2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar yaw çok sıcak geçen gün pişik olmuşum nasıl becerdiysem:uhm:ama oturduğum deri koltuk popoma yapıştı resmen.Ama az kaldı bu ay kurtulucam iş yerinden darısı çalışanların başına

merhabalar kızlar
cilekcim valla okadar rahat oluyorsunkı hemde azalmaya bıle baslıyor doguma kadar bende yaptırıcam sonra evde kendım hallederım
yagmurrcum hayırlı ugurlu olsun resımlerını eklersın bakarız canım benım
polipecım bu ayın sonundamı ayrılıyorsun ben eylul gıbı dusunuyorum ayrılcam ısten allah yardımcım olsun benım ve calısanlarımızı
kızlar benım ayaklarım cok kasınıyordu aksam bır baktım kasıdıgım yerler mınıcık mınıcık kabarmıs nedır kı bu sımdı krem surdumde bıraz kasıntısı gectı :CüvCüv:

apple cığım evet bu ayn sonunda gidiyorum darısı başınıza.o ayak meselesini hiç sormayın dün eve gittim kütük gibi şiş banyo falan yaptım cıkk banamasın demiyor walla bi patlıcan yemeği pişirdim görseniz gül gül ölürüdünüz.patlıcanları yerde soydum doğradım ihtiyar teyzeler gibi.Akşama kadar sandalyede oturuyoruz kendimi halının üstüne zor attım neyse koydum yemeği ocağa iki karıştırıyom bakıyom falan hoop yere sırtımı dayıyom bulaşık makinasına oturuyom bekliyom bekliyom bi daha kalkıyom falansırnaşık şeysonra leğene su koydum salona götürdüm ayaklarımı soktum suya uyumuş kalmışım ay nolcak bu halimiz ya

Günaydin kizlar yineden:) Beklemek gecmis olsun canim,kötüdür ya bel agrisi dikkatli ol..
Yagmur hayirli olsun odaniz,sabirsizlikla bekliyorum resimlerinizi.sakin bisiy yapma sen tadilatta
keske ramazana birakmasaydin,malum zaman iyice azaliyor.
Sekreter ve polipe sizlerede gecmis olsun,sicaklarda hamile olmaz daha zor olmali,neyseki biz atlattik
o dönemi,Türkiye sicaklari yok artik burada.sislerim bile indi sicaklar gidince.

Applecim tabiki cok iyidir ama dayanamam ben yaa tartiyorum söyle bir kendimi ama yok imkansiz yani:)

Dün aksam biraz temizlik yaptik esimle,ben ufak tefek seyelrde yapsam nasil yattigimi bilemedim..
erkendende uyandim,sanki hertarafim agriyor gibi.iyice agirlasiyorum galiba.

Canım ramazana bırakma sebebim ramazanda biz kayınvalidemde kalıoruz her yıl
Hem esimde kayınvalidemde ben yorulmim die dinlenirsin ugrasmassın zaten
oruc tutmucaksın felan dediler o arada bende bari badana yaptırim evi dedim yani zaten
yokum ramazanda canım ..

Hmm tamam canim..yani tadilat denilince gözüm hep korkarda ondan demistim.
boya yapilicaksa durma zaten evde,biliyosun cok zararliymis bebege boya kokusu.

slm kizlar nasilsiniz sikayetler bitmiyor demi bendende ayni belim cok agriyo bügün kizlarim okula basladilar artik zaman dahada cabuk gececek valla kizlari sabahlari okula hazirlamak iskence oluyo ama yinede cok mutluyum iki kizim var diye kizlar benim oglum her zaman kipraniyoda ama saat gece 12 oldumu daha durmuyo sanki saat kurmus nasilda zamaini biliyo aman yer degistiriyo kendini sisiriyo geriyliyo iyice belli ediyo artik valla acitmaya basladi tekmeleri neyse üptüm sizleri byyyyyyyyy

beklemek gecmıs olsun
sıcaklarında asırı bastırmasından sanırım bırazda bu sıkayetler
bende hergun farklı bır sıkayetle baslıyorum gune ama yıne hergun sabah erkenden ıse gelıyoruz

yagmurcum allah kolaylık versın bıze
bende ramazan ayında kısa surelı de olsa tadılat ısıne gırıyorum ve sımdıden gergınlıgı basladı bıle
ne kadar annem ve esım ılgılenecek de olsa kendı evınde yıne de hersey senın elınden gecıyor

kuafore gıdenler hayırlı olsun dıyeyım barı kaydirigubbakcemile3
super bır rahatlık ılk baslarda cok zor gelıyordu ama rahatlıgını gorunce alıstım bende

polipe hayırlı olsun sen erken ayrılıyorsun ızıne
ben sanırım doguma kadar calısıcam bu gıdısle
gercı hafta sonu ıcın bu aksam ıtıbarıyle ızınlıyım ya neyse
kocısle basbasa ıyı bır kısa tatıl yapalım ıstedık :asigim:

apple benımde ayaklarım dokuntulu bır sekılde kasınıyordu
sonunda ayaklarım bır ıkı yerınden patladı yanı cıddı cıddı derım patladı
ılık suda beklettıkten sonra ponza tası ıle torpuleyıp krem suruyorum sımdı o derece de olmuyor tavsıye ederım

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler malum birbirimizin halini iyi anlıyoruz hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz

çilekcim ne (ay şu anda oğlum bir geçiş yaptıki şöyle bir yazmayı bırakmak zorunda kaldım 6.8 şiddetinde topuğu elime geldi:)) güzel siz sıcakları atlatmışsınız darısı başımıza inşallah göya pazar günü sıcaklar gidecekmiş ama bakalımmmmmmm kısmet

tadilata giren arkadaşlara şimdiden kolay gelsin diyorum kendinizi aman yormayın allah korusun erken doğum kapımızdaki en büyük tehlike korunmak lazım

bu arada kızlar annemin bir pastası vardı çocukluğumuzdan beri doğumgünlerimizde yapar dün kardeşimin doğum günü için yaptı ama ben gidemedim ve akşamdan beri aklım pastada idi ve biraz önce ablamı aradım o işyerine getirmiş ben beyoğlundayım o eminönünde birazdan oraya gidip pastayı yiyip geleceğim kısmetse bu öğlen sıcağında başka hiçbirşey için çıkmazdım herhalde pis boğaz oldum bennnnnnnnnnnnnnn

kalımerocum ayaklarımın altı degılkı parmaklarımın ustu ve bas parmagımdan asagı dogru olan yerler hep mınıcık sıslıkler var neyapıcam bılmıyorum gece uyandım kac kere kası babam kasıı

kalımerocum ayaklarımın altı degılkı parmaklarımın ustu ve bas parmagımdan asagı dogru olan yerler hep mınıcık sıslıkler var neyapıcam bılmıyorum gece uyandım kac kere kası babam kasıı

canım ya mantar baslangıcı olmasın o
babamın ayaklarında mantar var ve parmak araları ıle altlarında su kabarcıkları oluyor o sekılde mı acaba
sıcaklardan ve nemlı kalmasından olusuyormus
kasıntısına dayananılmıyor bılıyorum ama ılacıda var dıye bılıyorum

ayy mantarmı :1shok:
ayaklarım cok terlıyor dedıgın gıbı olabılır bugun eczanaye bı sorayım bakayım belkı onlar bı ılac felan verırler ayy dayılmaz bı kasındı kalımerocum

ınsa allah mantar degıl gecıcı bır kasıntıldır canım ya
babam dayanılmaz bır kasıntı oldugunu soyluyor goruyorum cok zorlanıyor
ama yıne de cok ıhmal etme doktor kontrolunde krem kullanırsan daha ıyı olur
sonucta hassas donemdeyız yan etkısı falan olursa dıye dıkkatlı olmak lazım

kızlar burda neler oluyo neler haberiniz yok evime 15 dk mesafede bomba patladı haberlerde falan veriyo.sabah 07:35te bombanın sesiyle yataktan bir sıçradım.eşime soruyom ne oldu diye o da uyku sersemi şimşek çaktı dedi.sonra topladı kendini ne şimşeği ya dedi ya bomba ya da tüp patladı bende dedim sabahın bu saati tüp mü patlar kesin bomba bu dedim pencereden bi baktık simsiyah dumanlar çıkıyo ileride.5dk sonra nasıl siren sesleri duydum anlatamam dedim kesin olay çok büyük.zaten öyleymiş de polis servisine saldırmış lanet olasıca köpekler.allah cezalarını versin bu itlerin birsürü ev haşat olmuş sabahtan beri morallerim bozuk canım sıkıldı eşimin de hep geçtiği yol allah korusun yarım saat önce gitse işe tam patlamaya denk gelicek çıldırmamak içten değil ay hala korkudan titriyorum allah hepimizi korusun bu pisliklerden

Atatanem sabah gördüm haberleri ama sizin yakın olacağınız hiç aklıma gelmedi.Büyük geçmiş olsun kızlar büyük şehirlere indi bu pislikler Allah cezalarını versin.Siz siz olun çok kalabalık yerlerden uzak durun ben şahsen çok korkuyorum Allah korusun milletimizi

atatanem geçmiş olsun ben izleyemedim haberleri nerede olmuş canım
Allah'ım fırsat vermesin bu pisliklere herkesi korusun
anne olunca insan iki kez endişeleniyor valla
artık kendimizden ziyade çocuklarımız geliyor aklımıza
biran önce temizleseler şu pislikleri ülkemizden bitmek de bilmiyorlar
Allah korusun

günaydın
atacım şimdi senden duydum ..arıyorum haberlerde bulamadım daha ..çok geçmiş olsun ..aman kızlar uzak durun kalabalıklardan allah korusun..ben hala güngörendeki patlamayı unutamıyorum..bir kaç arkadaşıımın ölüm haberlerini almıştım..allah hepimizi korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…