eylülcüm sen evdesin tabi kocaya kıyamazsın.bende aynen juli gibi 7,5 da evde oluyorum.kociş öğretmen ve evde şimdi..tabiki yardım edecek..ben evde olsam senin gibi yavaş yavaş 2 günde değil 4 günde bitirirdim temizliği..ama c.tesi bile öğlene kadar çalışıyorum...
bugünde evi süpürüp silicek kociş.az önce aradım çamaşırları toplayıp katlamış.akşam bende oturduğum yerden klimanın karşısında ütü yaparım biraz..
gerçi yapmasam onada niye yapmıyon demez ama..elimden geldiği kadar yapabileceklerimi yapmaya çalışıyorum.
Kızlar benim 2 ay önce bir ayaklarım şişmeye başladıki sormayın..hatta bi göbüş resmimde görünüyodu ayaklarım..bileklerim falan balon gibi oluyodu.akşama kadar sandalyeden aşağı sarkıtmaktan oluyomuş.şimdi bitabure alıp getirdim işe.üzerinede kalın bir ötür serdim.masanın altında.ayaklarımı uzatıyorum gün boyu vede hiç şişmiyor çok şükür..ama yinede 1 numara büyüdü tabi..okadar olacak..
bide iş yeri bizim çok sıcak.klima arızalıydı yaptılar ama koca odaya hiç ama hiç fayda etmiyo..bende bu sabah iş yerine koca bi vantilatör getirdim.
sabah attı kociş servise.buradanda arkadaşlar yukarı çıkarttı anca serinledim..
napim..defalarca söledim kimse oralı değil..ben dayanamıyom yaw..
vede izine ekim sonu gibi eğer bi aksilik çıkmazsa ayrılmayı düşünüyorum.şubat tada iş başı yapıcam.çünkü şirket izinde maaş ödemicek ve asgari ücretten ödenen sigortamın parasını doğum sonrası alıcam..yani 1 ayda aldığım maaş kadar bile para almıcam sigortadan 3 ayın toplamı..
kayınvalidem üst katımızda ya..o bakacak oğluma..
idare edicez.yanlız geri iş başı yaptığımda patronla görüşüp günlük 1,5 saatlik süt izinlerime istinaden c.tesi işe gelmeyeyim diye konuşucam..
hayırlısı bakalım..:1rolleyes: