- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.341
evet tatlım biz onu kullanıyoruz zaten ama ben bir faydasını görmedim iştah şurubu değilde minadex eylülde onu kullanıyormuş doktorum iştah şurubu vermiyo ilerde çok zararları olurmuş piroşumda yazmış bi tane ilaç iştah için minadex i hafta sonuna kadar kullanıyım olmadı hafta sonu piroşumun yazdığı ilacı alcam doktorum izin vermez ama eczaneden alcam dayanamıyom artık sapişimde birkaç iştah şurbu sölemişti eczacıya sorıyım versin bitanesini bana
kilo 10.00 boy 78cm doğum gününün ertesini günü gitmiştik bu kilodaydı bu boydaydı cuma akşamı gene gittik hala aynı kiloda boyda küsaratı bile yokkk 10 kuru kuru 10((((
darkın telefonunu buldum zemuszemus
görev yaptığı iliin milli eğitimini aradım ordadan ismini verdim okulunu buldular sonra telefon numarasını verdiler aradım okuldan ulaştım görüştüm cebinide aldım
iyilermiş bazı sorunlar varmış neti yokmuş pc'de tamirdeymiş en kısa zamanda dönecekmiş sizlere çok selamı var hepimizi çok özlemiş bizde onu çok özledik
kendimi çok çabalayıp sonuca ulaşan gördüm bayanssulusmile
darkın telefonunu buldum zemuszemus
görev yaptığı iliin milli eğitimini aradım ordadan ismini verdim okulunu buldular sonra telefon numarasını verdiler aradım okuldan ulaştım görüştüm cebinide aldım
iyilermiş bazı sorunlar varmış neti yokmuş pc'de tamirdeymiş en kısa zamanda dönecekmiş sizlere çok selamı var hepimizi çok özlemiş bizde onu çok özledik
kendimi çok çabalayıp sonuca ulaşan gördüm bayanssulusmile
günaydın canlarımm.bizim oğlan hasta olduğunda ishal olmuştu ya bi ara hiçbişey yememişti iğrenmişti sanki.o zaman doktor iştah açıcı verdi ama almadım bile inanın.benim kuzenlerim bu iştah açıcı ve vitaminlerle büyüdürler çok hasta oldukları için doktor dayamıştı vitamini zamanında.şimdi ikiside 14-15 yaşlarında birisi 100 kiloyu geçti diğeri 80 civarında( o kadar kötü ki iştahları o biçim fazla.Fazla yeme demek onlara küfür etmek gibi zaten daha çocuklar alınıyorlar üzülüyorlar çok kötü oluyorum onları gördükçe allah vermesin valla ..
yazı çok güzel meleğim sağol ben bebeğim ve biz dergisine üyeyim getiriyorlar her ay internetten de bakıyorum ama henüz bu doktorların yazdıklarından bir fayda göremedim eşimde bende çok sakiniz mert e karşı hep masaya alırız mama sandalyesini yerken şaklaban oluruz resmen yeteri kadar okumaya bilinçlenmeye kendimş geliştirmeye uğraşıyorum yok yerimden yaşıtlarından geri kalmsın die elimden ne geliyosa alıyorum ona para biriktiriyoz onun için eğiti,ci oyuncaklarmış falanda filanda sadece oynuyo amacına uygun değil ama öğrenmek amaçlı değil eşimde bende mert için asla bir şeye luzumsuz demedik lazımsa yok yerimizden bulduk buluşturduk aldık allahada bin şükür olsun almayada devam ederim kendime almam onlara alırım ama ben nerede hata yapıyoruz onu bilemiyorum
bizim sülalede kilo problemi var gibi.yeğenimde 3,700 falan doğdu maşallah 2 aylık daha 6 kiloyu geçmiş.buğrada hep iri gidiyo yemeyi seviyo bende bundan korkuyorum mesela yemeyen çocuk da kötü yiyen de ne biçim iş bu:)) buğraya hiç ısrar etmiyorum ben ne kadar isterse o kadar yiyo.anneme de dedim ısrarcı olma diye işte öyle bişeyler yapıyoruz bakalımm
benim kızda 10 kilocukk..yemesi güzel, iyide emer ama nedense kilo almıyo totişş :))
benim sütümde öyleydi krikitos:)) ilik gibi derler yaa.ama mesela yemeği az yiyim suyu çok içtiğim zaman sütüm rakı gibi oluyodu böyle hiç beğenmiyodum.sadece su iç sütün olsun derler ya yemeyle alakası yok diye valla bende öyle bişey yoktu ne zaman et pirinç tatlı bulgur falan gbi şeyler ysem sütüm çok güzel oluyodu.ondan zati ye onu ye bunu oldum 1000 kg.eşimde sağolsun hamilelikte bi başladı bol muz bol ceviz fındık bademm ohh yedirdi de yedirdii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?