2008 Kasım Anneleri

Fater uyumadımda galiba ya buharlaşıp uçacam yada su olup eriyiip gidecem burda anam Bülent Ersoy gibi sabhtan beri yelpaze ile dolanırım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar:lepi:
nerelerdesiniz bugün uıyudunuz mu yoksamirmirmirmir

evetttttt mirmirmirmir

uzerınıze afıyet bugun yemegı cok kacırdım
patlayacak hale geldım dıyebılırım
uzerıne bır agırlık bır agırlık
yattım uyudum telefon calmasa daha uyurdum da ıste
klımanın karsısında pufur pufur eserken uyuyakalmısım

haklısınız kızlar çok çok çok sıcak
bu sıcakta yapılacak çok bişey yok
bende sabahtan beri kendimi oyalamaya çalışıyorum ama nafile
acaba bende mi uyusammm

koymadımcanım dün fotoraf makinası yada kamera bakacaktık aklımızda yokken oğlumun arabasını aldık eşim onların getirmesini bekleyemedi bu gün nasipse bakıcaz bakalım
makina olmadığından oğlumun cicilerinin resminide koyamadım zaten ama şöyle tarif edeyim bana hep öyle diyolarda hani doğum yaklaşınca bebek aşağıya inerye karnın böle sarkmış gibi olur midenin altı boşalır aynen öyle patronumun eşi geldi salı günü ne kadar aşağıda bebeğin doğumun gelmiş gibi dedi böyle dediklerindenmidir nedir zaten erken doğum riskim hep eylülde gelecekmiş gibi geliyo oğlum neden eylül bilmiyorumiçimden öyle geliyo :1no2: inşallah makinayı alırsak en kısa zamanda koyarım resmi

pamukum anladım canım ..ama öyle düşünme psikolojik olarak kendimizi doğuma hazırlıyoruz farkında olmadan böyle yaparak..sen hep iyisini düşün kasım kasım kasım de sürekli :))))

ben gıdıyorum kızlar
sız hepınız bugun uyukuluyorsunuz

ben yarın da ızınlıyım hafta sonuda bırlesınce 3 gun kocısle bıraz basbasa kalmak ıcın sehır dısına cıkıyoruz :asigim:
ıstanbul sıcagı, gorumcemın gazabı derken bıraz hava degısımı ıyı gelecek sanırım
gorusuruz ınsa allah herkes saglıcakla kalsın :teytey:
benı ozleyın heee

GÜLE GÜLE KALİMEROCUM..EŞİNLE İYİ TATİLLER..
AY FATER BENDE BUGÜN ÇOK YOĞUNDUM YA..
ANCA BİTTİ İŞİM.18 30 DA DA PAYDOS..
GÖZLERİM ŞAŞI BEŞ OLDU SABAHTAN BERİ PC YE BAKMAKTAN..:bbo:
Bİ TARAFTANDA SICAK..
PAMUKUM BENCEDE POZİTİF DÜŞÜNMELİSİN VE KASIMA KADAR DİŞİNİ SIKMALISIN(O NASIL OLACAKSAkaydirigubbakcemile3)
HEPİMİZİN KORKULU RÜYASI ERKEN DOĞUM..ALLAH HEPİMİZE ZAMANLI KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN..
HA GAYRET KIZLAR..AZ KALDI..:dance:

sağolun kızlar teşekkür ederim hepinizin desteğine allah hepimizi ve tüm sevdiklerimizi korusun.bu olayda işin kötüsü kalabalık falan değil hedef çünkü sabah çok erken saatte yapıldı saldırı ve direkt olarak polis servisi hedef alınmış.tabii kurunun yanında yaş da yanmış arka otobüste bulunanlar,diğer araçlarda bulunanlar ve balkona çamaşır asmaya çıkan bikaç vatandaş da yaralanmış şuraya bak insan artık evinin balkonunda bile güvende değil burnumuzu dışarı çıkaramıycaz bu köpeklere kalsak.ay neyse şükür ölen yok

kızlar buarada benim kasığımın alt kısmında sol tarafım çok fena ağrıyo yaa hala geçmedi devamlı ağrıyo yaklaşık 2 haftadır.doktor incitmişsindir dedi ama değil farklı bişey belli.inşallah böyle devam etmez çünkü inletiyo beni.

günaydın darkcım benim gibi işe gelenler hariç diyelim istersen ben uyandım hemde 3 saat önce bugün 6'da bir uyandım sonra bir daha uyuyamadım uykum kaçtı gerçi akşam 10'da falan yatmıştım gerçi habire uyandım eşim dışarıdaydı o geldi uyandım ondan önce k.birader birşey sormaya gelmiş zile bastı uyandım ama nede olsa uykumu aldım ki sabah 6'da uykum kaçtı

ya bu kasım ayı neden gelmiyor sanki artık iyice sabırsızlanıyorum

walla kızlar ben nerdeyse bütün gece uyumadım wc ye taşınmaktan.sabahın köründen beri de uyanığım ama yeni pc başına oturdum
buarada dün hayatımda en çok istediğim şey oldu.eşim sigarayı bırakmaya karar verdiğini açıkladı dünyalar benim oldu.aslında çok inatçıdır kendisi hep ikna etmeye çalışıyodum ters tepiyodu dün öyle söyleyince havalara uçtum.bebeğimiz sigara içilmeyen bir evde büyüycek çok mutluyummmmmm

günaydın kızlarrr..
sizede günaydın dark ata tanem ve beklemek..
sabah kuşları..sırnaşık şey
biz her sabah kalkıyoz 6 30 da..
darkcım midenin iyi olmasına sevindim.
bende şurubunu içiyorum dedim ya..ay dün bitmiş bi fena oldum.çantamda taşıyom normalde..eşimi aradım yenisini almış.akşam içtim yatarken yine.valla bu 3.şişe oldu ama napim..doktorum verdi ve o dayanılmaz mide yanmalarına şişkinliklerine katlanmaktansa içmek daha iyi..

banada aynı şurubu verdi bende reflü gibi bişey oldu henüz yanma yok ama şimdilik içmiyorum çok kötü olursam içicem sıkışmadan almayayım diyorum

atacım eşinin sigarayı bırakmasına çok sevindim.darısı başıma:1rolleyes:
bizimki artık evin içinde içmiyor.balkonda içiyor ama hiç içmese ya..
söz verdi bakalım oğlum doğunca bırakıcam dedi..
inşallah..yerimseniben

Günaydın şişko hamişlera.s.Alev alev bi konya sabahından yine herkeze merhaba walla sabah sabah başladım yine ben yanmaya ayaklarımın altı sabah ilk kalktığımda yara gibi acıyordu kahvaltı yapıp evden çıkıncaya kadar geçti.Onun haricinde canavar gibiyiz oğlumlasırnaşık şey

ya kızlar bugün hava kapalı gibi duruyor yinede çok mu sıcak ki bizim klimalar çalıştığı için dışarıdan pek haberim yok ama sabah işe gelirken iyiydi ben bugün sabah uyandığımda birden sonbahar gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…