- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.321
Kalimerom bıraktırmayı düşünmüyor musun memeyi?Seni de kendini de çok yıpratıyor..
dusunuyorum canım
ama esım ve annem yaza kadar bekle dıyor
kararsızım acıkcası
zaten baska emzıren varmı merak edıyorum
Canım sağol.Benden geçti yavruma.Ama gelip gelip sürünüyo bana.Yatana kadar totomda.Bu günlerde yattıktan sonrada.Babası gibi anneci olacak sanırım(sempatiksalakcinni
cekılıs donemınden mutlaka bır kısıde vardır dıye dusunuyorum
canım kuzuma ne oldu anlamadım
aslında bır sıkıntısı yoktu ama gece muhallebısını yemeden yattı belkı acıktıgından huysuzluk ettı dıyor esım
bılemıyorum umarım bu aksam oyle olmaz
günaydın arkadaşlar..meleğim saçının sana yakışmış..çok güzel olmuş canımm..bende bugün çok kötüyüm boğazlarım ağrıyo...sürüne sürüne geldim işe..
Herkese günaydınn..Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar.Seviyorum sizi:asigim:
Annem şu an tomografi için sıra bekliyormuş.Uzakta olmak çok zor..
Yasminim geçmiş olsun anıla.Briden bire olmuş anlaşılan.Şu kış bitse de hepimiz bir selamete ersek.Kah burun akıyor,kah öksürük,kah tıksırık..Yine de en büyük hastalıkları bu olsun inşallah.Allah dermansız dert vermesin..
Kalimerom bıraktırmayı düşünmüyor musun memeyi?Seni de kendini de çok yıpratıyor..
Beyazım saçların çok güzel olmuş.Kızılı çok severim hayatımda bir kere yaptrdım.Ama ayda 1 boyatmak gerekiyor akınca fena oluyor.Ben de o yüzden yaptırmyorum.Ama sana çok yakışmış.
selam kızlar
günaydın hepinize hasta huysuz bebişlerime geçmiş olsun
hava gene berbat hem soğuk hem rüzgarlı hemde sarııı camlarım leş gibi olmuş gece yağmur yağmıştı ama yağmur değilmiş gene
mutfak camınıda açamıyorum ıyk iğrenç olmuş
bende bi ara kızıldım ama saçlarım sarı olduğundan önce koyu kahve üstüne kızıl attırıyodum aynı rus arkadaşlara benziyodum:))) sonra sıkıldım kullanması gerçekten zor havlulardan yastık kılıflarına kadar heryere boyası çıkıyodu hele yazın şimdi doğalım memnunum kullanması kolay
dusunuyorum canım
ama esım ve annem yaza kadar bekle dıyor
kararsızım acıkcası
zaten baska emzıren varmı merak edıyorum
Krikitosum sağol canım.Şu kış bitse.Gece yavrumu gördükçe isyanlara girdim..
Krikitosum sinirlenme.Çok acıkınca yer.Zorlama canım ya..
doğru diyon tatlım bi ara saldım dedim yemessen yeme en sonunda pes etçen yicen ama ben saldıkça o dahada yemedi zorlada ağlaya ağlaya yedirmek istemiyom hem bana hem ona işkence oluyor ama zorlamassan hiç yemiyor ben üstüne düşmedim kaldı bidicik doktor bile hiç 15 aylık gibi değil gelişimi tamamen durmuş dedi(( 4 aydır aynı kiloda aynı boyda inanabiliyomusunuz istikrarlı oğlum benim
Krikitosum Eylül iştah şurubu gibi bişi demişti dün okudun mu?Denesene tatlım ya.. Boy-kiilo ne kadarki?
evet tatlım biz onu kullanıyoruz zaten ama ben bir faydasını görmedim iştah şurubu değilde minadex eylülde onu kullanıyormuş doktorum iştah şurubu vermiyo ilerde çok zararları olurmuş piroşumda yazmış bi tane ilaç iştah için minadex i hafta sonuna kadar kullanıyım olmadı hafta sonu piroşumun yazdığı ilacı alcam doktorum izin vermez ama eczaneden alcam dayanamıyom artık sapişimde birkaç iştah şurbu sölemişti eczacıya sorıyım versin bitanesini bana
kilo 10.00 boy 78cm doğum gününün ertesini günü gitmiştik bu kilodaydı bu boydaydı cuma akşamı gene gittik hala aynı kiloda boyda küsaratı bile yokkk 10 kuru kuru 10((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?