2008 Kasım Anneleri

balık ayıklamam lazım ama kalkamıyorm bir türlü off poff

ya sizin balıkları balıkçı ayıklamıyor mu neden sen ayıklıyorsun :uhm:

kızlarrrrrrrrrrrrr doğalgaz faturamız gelmiş
220 kaymee
ben bunu adama nası gösterecem şimdi mafoldumben

abooov biraz zor gösterecen önce sakinleştir sonra göster

Kıskançlık damarların kabardı yine di mi Zeyna kafa.Sizin için araştırdım.Birkaç saniye mi aldı.Hıııh :umursamaz:zemuszemus

teşekkür ederim hayatım çok sağol bizim için yormuşun kendini opuyorumnanaktan

yasmincim ben sormuştum bimde neler var diye mersiiiii cnmopuyorumnanaktan

banada 160 geldi d.gaz
elektrik 50 küsür
suda 2 tl geldi şaka gibi::) bir ay 2 bir ay 5 bir ayda 20 küsür geliyo anlamadım ben bu işi

canım sizin su yine iyi gelmiş 2 tl bizim ki 0.35 kuruş geliyor 2 aydır şaka gibi kaydirigubbakcemile3
elektrik 60 tl. geldi bir de kalorifer için 100 tl veriyoz o kadar

benim oğlum bimdeki bebeğe bayıldı karnına bastırıyosun bişeler sölüyo gülüyo ama almadım yaa kocam der sonra erkek çocuğu bebekle oynarmı diye

valla benim oğlumun uzun bacaklı Safinaz'ı var bir tane bayılıyor ona oğlumun arkadaşı o arada sarılıyor öpüyor oturup tv izliyor kitap okuyor baya bildiğin gezdiriyor yanında istemezse de atıyor evin bi köşesine canı isteyene kadar
erkek milleti işte hepsi aynı :mymeka: kaydirigubbakcemile3

ıcırcım iyi akşamlar

çilekçim hoşgeldin

beyazım meleğim büyük balık olunca ayıklamıyor adamın işiyok benim hamsimimi ayıklıycak kızz ama geçen hafta mırlanla levrek almıştım onları ayıklamıştı mesela, maeketten alınca ayıklanmış alıyorum ama hamsiyi

anoo meleğim suculara bize torpil geçiyo heral::d

piroş uyandı bende gidiyorum o uyurken ayıklamadım balıkları şimdi savaş çıkçak evde:S

hosbuldum pirosum,ayy ben cok korkarim baliga dokunmakan yaaa..

burada hicbir yerde temizleemezler baligi,anca marketten alirsan temiz olur oda arada.

kizlar smdi buz baligina gidiyor milletttt,varya tadi inanilmaz oluyor baligin.ben cok sevmem ama ben bile

farkettim.esim göya gitcek vakit bulursa ama ben temizlmem annene gotur dedim tmm dedi.bakali mgiderse tutar belki.

zeynam maşallah bizde o kadar yakmışızdır bu ay cicim ya bizim ki faturalı değil ama tahminen o kadar gelirdi
elektrik 109 tl gelmiş ama buna inanamadım bak 200 den aşağı gelmez di bize
su da 49 tl gelmiş hergn banyo yapıos nolcek 2 güne bir çamaşır yıka
hergün bulaşık makinası e olacak o kadar az bile gelmiş nan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…