2008 Kasım Anneleri

bu arada kızlar sıcaktan mıdır nedir?ben bu aralar nefes almakta zorlanıyorum
sanki nefesim yetmeyecek gibi oluyor bir kaç saniye derin derin nefes almak zorunda kalıyorum
sizde de oluıyor mu böyle şeyler

ha bu arada bizde taaa bayramdan sonra doğalgaz bağlatıcaz
Allah'tan sadece kombi takılacak evde kalorifer olduğu için başka bir şeye gerek yok
birde birkaç yerden boru geçecek 1 günde bitermiş
o zaman çok ağırlaşıcam ama annem sağolsun o yardım edecek
oğlum için yapmak zorundayız o üşümesin diye

ata tanem geçmiş olsun canım.benimde haberim yoktu senden öğrendim şimdi..
allah hepimizi ,yavrularımızı ve vatanımızı bu pisliklerden korusun..

fatercim bu haftalardan itibaren artık bebek iyice büyüdüğü için akciğerlere baskı yapıyomuş ve ciğerler nefes alma esnasında tam şişemediğinden derin nefes alma ihtiyacı duyuyomuşuz..endişelenecek bişey yok yani..bebişler doğana kadar idare edicez napalım..:1rolleyes:

atatanem çok çok geçmiş olsun canım. geçen haftalarda selimiye kışlasına havan topuyla saldırmışlardı. babamın evi oraya 5 dakka, o gün akşama dek babama ulaşamamıştım, hep ağlayıp durmuştum. allah korusun hepimizi...

atataanem gecmıs olsun canım allah bunların belelaını versın ıyıce kudurdular bı care bulmak lazım yazın olan kacıncı patlama bu. canım ankaadakı anafartalar carsısı patlamasını bılıyoırsundur bende cok korkmustum cunkı esım hergun ordan gelıp gıdıyor cok korkmustum allahtan bırsey olmamıs yaralılarımıza acıl sıfalar dılıyorum bu mubarek gunlerın hatrına yarabbım ellerını kollarını bagla bu adılerınnn :Saruboceq:

atatanem canım cok gecmiş olsun ya kalabalık yerlerden uzak durmak gerekiyo gercekten allah korumuş sizi
kızlar bu arada ben gercekten kötü olmaya başladım artık bacaklarım cok acıyo karnım o ayrı falaket canımı yakıyo ben erken dogum yapacagım gercekten ya canım yanıyo cok

üstelik bebegimin hareketlerini hep kasıklarım da hissediyorum hep oraya tekme atıyo yürümekte bile cok zorlanıyorum hele bugün daha berbat allahım 2,5 ay kaldı ama cok zor gececek gercekten ama hissediyorum ki 2,5 aydan daha önce gelecek minik kuşum

sekratercim öyle düşünmemelisin
psikoloji çok önemli
hep zamanında gelecek diye düşün ve kendine böyle telkinlerde bulun
iyi düşün ki iyi olsun
sen çalışmaya devam edior musun?şöyle bir hafta rapor alıp dinlensen biraz iyi gelir
geçmiş olsun canım

sekreter bu sekılde dusunme ınsa allah bebısınn gununu bekler :Saruboceq:
ama merak ettım sen calısıyormusun :uhm:
eger calısıyorsan bıraz ızın alarak evde dınlenemenın faydası olabılır
cunku havanın sıcakları da erken dogum rıskını cogaltıyor kı calısanlar maalesef evde olanlara nıspeten daha fazla efor sarfettıgınden bırkac gun dınlenmenın sana faydası olabılır
ıyı dusun kendı kendıne sıkıntı yapma kı oglunda ıcırıde rahatta olsun

Fater bende senin gibiyim tam ben yazacaktım nefes alamıyorum diye.
benimde nefesim sanki yetmiyorum derin derin alıyorum ama rahat edemiyorum.Sonra kendiliğinden geçiyor.

seni çok iyi anlıyorum canım bu problemi uzun süredir yaşıyorum
böyle olunca ben kendimi suyun altına atıyorum
elimi yüzümü kollarımı bacaklarımı yıkıyorum biraz ferahlatıyor işte

öyle diyorsunuz da kıslar emin olun dinlenmenin bile agrılarıma faydası olmuyo artık.eylül ayının ortalarına kadar calışmayı düşünüyordum ben ama bu gidişle yapamayacagım artık daha gecen hafta 4 gün izinliydim allahtan patronum anlayışlı fazlasıyla ama ne yapsam ne etsem gecmiyo agrılarım dokunsalar aglayacagım arık yaa

benimde patlayack gibi bi karnım ağrıyo kızlar ben bıktım bu gazdan ya. ölücem şimdi nefes alamıyorum ya. ilaç içen varmı bu konuyla alakalı

derinxby geçmiş olsun canım
dr.unla konuştun mu
belki tel.le arayıp sorarsan daha iyi olur
biz ne desek olmaz şimdi
hadi kızlaaaaar toparlanın biraz siz annesiniz güçlü olmalısınız ki
rahminizdeki melekler de güçlü olsun

Yook ya benim doktorum ilaç vermiyo ama bu sefer kontrolde kesin alicam bişeyler. Ya kaç ay kabizlik çektim zorla bi şurup aldim onu da kaç ay sonra verdi. Bende korkumdan içemiyorum zaten pek. Kadin ilaç düşmani olcak o kadar diyo. Evet hakli aslinda ilaç içmemek en iyisi bebeğim için. Ama böyle çatlayacak gibi olunca sanki o da sikişiyomuş gibime geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…