2008 Kasım Anneleri

atatanem çok sevindim canım.
azo.cum umarım senin eşin de başarılı olur. ben çocuk yapmadan önce gözdağı vermiştim. dedim ki; bu çocuğu tek başıma büyütmek istemiyorum, uzun yıllar seninle yaşamak istiyorum vb... tabi bi de sperm sayısını öldürüyor sigara falan diye korkutmuştum. ne kadar etkisi oldu bilemiyorum ama 1 sene önce bıraktı ve artık kokusundan bile tiksiniyor ki 17-18 yıldır içen bir adam. babası da akciğeri yüzünden ölmüştü. en son ona bir kitap almıştım, burun kıvırmıştı sonra bir gün okumaya karar verdi ve bırakmasına çok yardımcı olduğunu söyledi ve herkese tavsiye ediyor. sen de al belki işini kolaylaştırır :))

Allen Car- sigarayı bırakmanın kolay yolu

darkcım sana birşey sormak istiyorum sen sanırım ilkokul öğretmenisin ve benim kızımda bu sene okula başlasın istiyordum hazır bebeğim olduğundan dolayı bütün yıl izinli olacağım için kızımada yardımcı olurum istiyordum ama benim kızım 01.01.2003 doğumlu yani bu sene 2002'liler gittiği için internetten kayıt hakkınız yoktur diye bir uyarı ve bizi okula almıyorlar hani kızıma baktığım zaman aslında daha çok küçük gibi geliyor bana ama zaten 4 yaşından beri kreşe ve geçen senede anasınıfına gönderdiğim için yapar falan diye düşünüyorduk ama şimdi sonuç olarak bu sene gideceği ilkokulun anasınıfına kayıt ettirdik durumu birde senin değerlendirmeni istiyorum sence bu sene gidebilseydi gerçekten çok mu erken olacaktı seneye gitmesi daha mı iyi yoksa seneye geçmi kalmış olacak gerçi seneye 1'e başlayan öğretmeni çok tavsiye ediyor okul müdürümüz çünkü yakınımız oluyor kendisi bizim için en iyisini yapmak istiyor ve şiddetle seneye 1e başlayacak öğretmeni beklemizi istiyordu

çok uzattım ama şöyle bir yorumlarsan şeker benim için ben herşeyin kızım için iyi olmasını istiyorum gerçi bu saatten sonra bizim başka bir yol izleme şansımız yok ama en azından senin fikrin ne olacak bir duymak isterim

Son düzenleme:
sıcak ankaradan hepinize merhabalar a.s.
darkcım mıdenın ıyı olmasına sevındım dun bende eczaneye gıdıp ayagımı gosterdım mantar gıbı dedı dermatolojıye gıdıp ılac almalısınız dedı bız veremeyız dedı kac aylı kdıye sordu
atatanem ne kadar sevındım anlatamam 20 yıldır ıcen annem bıraktı kardesım bıraktı esıme de soyledık ama bırakmıyor senağlama bende cok ısterdım bırakmasını darısı basımıza
kızlar sızede adet sancısı gıbı ara ara sancılar gırıyormu ?????:CüvCüv:

selam kızlarrrr
atatanem ne güzel tebrik ederim eşin sigarayı bırakmış
bizim ki sürekli erteliyo önce ev alalım bırakcam dedi sonra sen hamile olunca bırakcam dedi
şimdide oğlumuz doğsun bırakcam diyo ama icraat yok
bu arda ben yine nefes alırken zorlanıyorum çok sıcak

fater canım ben bu soruyu darka sormuştum ama sanırım kendisi görmedi sende eğitimci yazdığına göre senin yorumlarını alayım canım

darkcım sana birşey sormak istiyorum sen sanırım ilkokul öğretmenisin ve benim kızımda bu sene okula başlasın istiyordum hazır bebeğim olduğundan dolayı bütün yıl izinli olacağım için kızımada yardımcı olurum istiyordum ama benim kızım 01.01.2003 doğumlu yani bu sene 2002'liler gittiği için internetten kayıt hakkınız yoktur diye bir uyarı ve bizi okula almıyorlar hani kızıma baktığım zaman aslında daha çok küçük gibi geliyor bana ama zaten 4 yaşından beri kreşe ve geçen senede anasınıfına gönderdiğim için yapar falan diye düşünüyorduk ama şimdi sonuç olarak bu sene gideceği ilkokulun anasınıfına kayıt ettirdik durumu birde senin değerlendirmeni istiyorum sence bu sene gidebilseydi gerçekten çok mu erken olacaktı seneye gitmesi daha mı iyi yoksa seneye geçmi kalmış olacak gerçi seneye 1'e başlayan öğretmeni çok tavsiye ediyor okul müdürümüz çünkü yakınımız oluyor kendisi bizim için en iyisini yapmak istiyor ve şiddetle seneye 1e başlayacak öğretmeni beklemizi istiyordu

çok uzattım ama şöyle bir yorumlarsan şeker benim için ben herşeyin kızım için iyi olmasını istiyorum gerçi bu saatten sonra bizim başka bir yol izleme şansımız yok ama en azından senin fikrin ne olacak bir duymak isterim

fatercim benimkide aynı öle..galiba bunlar bizi kandırıyo..kaydirigubbakcemile3
ben dedim gerçi bu son şansın..eğer bırakmazsan oğlumuz doğunca seni eve almıcam dedim.dışarda bile içsen üstüne sinmiş kokuyla nasıl oğlumuzu kucağına alıcaksın? dedim olmaz..-tatlicadiarzu-
kayınvalidem de içiyodu..40 yıldır içiyomuş.ameliyat olurken bıraktı.ve başlamadı geri..dedi torunum geliyo ben bekıcam ona içmem daha dedi..

yarın şeker yüklemesi testi yapılacak, korkuyorum doğrusu annemde şeker vardı. inşallah bi şiy çıkmaz. test yaptıracağım yer 10 gibi açıyoruz dedi. bekle, iç falan öğlene kadar açım anlayacağınız ( umarım içtiğimi çıkarmam da boşa gitmez (

atatanem canım sevindim eşinin kararına bizimki hamişle olduğumu öğrendiğinde bırakmıştı 3 gün şimdi ramazanda bırakıcam diyor bakalım göricez biraz üstüne gitmiştim o zaman sen oğlunu beni hiç mi düşünmüyosun sigaraya verdiğin para ile şu kadar yatırım yaparsın falan ama 3 gün etkili oldu Bizim evde sigara içilmiyo zaten misafirlerde dahil sigara içen birinin içip gelip bebğği kucağına alması işle bebğin vucudu nikotini cekiyomuş en az 45 dk sonra kucağına almak gerekiyomuş

ya kızlar ne garip bir hava var bugün
hem sıcak hem bunaltıcı
nefes aldırmıyor klimanın karşısından kalkamıyorum geç kalkmama rağmen bir uyku bastırdı
biraz önce uyuyakalmışım şimdi kalktım ama bu sefer de başım ağrıyor
ben biraz fazla uyudum mu başım ağrırda
şu havalar artık serinlese iyi olacak bir de işe başlayacağımı düşününce kötü oluyorum doğrusu
beni sadece dıcak hava korkutuyor gerisini hallederim Allah'ın izniyle diye düşünüyorum

Son düzenleme:
ben okula 5 yaşında başladım..ilk sene sınıf değil okul birincisi oldum ,yıl sonu yapılan özel bir yetenek sınavı ile...ikinci sene sınıf birincisi ... üçüncü sene hiçbişey :))) ve bu böylece lise yıllarına kadar gitti..erken bıkmıştım okuldan ..4 yıllık üniv. 5 yılda bitirdim yaz okullarında süründüm filan yani..herşey yaşında güzel bence..zamanında gönderin çocukları okula..

herkese merhabaa.s. bakıyorumda yine kaynatmışsınız ben yokken
e tabi ben yokum boş buldunuz alanı sırnaşık şeyneyse öncelikle
atatanem geçmiş olsun canım:teselli:
sancıları soranlar olmuş bende de arada bi girip çıkıyoo dün annemden telefonda
bir sürü fırça yedim:mymeka: okuma şu erken doğumla ilgili şeyleri dedi kendi kendini etkiliyorsun
dedi sancılar falan yalandan giriyo dedi kendini zamanında doğacağına alıştır dedi allahın
izniylede öyle olacak dedi psikolojini bozma boşu boşuna dedi yani aylık fırçamı yedimmÇok üzgünüm çoook
sigara olayına gelince ben içiyordum zaten şimdi bıraktım tabii eşim hayatı boyunca
ağzına sürmemiş iyi ki içmiyor yoksa bende ondan otlanırdım hamile hamile çok canım istiyoo bazen
ama kesinlikle karşıyım ve asla sürmem ağzıma ayrıca bugünde çok sıcak bir hava var bu arada
apple cım o ayak kaşıntısı bende de var ama benim ki varis çorabı giyorum ya şu sıcakta sanırımgamyoncuiremsu
ondan oldu bu arada benim çene yine cak cak oldukaydirigubbakcemile3

bende ksım doğumluyum babam okuma yazmayı sökmeme rağmen küçüğüm diye beni yollamadı okula 5 sene gerçekten sınıf birincisi oldum herkesin içinden sıyrılıyodum ama orta ve lisede aynı şeyi sööleyemiicem .:))evliydimve hala lise diplomamı almaya çalışıyodum sınavlaragirip acelem neyse.oğlumda 2 senedir okuma yazma biliyo ama akibetiansına benziicek diye korkar oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…