- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.521
canım sıkılıyoo canım sıkılıyoo sıcak cok sıcakk
yapacak hiç bi şey de yokk
oglum yada kızım oda uyuyo sesi çıkmıyo
offfffff offfffff ne yapsam ki yada ne yesem ki
nasıl olsa ben şişko hamiş degilim istedigimi yiyebilirim işteee ohhhhhhh:roflol:
ay ewt o benim bebegim ya dogruyu söylemek gerekirse bana da öyle geliyo zaten oglana benziyo degil mi ama
bu demek ki savulun kasım kız bebekleri benim yakışıklı oglum geliyo
fater canım ben bu soruyu darka sormuştum ama sanırım kendisi görmedi sende eğitimci yazdığına göre senin yorumlarını alayım canım
darkcım sana birşey sormak istiyorum sen sanırım ilkokul öğretmenisin ve benim kızımda bu sene okula başlasın istiyordum hazır bebeğim olduğundan dolayı bütün yıl izinli olacağım için kızımada yardımcı olurum istiyordum ama benim kızım 01.01.2003 doğumlu yani bu sene 2002'liler gittiği için internetten kayıt hakkınız yoktur diye bir uyarı ve bizi okula almıyorlar hani kızıma baktığım zaman aslında daha çok küçük gibi geliyor bana ama zaten 4 yaşından beri kreşe ve geçen senede anasınıfına gönderdiğim için yapar falan diye düşünüyorduk ama şimdi sonuç olarak bu sene gideceği ilkokulun anasınıfına kayıt ettirdik durumu birde senin değerlendirmeni istiyorum sence bu sene gidebilseydi gerçekten çok mu erken olacaktı seneye gitmesi daha mı iyi yoksa seneye geçmi kalmış olacak gerçi seneye 1'e başlayan öğretmeni çok tavsiye ediyor okul müdürümüz çünkü yakınımız oluyor kendisi bizim için en iyisini yapmak istiyor ve şiddetle seneye 1e başlayacak öğretmeni beklemizi istiyordu
çok uzattım ama şöyle bir yorumlarsan şeker benim için ben herşeyin kızım için iyi olmasını istiyorum gerçi bu saatten sonra bizim başka bir yol izleme şansımız yok ama en azından senin fikrin ne olacak bir duymak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?