2008 Kasım Anneleri

Kızlar bu konuda size ben yardımcı olabilirim sanırım malum bir kızım var ve babaannesi baktı ona 9 aylıktan itibaren ve babaannemiz bizim üst katımızda oturmasına rağmen kızım ben gelir gelmez bana koşar ve kesinlikle o kadar babaannesini sevmesine rağmen orada yatmaz hatta annemler bize geldiğinde bile ki annemide çok fazla sever ben anneannemle yatacağım der gider kurulur yatağa ama ışıklar sönmeye başlayınca ben bir anneme bakayım geleyim der ve geliş o geliş aynı evin içinde bile yanımdan ayrılmaz yani boşuna korkmayın sizin yeriniz herzaman ayrı olacak onlar ne kadar baksada ana gibi yar olmaz demişler tecrübeyle sabittir. Sevgilerimle

annem ablamın çocuklarını büyüttü ve onlara deli oluyor ..2 gün görmesin hüngür hüngür ağlar..yeğenim 2 yaşında sorsanız kimi seviyosun anneannemi diyor..çocuklarda çok alışkın anneme..
doğal olarak ilk günlerde annemden başkasını düşünemiyorum yanımda..çok güzel bakıyor ,yıkaması giydirmesi bilgileri ve dialogları mükemmel..bu arada çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu eski bir anaokulu öğretmeni..daha ne diyebilirimki

eylülcüm cocuk gelısım bende okudum ama tecrubesıde onemlı hıc bakmadık bebek bıraz korkuyorum acıkcası bakabılırmıyım bır yerını ıncıtırmıyım dıye annem uc cocuk buyutmus teyzemlerınde 2 kızına baktıı banyolarına kadar yaptırdıı doguma da gıttı benımde dogumuma annem gelcek bır ay kalırım dıyormus hakkını nasıl oderım bılmıyorum

Çilek üzülme canım, bizim annelerimiz bizi nasıl büyüttü. Birçoğunun yanında biri mi vardı sanki ya da anneannelerimiz nasıl büyüttü. Bu içgüdüsel bir şey, öğrenilir merak etme. Hem daha çok ilgilenebilirsin sen bebeğinle. Şimdi yeni doğduğunda bizim değil sanki annelerimizin bebeği gibi olacak :))

Benim de yanımda hem kayınvalidem hem annem olacak. Bir de üzerine 15 gün sonra kayınpederim eklenecek. Ben kafayı yerim o kadar insanın arasında diye düşünüyorum. Bak herkesin derdi başka. Sen yalnız kalacaksın diye üzülüyorsun. Ben de onca milletle ben napıcaaaam diyorum :)

Kız Azo bu kadar da benzerlik olmaz ki be :)) Kocalarımızın işinden eve gidiş geliş saatine, doğum tarihine, vanilyalı dondurmasına kadar :))) Bu arada ben seni geçtim haberin ola. Ben bu sabah tartıldım 81 i gördüm valla :)

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay inanamıyoruummm..şişko juli nolucakkaydirigubbakcemile3
bende bu sabah tartıldım yine 80 geldim..
aslında yiyomda normal ama..galiba sıcaklardan..
bekle bekle bikaçgün sonra yakalarım seni..:dance:
benimde hem annem hem kayınvalidem yakınımda..anlayacağın bizim evde oğlumun gelişiyle curcuna olucak..
olsun napalım..
ben sana demiyommu herşeyimiz çok benziyo diye..
ama bi farkla..ben senden daha güzelimkaydirigubbakcemile3deeeeeeeermişim..
canım benim hakkımızda hayırlısı..bebişlerimiz iyi olsunda varsın kilomuz fazla olsun dimi..
bizde bu kocişler varken sırtımız yere gelmez evelallah:roflolaso yer içer yatarsak böle oluruz işte..kafamçokkarıştı

herkese merhabaa.s. kızlar dün siteye herkes gibi bende giremedim zaten kimse
yokmuşyasakkelime neyse bugün şeker yüklememiz vardı o iğrenç şekerli şeyi içtimkötükedihüso ama
allah şükür:Saruboceq: sonuçlarımda kızımda çok iyi glukoz açlık 76 kan şekeri de 107 çıktı
doktor çok iyi dedi :sm_cool:bana kızımda çok iyi allah şükür:Saruboceq: kıpır kıpırdı daha sonra bu ayda 2 kilo almışımmcokacimcoook
mideme gelince bebek baskı yapar o yüzden uyuşur dedi midem uyuşuktu
hatırlarsanız ağrı yaptığını söyledim onu da kızıma dedi o yapar diye zaten herşeyi
kuşuma attı :asigim:ama kafama şu takıldı kilosu 15 gün önce gittiğim yerle aynı çıktı yani hiç kilo
almamış gibi çıktı 15 gün önce başka bir yere gitmiştim renkli için doktor normal dedi yanılma payı
olabilir dedi sizce olabilir mi yoksa başka bir yere gideceğim yine yani 779 gr geldi:uhm:

canım sonuçlarının güzel çıkmasına ve bebeğinin iyi olmasına sevindim..
kilo olayına gelince : zaten doktorlar karın çevresi ve kaval kemiğimi ne onu ölçüp araştırmalara göre daha önceden belirlenmiş tahmini kiloları söylüyolar.asıl doktorunun dediğini dikkate al ve bence endişelenme..
:1rolleyes:

kimse yok mu kızlar yaaaa çok moralim bozuldu:çok üzgünüm: bu olaya zaten annem de yok :1no2:
onu da çok özledim gözümde tütüyorsenağlama bari siz bişeyler deyin de ona göre davranayım annemde artık gelse ne çok tatil yaptı yaa:CüvCüv:

benimde kayna na gelcek türkiyeden üc ayligina kaynanam cok iyidir benden iyi bakar kizlarimin dogumunda olmadi ama bunda ins olcak o bir gelmesinde hep kizlarim bir kac ay olmus du babaannesi gördügünde ins bu sefefr hemen görcek annemde olur yanimda annem zaten yakin bana ama annem yatili kalmaz sevmiyor yatili kalmayi artik aksamlari eve gider

ayy asortiecim üzülme bak yiycen terliği şimdi kafana
bende geçen başka yere gittim hiç inanmadım dr a ..bakalım kendi dr um ne diycek cumartesi ..çok takılma tamammı arkadaşım..cihazdan ve dr dan dolayı değişiyo .banada suyu az maz dedi sinir oldum ..ama takmadım kafaya ..bu arada sonucun güzel çıkmış sevindim canım..

tsk,ederim kizlar vallahi moral oldunuz bana..ne yapalim bir sekilde bakicaz artik,arkadaslarim filan
geliriz biz bos birakmayiz seni diyorlar..

bu arada biz yarin oglumla doktora gidicez,sams dileyin bizede iyi gecsin kontrolü böcekimin..

selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum umarım herkes çok iyidir
biz çok hastayız bu sıcaklarda grip hiçde çekilmiyor aman dikkat edin
çok sıcak diye cereyanda kaldım ve şifayı kaptım faranjit olmuşum gripve baş
ağrısıda cabası dr a gittim antibiyotık verdi kullanıyoruz bakalım inş en kısa
zamanda atlatırım bronşlara geçerse daha ağır ilaçlar kullanmamız gerekecek dedi dr
bebeğimede bulaşabilirmiş inş ona bişi olmaz

Günaydın kızlar.

Asortie niye üzülüyorsun. Haftasına göre normal değil mi kilosu. Normal. Eeeee o zaman üzülmenin anlamı yok ki. Eylül'ün dediği gibi ultrason cihazına göre değişebilir bu rakamlar. Ayrıca benim de olmuştu, gittiğim bir doktorda kızım 100 gram daha düşük çıkmıştı. Şimdi ne diyeceğim, kız zayıfladı mı diyeceğim. Kendi doktoruma gittiğimde yine kilosu artmıştı. Yani cihaza göre değişiyor. Başka doktorlara da gidip beynini bulandırma canım.

Çilek sana da iyi şanslar, bize deniz oğlanın haberlerini verirsin. Deryacım nasıl başardın bu sıcakta hasta olmayııı.

Veeee Azo hanım duyduğuma göre sağda solda konuşuyormuşsunuz, yok ben juliden daha güzelim falan fıstık???? Yanımdan bile geçemezsin kızım. Çıtır anne oldum ben dün. Saçlar gitti, yüzüme gözüme renk geldi PPP Yolda bi bakan bi daha baktı. İstiklal'i yıktım dün :)))))

günaydın kızlar mutlu günler hepinize
deryacım çok geçmiş olsun inşallah durum ciddileşmeden hemen atlatırsın.bak çok sıcak yiyip içme ılık çorba iç bol bol.bide eğer alabilirsen çin yağı al sırtlarına sür yün kapat o manyak terletiyo sıcakta kötü olur ama bebişin ve senin sağlığın dah önemli.çok geçmiş olsun canım

oooh saatler olsun julicim güle güle kullan yeni saçlarını.bende istiyordum ama hamilelikte saç kestirmeyle alakalı bir hurafe duydum ve içime kurt düştü.bende doğumdan sonra kendimde değişiklik yapmaya karar verdim.

Sağol Atatanem, ya ben de duymuştum o hurafeyi ve ona uyup saçını sonuna kadar kestirmeyen bir tanıdığımın bebeği ne yazık ki hayatta çok kısa kaldı. Benim de içimden hiç kestirmek gelmiyordu ama bu olaydan sonra gidip özellikle kestirdim sanırım. Hani bir hurafeyi de aşayım kendimce diye.

kaydirigubbakcemile3güle güle kullan julicim yeni saçını..ay kıskandım şimdi:dilcikar:
bende atatanem gibi düşündüğüm için doğumdan sonra kestieicem.valla kezban gibi dolaşıyom ortalıkta..:1shok:
zaten sıcak..bağlıyom çıkıyom napim..

ay sorma azo benim uçları kırıldı habire balıksırtı örüyom hem yakışıyo hemde kırıklar gözükmüyo:))bende çareyi böyle buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…