- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #64.901
Günaydın
çitoscum geçmiş olsun canım,sonuçların iyi çıkar canım inşallah,iyi haberlerini beklicez
hepimizinki felaket harketli sanırım,dün benimki düştü koltuktan,zaten sürekli düşüyorda bu seferki biraz sert oldu.çok az burnu kanadı,yani dışına çıkmadı kan,burnunun içine bakınca gördüm.burnunun alt kısmında dudağına doğru olan kısım kıpkırmızı,üst duduağı da patlıyormuş neredeyse,o da mor.mafoldumben
ne kadar dikkat etsekte oluyor işte maalesef
bizimkide çağırıyo bizi sonra kafasını yana eğiyoo ııhh ıhh diyoo ne oo saklambaç oynayalımmışşş:)) saklanıyoruz sonra buğra benii bulamazkii deyince geliyoo bulunca bi seviniyoo varyaaa şapşall şeyyyy ye ye bitiremiyorumm yaa insanın kendi çocuğuna olan duyguları ne kadar kuvvetli dimii söylerken bile burnum sızlıyoo gözlerim doluyoo.demin okudum bi yerde ama nerde unuttumm anne olunca beyinde üçgen bi bölge oluşuyormuşş ama sadece anne olanlardaa olduğundan daha bebek sahibi olmayanlar ve erkeklerde bu böyle olmadığından bizim gibi hissetmeleri imkansızmışş.bu bölge ile anneye bebeğine karşı sevgi doluyomuşş hikmetine kurban olduğumun işi iştee.
günaydınnn sabah beri koşturuyorum valla anca gelebildim zaten hala hasta gibiyim
evet hazır sayılırım şimdi geld,m kuaförden makyajsızım ama size bir foto attırıvereyim
Günaydın
çitoscum geçmiş olsun canım,sonuçların iyi çıkar canım inşallah,iyi haberlerini beklicez
hepimizinki felaket harketli sanırım,dün benimki düştü koltuktan,zaten sürekli düşüyorda bu seferki biraz sert oldu.çok az burnu kanadı,yani dışına çıkmadı kan,burnunun içine bakınca gördüm.burnunun alt kısmında dudağına doğru olan kısım kıpkırmızı,üst duduağı da patlıyormuş neredeyse,o da mor.mafoldumben
ne kadar dikkat etsekte oluyor işte maalesef
amaaan varya 2 gündür ağlanacak herşey beni buluyo yaaa :sinifsinif:
hmm tmm o zaman şekercim haklısın şöyle ateş kırmızı bir ruj sür ama ateş gibi yak herkesi aklinialirimsmileteşekkürler canlarım
derincim abimin nikahı var geçmişi okumadığın yada beni atladığın gerçeğini çıkartıyorum burdanlmaz:
beyazcım makyajı biraz daha geç yapayım diyorum bozulmasın saat 15:30'a kadar
zeynacım çok güzel olmuşsun canım
beyazmeleğim bu ne yaaaa ya çok fena oldum
günaydınnn sabah beri koşturuyorum valla anca gelebildim zaten hala hasta gibiyim
evet hazır sayılırım şimdi geld,m kuaförden makyajsızım ama size bir foto attırıvereyim
canım benim geçmiş olsun Okyanusuma cimcimeme ne işi var koltukların tepesinde otursaya kız gibi anasının dizinin dibinde dimi işte zamane çocukları böyle napalım alışıcaz diyorum da hiç alışılmıyor
Editörüm geçmiş olsun.Aman daha büyüğü olmasın da.Ya hepsi morlu morlu geziyolar artık.. Bu sene böyle geçecek..
herkese merhaba.gelir gelmez meleğim yazını okudum ve tutamadım jendimi ağladım.allah kimseyi anasız babasız bırakmasın.hele küçük çocukları hiç.
saphişim geçmiş olsun kuzuna allah korumuş daha beterinden.
zeynacım makyajsızda çok güzelsin maşallah sanaallah abinle yengenin mutluluğunu daim etsin.
başka bişey varmı bilmiyorum sadece son sayfayı okuyabildim çünkü.
bilmem ben heyecanlı değilim şahsen olmam için de bi neden yok sadece mutluyum
ama onlarda tatlı bir heyecan vardır sanırım
memo yaramazlık yapmış gene bunnar büyüdükçe derdimiz büyüyor her nesil bir öncekini aratacak sanırım
2. bebeyi düşünen hatunlara duyurulurrrrr
kızlar ya beninm sıpam hiç konuşmuyo.yani hiç susumuyo ama anlamlı bişeyler söylemiyo.anne baba mama diyo sadece.bide bi kaç gündür ama diyo herşeye.çağandan bi gün küçük amcamın torunu şakır şakır konuşuyo maşallah cümle falan kuruyo.çok özendim valla.benimkide konuşsun istiyorum artık ama nerdee.sizinkiler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?