum paçaları da bol olduğu için
ayaklarımın şiş olduğuda belli olmuyor ha bir de varis çorabı
vermişti doktor onuda giyorum

nasıl bişey model olarak ayakkabın?
Ya şiş olunca baya geniş olması gerekiyor ayakkabının önünün.

Okul açılınca ben de varis çorabı giycem,önlem alalım ben zaten öğretmen olunca varis potansiyelimiz zaten oluyor normalde.bi de hamişlik eklenince dikkat etmem lazım.Hamilelikde çok dikkat etmezsen kalırmış varisler.

ben bide korse alcam göbeğim için.doğumdan sonra doktorum ne zaman tavsiye ederse,izin verirse kullancam.annemler eskiden öyle yaparlarmış ve göbek kalmazmış.annem son doğumda yapmamış ve göbekli şimdi p

Benim ayaklarım da büyüdü ne yazık ki. 37'ydi şimdi 39 numara terlik giyiyorum. İş yerinde aldığım bir terlik vardı onu giyiyorum ama dediğin gibi onlar bile önden dar geliyor, şöyle sabo gibi bir şey lazım. Ama ben normal spor ayakkabılarımı bağcıklarını gevşeterek giyebiliyorum. Bir de kapalı ayakkabının içinde olunca öyle çok şişmiyorlar. Ama terlik giyince heralde ortamı da uygun bulup kocaman oluyorlar. Benim tavsiyem okul açılınca hava çok sıcak olmayacağından kapalı ve rahat bir ayakkabı giymen.

günaydın kızlar hayırlı haftalar hayırlı günler.biz dün denizdeydik ay sonunda gerçekten eğlenebildim gittiğimiz koy da muhteşem di turkuaz renkli bir deniz hiç kalabalık da değil etraf da yemyeşil çok süperdi çok eğlendik ama yolu biraz kötüydü dağdan gidiliyo virajlı falan dönüşte çok midem bulantı allahtan çubuk krakerler imdadıma yetişti de düzeldim.buaralar sosyal hayatım bayağı yoğun bol misafir ağırlıycam.bi terslik olmazsa da haftasonuna mordoğana gidip orda kalıcaz c.tesi sahilde balık keyfi yapıp ertesi sabah da denize çufçuflıycaz.inşallah bi terslik olmaz.sizler nasıl geçirdiniz haftasonunuzu?inşallah hepinizinki de çok güzel geçmiştir.

Günaydın kızlar site beni çıldırttı cumartesi günü.Bugünde takılıyor yarım yamalak okudum genelde rüyalar tatil dönüşleri konuşulmuş ama anladığım herkez iyi bizde iyiyiz oğluşumla yarın kontrolümüz var hayırlısı bakalım.Site yine takılırsa görüşemezsek iyi bakım kendinize

günaydın kızlar biz tatilden uzak yorucu hafta sonu gecirdik oğlumun c.tesi temizlik vardı oğlumun eşyaları gelicekti ama malesef yetiştirememişler akşam adam aradı yarın göndersem olurmu malum kandil dedi bizde olur dedik pazar günü eşyalar geldimisafirim geldi hepsi üst üste denk geldi oğlumun eşyalarını dizdim odasına resmini cekip koyucam inşallah cetyiz serer gibi serdik babası ile oturduk bide odasının ortasına seyrettik sonra cok sevimli herşeyi

evet maalesef sitede sorun var haftasonu bende giremedim bir türlü bugün sabahta zor oldu bayağı genel bir durum herhalde

pamukum hayırlı olsun odanız umarım güzel günler geçirir güzel oğlun o odada bende ilk çocuğumda odasını 4,5 aylık hamile iken almıştım ve yatağın içine pijamalarını sanki yatıyormuş gibi koyup izlemiştik bizde eşimle şimdi allahın izniyle ikinci yavrum geliyor o biraz ablasının eşyalarını kullanacağı için bu konuda şanssız ama ben onada bir sürü ciciler aldım bile şimdiden:))

atatanem ne güzel eğlenmişsin haftasonu ben hiçbir yere sığamıyorum sıcaklardan sadece klimalı yerlerde rahat ediyorum oda evimize yakın bir alışveriş merkezi falan olmadığı için her haftasonu olmuyor sahile gidiyoruz ama çok sıcak delireceğim herhalde yakında bu sıcaklar biraz daha sürerse yani

selam kızlar herkes aynı sorunu yaşamış site ile ilgili
bir türlü yazılanları okuyamadım hafta sonu
merak ettim sizleride ama herkesin keyfi yerinde görünüyor maşallah
tatilden döneneler alışverişe gidenler hep güzel haberler var ne güzel
özlemişim sizi yawww

selam kızlar.nihayet bende uzun uğraşlardan sonra siteye girebildim.
bu ne yaaa..
kızlar kasım anneleri olarak yoğun yazışmalardan dolayı bizmi kitledik acaba diye düşünmeye başlamıştımsırnaşık şey
yazdıklarınızız okudum ama biraz uzun olduğu için aklımda kalanları yazayım..
julicim temizlik yapmışsınız güle güle kirletin inş.bend edün kocişe camları sildirdim..bizim evin tam karşısıda park ve kadınlar oturuyodu..bizimki rezil ettin beni diye sölene sölene sildi..kaydirigubbakcemile3 bu arada rüyanada çok güldüm..gerçekten doğum yaklaştıkça kabuslar artıyo..
atatanem aldıkların hayırlı olsun.bebeğin güle güle giysin.bizde c.tesi öğleden sonra burada arkadaşların tavsiye ettiği şu kadıköy deki cıvıl bebeye gittik.ve oğluşum için ilk alışverişi yaptım.bikaç bişey aldık.bende resimlerini çekip koyucam en kısa zamanda...dün çok sıcaktı ve eşimle klimayı açtık akşama kadar evden çıkmadık..
darkcım ben bikaç ay önce muya nın ortapedik bi terliğini aldım.38 den 39 a büyüdü benimde ayaklar.ve çok rahatım.ama havalar eylülden itibaren soğumaya başlar herhalde sen julinin dediği gibi spor ayakkabı tarzında bişeyler alabilirsin bence..sıkın dişinizi şunun şurasında ne kaldı..
asorti canım sanada geçmiş olsun.bende yaklaşık bi 20 gündür mide yanmalarından şikayetçiyim.doktora kontrole gittiğimde rennie verdi..o hemen kesiyo..sende doktoruna söle canım..
mmmf27 sende hoşgeldin canım..tatilinin iyi geçmesine sevindim..
şimdilik bukadar...
ama gerçekten kaçgündür siteye giremeyince sizleri özlemişim..:asigim:
hoşçakalın,kendinize ve bebişlere iyi bakın..

Hoşgeldiniiiiiiz efeniiimmm.Biz de sizleri özledik. Ben çok yaşamadım bağlantı sorununu. Sanırım sabahları daha sık oluyor. Tüm kızlar girince mi kilitleniyor anlamadım. Azo sen de güle güle kirlet canım :) İşkenceci seni, bari bıraksaydın da gece hava kararınca silseydi kocişin camları.

Pamukum odanın fotolarını bekliyoruz. Eminim çok güzeldir.

Bu arada beklemek aynı sıcak sorunu bende de var. Üstelik benim iş yerim klimalı ama ben ölecek gibiyim buna rağmen. Hele bugün var ya tüm üstümü başımı yırtıp atasım var. Çıplak hamile diye haberler duyarsanız o benim :CüvCüv:

Bugün uzun zamandır beklediğim şeyi yapıp gidip saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum kızlar. Şöyle yüzümü ince gösterecek bir model olsun diyorum şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…