2008 Kasım Anneleri

canım benim geçmiş olsun Okyanusuma cimcimeme ne işi var koltukların tepesinde otursaya kız gibi anasının dizinin dibinde dimi işte zamane çocukları böyle napalım alışıcaz diyorum da hiç alışılmıyor

maymun seni valla öyle derincim kokusun çekiyorum içime doyamıyorum rabbim böyle bir sevgi vermese böyle bir zahmete katlanılınabilinir mi

günaydınnn sabah beri koşturuyorum valla anca gelebildim zaten hala hasta gibiyim
evet hazır sayılırım şimdi geld,m kuaförden makyajsızım ama size bir foto attırıvereyim

ooo zeynam bebeğim gelmiş sanada günaydın hatun sen her halinle güzelsin şekerim ama accık solgunsun makyajını yap bir daha gel kaydirigubbakcemile3

BABAYA MEKTUP

2 yaşımda bırakıp gittin beni. Neden bilemem, belki toprak daha az yoruyordu seni. Yavaş yavaş büyüdü bıraktığın velet. Kocaman adam(!) oldu. Görünürde normal, ruhunda ise büyük bir yara var. Ah be babacım, mezarına bile gelemiyorum, utandığım için mi yoksa kızdığım için mi bilmiyorum. Hayatta her şeyin bir sebebi var mıdır? Yüklemek istemiyorum eşcinsel halimin sorumluluğunu omzuna. Ama sen olsaydın yanı başımda, 7 yaşımda bisiklete sen bindirseydin beni. Berbere sen götürseydin, veli toplantılarında sen olsaydın keşke... Ne başarımı gördün, ne de düştüğümde yanımdaydın babam. Okulda öğretmen herkese babasının mesleğini sorardı, sıra bana geldiğinde "Vefat etti." derdim. O anda sınıfta oluşan o sessizlik, beni benden ederdi. Ölümün sessizliğini herkes bilirdi... Belki sen olsaydın yanımda, ruhumdaki bu yara olmazdı babam. Belki sen olsaydın yanımda, ben de baba olabilirdim bir gün...

itiraf.com'da 23 yaşında gencecik adamın biri yazmış mahvetti beni mafoldumben

teşekkürler canlarım
derincim abimin nikahı var geçmişi okumadığın yada beni atladığın gerçeğini çıkartıyorum burdan lmaz:
beyazcım makyajı biraz daha geç yapayım diyorum bozulmasın saat 15:30'a kadar

Editörüm geçmiş olsun.Aman daha büyüğü olmasın da.Ya hepsi morlu morlu geziyolar artık.. Bu sene böyle geçecek..

Zeynam çıtırım anacım oralara kış gelmiyo mu kıı?Kısa kollulalarla geziyosun...Hasta olursun işte..Çabuk hırkanı giy, foto bekliyorumlmaz:

amaaan varya 2 gündür ağlanacak herşey beni buluyo yaaa :sinifsinif:

aynen çekiyorum sanki kendime ağlayacak sebep arıyorum heralde o yüzden mafoldumben

hmm tmm o zaman şekercim haklısın şöyle ateş kırmızı bir ruj sür ama ateş gibi yak herkesi aklinialirimsmile

zeynacım çok güzel olmuşsun canım
beyazmeleğim bu ne yaaaa ya çok fena oldum

bende çok fena oldum safişim ay adam mahvetti beni

herkese merhaba.gelir gelmez meleğim yazını okudum ve tutamadım jendimi ağladım.allah kimseyi anasız babasız bırakmasın.hele küçük çocukları hiç.
saphişim geçmiş olsun kuzuna allah korumuş daha beterinden.
zeynacım makyajsızda çok güzelsin maşallah sanaallah abinle yengenin mutluluğunu daim etsin.
başka bişey varmı bilmiyorum sadece son sayfayı okuyabildim çünkü.

Editörüm geçmiş olsun.Aman daha büyüğü olmasın da.Ya hepsi morlu morlu geziyolar artık.. Bu sene böyle geçecek..

teşekkürler kızlar Şeniz

bilmem ben heyecanlı değilim şahsen olmam için de bi neden yok sadece mutluyum
ama onlarda tatlı bir heyecan vardır sanırım

memo yaramazlık yapmış gene bunnar büyüdükçe derdimiz büyüyor her nesil bir öncekini aratacak sanırım
2. bebeyi düşünen hatunlara duyurulurrrrr

hoşgeldin canım amin allah yavrularımızı anasına babasına doyursun bizleri de onlara :Saruboceq:

sağol canım içimizi bir rahatlattın ki sorma :mymeka:

ben yemeğe kaçıyorum kızlar öpüyorum sizi Şeniz

kızlar ya beninm sıpam hiç konuşmuyo.yani hiç susumuyo ama anlamlı bişeyler söylemiyo.anne baba mama diyo sadece.bide bi kaç gündür ama diyo herşeye.çağandan bi gün küçük amcamın torunu şakır şakır konuşuyo maşallah cümle falan kuruyo.çok özendim valla.benimkide konuşsun istiyorum artık ama nerdee.sizinkiler nasıl?

zeyna sorma valla geçmişe hiç bakamıyorum ben direkt dalıyorum son sayfaya ne görüyosam yazıyom işte.:)) anam kafamda sürekli birileri bişeyler soruyo okumaya kalkınca onlara bön bön bakıyorum anlamadığım için çok yaıp oluyoo:)) ondan sebep böyle yanii . abine de ömür boyu mutluluklar dilerimm canım hayırlı uğurlu olsunna.s.

safişim geçmiş olsun kuzuya düşmüş sanırım
offf offff benim o düşmelerden aklım gidiyor valla kazasız belasız bi kendilerini kurtarsalardı ne güzel olacak :Saruboceq:

burda hepinizi tanıyo gibiyim ya artık rüyama giriyonuz durmadan:)) hep beraber görüşsek ne güzel olurduu( ama beyazmelek taa nerde yasmin nerdee zeyna nerdeee safiş nerdee güliz nerdeee daha da aklıma şuan gelmeyen ohooo imkansızz benimkiii

cümlemii kuruyoooo akannehir yokkızz sana öyle gemiştirr ooo :))daha erken yaa.bizimkilerde öyle konuşmuyo canım kafanı yormaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…