- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.501
kız durun sabah sabah..bunalıma sokmayın bizi..
serin serin hava çok güzel deyin..şimdiden böle derseniz..ohoo akşamı nasıl edicez..
klava:
atacım eşinin sigarayı bırakmasına çok sevindim.darısı başıma:1rolleyes:
bizimki artık evin içinde içmiyor.balkonda içiyor ama hiç içmese ya..
söz verdi bakalım oğlum doğunca bırakıcam dedi..
inşallah..yerimseniben
fater canım ben bu soruyu darka sormuştum ama sanırım kendisi görmedi sende eğitimci yazdığına göre senin yorumlarını alayım canım
canım ben sınıf öğretmeni değilim branşçıyım ama yine de arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bildiklerimi paylaşayım seninle
öncelikle tam yaşını doldurmadığı için 1. sınıfa almamışlar kızını ki bu doğru bir karar
çünkü çocuklarda ince motor kaslarının gelişimi için gerekli bir yaş vardır buda okuldaki eğitimini ve başarısını artırır
zamanında başlayan bir çocuk için bu kolay bir iştir ama henüz yaşı tam dolmamışsa problem yaşayabilir
kalemi rahatlıkla tutabilme,parmakları yorulmadan uzun süre çalışabilme,
sıkılmadan arkadaşlarına ayak uydurabilmesi için yaşını doldurması önemli
benim kardeşim kasım doğumluydu ve biz onu yaşı dolmadan okula yazdırdık
epey sıkıntı çekmişti bence doğru bir karar vermişsiniz
a.s.
fater canım ben bu soruyu darka sormuştum ama sanırım kendisi görmedi sende eğitimci yazdığına göre senin yorumlarını alayım canım
canım ben sınıf öğretmeni değilim branşçıyım ama yine de arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla bildiklerimi paylaşayım seninle
öncelikle tam yaşını doldurmadığı için 1. sınıfa almamışlar kızını ki bu doğru bir karar
çünkü çocuklarda ince motor kaslarının gelişimi için gerekli bir yaş vardır buda okuldaki eğitimini ve başarısını artırır
zamanında başlayan bir çocuk için bu kolay bir iştir ama henüz yaşı tam dolmamışsa problem yaşayabilir
kalemi rahatlıkla tutabilme,parmakları yorulmadan uzun süre çalışabilme,
sıkılmadan arkadaşlarına ayak uydurabilmesi için yaşını doldurması önemli
benim kardeşim kasım doğumluydu ve biz onu yaşı dolmadan okula yazdırdık
epey sıkıntı çekmişti bence doğru bir karar vermişsiniz
a.s.
Teşekkür ederim canım ya inan onun için iyi birşeyler yapmış olmayı istiyorum. Çünkü sanırım kolejlere kayıt yaptırırsan yıl sorunu olmuyormuş yani tabi doğruluğu tartışılır bu durumun. Ama ben onun için en hayırlısı hangisi olacaksa onun olmasını istiyorum. Geçen gün bana anne ben büyük okula gitmek istemiyorum dedi neden kızım dedim çünkü ben çok yoruluyorum ders yaparken dedi düşündüm ki gitmediği sanırım daha iyi oldu. ben sadece sistemi yanlış buluyorum yani 31.12. doğumluları alıyorlar 01.01 leri almıyorlar bir günle çocuk büyüyüp küçülemezki senin dediğin gibi yaş doldurma olayını dikkate alıp ayları ona göre ayarlasalar tamam ama bunlar bir yılın başı ve sonu yapıyorlar buda bana mantıklı gelmiyor ne bileyim neyse kafa şişiriyorum bebiş bekleyen arkadaşlarımız bu okul muhabbetinden sıkılırlar sanırım ama yıllar o kadar çabuk geçiyorki daha dün akşamdı sanki kızımı doğuma gittiğim bak şimdi okula gidecek neredeyse benim tombiş miniğim büyüdüüüüüüüüüüüüüüüü sıska bir abla olduuuuuuuuuuuu
Teşekkür ederim canım ya inan onun için iyi birşeyler yapmış olmayı istiyorum. Çünkü sanırım kolejlere kayıt yaptırırsan yıl sorunu olmuyormuş yani tabi doğruluğu tartışılır bu durumun. Ama ben onun için en hayırlısı hangisi olacaksa onun olmasını istiyorum. Geçen gün bana anne ben büyük okula gitmek istemiyorum dedi neden kızım dedim çünkü ben çok yoruluyorum ders yaparken dedi düşündüm ki gitmediği sanırım daha iyi oldu. ben sadece sistemi yanlış buluyorum yani 31.12. doğumluları alıyorlar 01.01 leri almıyorlar bir günle çocuk büyüyüp küçülemezki senin dediğin gibi yaş doldurma olayını dikkate alıp ayları ona göre ayarlasalar tamam ama bunlar bir yılın başı ve sonu yapıyorlar buda bana mantıklı gelmiyor ne bileyim neyse kafa şişiriyorum bebiş bekleyen arkadaşlarımız bu okul muhabbetinden sıkılırlar sanırım ama yıllar o kadar çabuk geçiyorki daha dün akşamdı sanki kızımı doğuma gittiğim bak şimdi okula gidecek neredeyse benim tombiş miniğim büyüdüüüüüüüüüüüüüüüü sıska bir abla olduuuuuuuuuuuu
seni anlıyorum canım kızın için en iyisini yapmak istiyorsun
çocuklar tabiki bir gün içinde büyümüyorlar ama bir yerde sınır konulması şart
çocuğun doldurduğu yaşa aya göre bakmaya kalksalar insanlarla başedilmiyor canım
malesf öyle veliler var ki herkes senin gibi anlayışlı olmayabiliyor
bu nedenle bir gün için bile olsa bu sınır uygulanıyor
senin ve kızının hakkında hayırlısı olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?