2008 Kasım Anneleri

meraba kızlar ;
ayy ayrı kalmak acayip dokundu bana ..bu ne yaa bi daha olmasın inş..bu arada geçmişi okuyamadım..
herkese mutlu haftalar

sevgiler eylülkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar azocum hoşgeldin canım.Walla site bizi çok zorladı kaçgündür.
Neyseki düzelmiş görünüyor.
Bugün yine terlik ayakkabı mevzuuna el atıcam.Ben bide seneye 2.dönemgöreve başlayınca giymek için kapri kumaş pantolon alcam.Tabi kızkardeşime deneticem :)))

Ayrıca bende Julicim saçımı biraz kestirsemmi die düşünüyorum çok sıkıldım ya 7 aydır el değmedi.

azocum wallaben her işi yaptırıyorumda camları sildirmedim hiç :)) Kıyamadım tüm ilçeye rezil etmeye p
Bizküçük bi yerde yaşıyoruz walla rezil olur fena halde.Şimdi bile bana çok düşkün diye çok konuşuluyor.Annemle hallediyorum ben o işi.Sende gülegülekirlet canım.
İnşallah fazlakirlenmez.

Eylülcümhoşgeldinsende canımcım.

Julicim ayakkabıtarzıda deniyorum yeterki ayağım şişken girecek bişey bulayım.
Dediğim gibi erkek reyonlarında daha kolay bulunuyo.beyaz eski bez ayakkabılar varya ondan buldum bi tane de amaonuda beyaz diye tercih etmedim.Bi de giymesizor olacak bunun ya bakalım artık bugün belki bulurum rahat bişey.

Atatanem ohh sonunda iyi bir tatil yapmışsın.

Pamukum hayırlıs olsun canım,resimlerinizi de bekliyoruz.

darkcım bende de aynı sorun var ya
bende işe başlayınca ne yapacağımı düşünmeye başladım
bi de izmir ekime kadar yaz oluyor kapalı ayakkabı sıcak olur
bakalım ne yapacağız seminer şöyle uzun sürse idare ederdik ama
şansımıza bu sene hemen okul açılacak

julicim ben saç kestirme işini 4 aylık hamileyken yapmıştım ama
yine düşünmüyor değilim

temizliğe gelince geçen hafta sonu kocişe dip temel yaptırmıştım
bu hafta sonu hadi elektrik süpürgesini açalım diyorum
geçen hafta yaptık ya diyorkaydirigubbakcemile3
bende kıyamadım artık yavaş yavaş kendim yapıcam

Fatercim bende önü kapalı bi terlikle bir ay idare ederiz diyorum ya artık hangisini bulursam.

ekim başı bayram zaten.sanırım ben bayramdan sonraki hafta izne ayrılırım gibi.ekimin sonu olursa doğum.

ya siz nasıl bu kocalara iş yaptırıyonuz ya ben kıyamam..valla cumartesi günü öyle bir temizlik yaptımki 1 ay sırf süpürüp silsem yeter yani resmen bayram temizliği gibi..ama hiç yorulmadım bişey yapıp oturdum, biryerleri bitirip dinlendim hep böyle geçti tabi bir günde bitecek iş 2 güne sarktı ama mis gibi oldu evim..

Eylülcüm kıyamamak değil de, ben her akşam 7 buçukta evde oluyorum. Eşim ise öğretmen ve şimdi izinli. Yani mantıklı olan evde olan kişinin evi temizlemesi. Bir de gerçekten hem işte çalışıp hem ev işlerini yapmak hem de bu koca kızı taşımak gerçekten çok yorucu oluyor. Dün işten gelince ütüleri yapayım dedim. Yaptığımda bak söyliyim 10 tane tişört, 2 pantalon. Ve bütün gece yerimden kalkamadım. Vajina ve bacak ağrısından uyuyamadım. O yüzden zaten ben yaptırmıyorum eşime yani demiyorum sen yemeği yap, şurayı sil diye. O kendiliğinden yapıyor, senin için şimdi rahat etmez diye sildim yine her yeri diyor. Yani aslında o bana kıyamıyor. Hem çocuk değiller ya canım, kıyamayacak ne var, aynı evi paylaşıyoruz. Evimizin temizliğinden ikimiz de sorumluyuz. Belki evde olan arkadaşlar için durum daha farklıdır. Tabii o zaman da tüm gün işte çalışmış adama, gir mutfağa yemek yap diyemezsin.

Fatercim bende önü kapalı bi terlikle bir ay idare ederiz diyorum ya artık hangisini bulursam.

ekim başı bayram zaten.sanırım ben bayramdan sonraki hafta izne ayrılırım gibi.ekimin sonu olursa doğum.

bende bir ay çalışmayı düşünüyorum canım
eylül sonunda bende bırakırım Allah sağlık verirse tabi
malum hem maddi açıdan hemde izni sonrasına aktarmak için çalışmak lazım

Bizim şirkette bu işler biraz daha farklı yürüyor kızlar. Yani anlaşmalı olarak istediğin kadar çalışabiliyorsun. Ama 32. haftada izne çıkmış görünüyorsun. O yüzden bakarsınız ben doğuma iş yerinden giderim kasım ortasında hiç belli olmaz :) İzne çıktıktan itibaren de tam 4 ay sonra geliyorsun.

eylülcüm bizim kide her zaman yapmıyor zaten
bazen coşuyor sen elleme ben yaparım diyor
bazende yerinden bile kıpırdamıyor
bende öyle ağır bişey kaldıracağı zaman koltukların altını temizlerken ve çmaşır asılacağında bol bol yardım istiyorum

julicim güzelmiş sizin şirkette işler
özellikle sonrasında 4 ay güzel bi zaman
bizimde doğumdan önce 2 doğumdan sonra 2 ay iznimiz var
eğer doğumdan önce daha fazla çalışırsan sonrasına aktarabiliyorsun

Bu ne ya bi rtürlü giremedim siteye deli oldum

sislere gelmis sira ama az kaldi insl.hemen atlativeririz insl. birde sicaklarda

daha cok sisiyor galiba vücut..benim suanda hic sisim kalmadi,yani illaki vardir ama

simdilik hala 38 numara ayakkabilarimi giyebiliyorum.her gece rüyamda iccamasirimda

kan görüyorum bende,firliyorum yataktan..artik fenalik geldi rüya görmek istemiyorum yaaa

Juliancım o kadar çalışabileceğini pek sanmıyorum sende bizden bi iki hafta belki fazla çalışırsın.Ağırlaştıkca zor olacak çünkü.

Bizde doğum öncesi 8 haftanın istersek 5 haftasını sonraya aktarıyoruz.
Doğum öncesi 3 hafta kala mecburen izne ayrılmamız gerekiyor.O süreyi sonra kullanamıyoruz.

Ben 2. dönem başayıca olmazsa bi sürede rapor alırım diyorum.hem bebeğin durumuna hem maddi durumahemde öğrencilerimin durumuna göre artık.

Fatercim şansımıza bu sene erken başlıyo okullar ya hiç şans yok bizde.Akşama kadar şişcek ayaklar bi hafta daha seminer olsaydı keşke.

ya siz türkiyede değilsiniz ondan hava soğudu geliyo size buralar hala yanıyo.
hemde bu hafta ağustosun en sıcak haftası olacakmış.

Juliancım yapsın tabi kim evdeyse o yapar.
bende ev kadını olsam eşim akşam geç gelse tabiki sağlığımda iyiyse o gelene kadar hafif hafif yapardım işimi.

ama biz aynı zamanda geliyoruz ve eşim yaptırmıyordu bana.Şimdi tatildeyken elimden geldiğince hafif hafif yapıyorum.gerçi şuan annemdeyim ama evdeykende başlamıştım yapmaya.

ay inşallah şişmez bundan sonra
havalar biraz serinlese artık çok sıcak
iki gündür yine klimanın karşısından kalkmadım
bu seferde hasta olucam diye korkuyorum Allah sonumuzu hayretsin

Kizlar,yani calisan anne adaylari:) sizler dogumdan sonra evde yalnizmi kalcaniz,yoksa yaninizda

olucakmi birisi?simdi bu takiliyor kafama! bir terslik olmazsa benim esim iki hafta kalicak evde,ama

sonrasinda biz yalniz kalicaz oglumla cünkü daha fazla kalamiyor babamiz..simdiden stres yapmaya basladim kendime.sizlerin nasil olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…