2008 Kasım Anneleri

canım sıkılıyoo canım sıkılıyoo sıcak cok sıcakk
yapacak hiç bi şey de yokk
oglum yada kızım oda uyuyo sesi çıkmıyo
offfffff offfffff ne yapsam ki yada ne yesem ki
nasıl olsa ben şişko hamiş degilim istedigimi yiyebilirim işteee ohhhhhhh:roflol:

sekretercim bak kızlara asıldın asıldın oğlan çocuğunu kıza çevirdin belkide

şimdide ben şişko hamiş değilim oh oh deyipte öyle olanların ahını alıp biranda şişkocuk bir hamişe dönebilirsin benden söylemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Walla benbi gidiyim işyerinin lavobosunda yarım gusül abdesti alıyım ayaklarım yine büyümeye başladı belli bi satten sonra shrekin sevgilisi fiorina gibi dönüşüme uğruyom ellerim ayaklarım büyüyor rengim atıyor saçlarım zaten nemneşekil oldu eğilip fönde çekemiyom eskisi gibi oof off sekreter gördüğün gibi ben burdayım ama hiç faydam yok kimmseye-tatlicadiarzu-

kıskandınız degil mi beni ohhhh ben şişko degilim işte daha 5,5 kilo anca aldım
hem haftaya kızım mı oglum mu olacak belli olur işte kızım olursa oglanlarınıza asılırız oglum olursa kızlarınıza sapıklık yaparız işte

ay ewt o benim bebegim ya dogruyu söylemek gerekirse bana da öyle geliyo zaten oglana benziyo degil mi ama
bu demek ki savulun kasım kız bebekleri benim yakışıklı oglum geliyo

ay ewt o benim bebegim ya dogruyu söylemek gerekirse bana da öyle geliyo zaten oglana benziyo degil mi ama
bu demek ki savulun kasım kız bebekleri benim yakışıklı oglum geliyo

yani sekretercim kızmı erkekmi bilinmez ama pek mahzun pek mahçup bakışları var senin gibi CADDIIIII olmadığı kesinnnnnnnnnn:sm_cool:

ewt ya cok masum duruyo benim minnoşum ama varya gercektende cok uslu olacak biliyorum ben aynı babası gibi hemen söz dinliyo valla yerim ben onun bakışlarını yaaaa
ay inşallah hepimiz saglıklı olarak alırız bebişlerimizi kucagımıza önemli olan da bu zaten

Yeni açtım canım bilgisayarı anca gördüm sorunu.
Evet şimdi herşeyi internet üzerinden yapıyoruz.Kayıttada bu sene 2002 ler kabul edildiğinden otomatikman sizi sistem kayıt etmez.
bencede doğru bir karar.Şimdi aralık doğumlu alınıyor ama ocak doğumlu alınmıyor dersen Sonra şubatlı çı
kar ocak doğumlu kayıt oluyor neden benim çocuğum olmuyor der.Yani sana 1 gün az gibi gelebilir ki bence çocuğun için en iyisi bu olacak.

Zaten 2002 nin ocak doğumlu bir çocuğuyla,kasım aralık doğumlu bir çocuğunun bile arasında farklar oluyor ister istemez.
Arkadaşların dediği gibi kasları yeterli gelişimde olmayabilir.Kaldı ki yeterli gelişimde gözükse bile ilerleyen yıllarda mutlaka çocuğunun zorlanacağı konular karşınıza çıkar.
Sen de kendince haklısın üstüste kreşe anasınıfına çok giden çocuklarda sıkılıyor artık okula başlamak istiyorlar.Ama en iyisini yapmışsın çocuğun için.Bir yıl daha anasınıfına gitmesi uygun olacaktır.
erken gidince hem sen,hem çocuğun, hem de öğretmeni daha fazla çaba harcayacak ve daha çok yorulacaksınız.

ben yaşından küçük öğrencileri çok okuttum inan içlerinde hiç bir zaman sınıfın 'en' iyileri olmadı.
Erken gidipde çok başarılı olanlarda mutlaka vardır ama çok nadir görülüyor bu.

geçen yıl 2 leri okuttum birinci sınıfta çok belli olmasada 2. sınıftan itibaren küçükler hemen kendilerini belli ediyorlar.

İçin rahat olsun.En doğru kararı verdin.
İnşallah kızın seneye sınıfında çok başarılı olur.:1hug:

QUOTE=eylül166;3652407]ben okula 5 yaşında başladım..ilk sene sınıf değil okul birincisi oldum ,yıl sonu yapılan özel bir yetenek sınavı ile...ikinci sene sınıf birincisi ... üçüncü sene hiçbişey :))) ve bu böylece lise yıllarına kadar gitti..erken bıkmıştım okuldan ..4 yıllık üniv. 5 yılda bitirdim yaz okullarında süründüm filan yani..herşey yaşında güzel bence..zamanında gönderin çocukları okula..[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…