- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.361
vallahi ben süt için çokkk su içtim kimyonu kahve fincanında eritip içtim helva yedim birde stilltea içtim çok çok amann fışkırıyordu sütüm inşallah 2 bebeğimdede öle olur yaa bide göğüslerim yaraydı 1 emziriyorsam 1 sağıyordum oda çok arttırıyor sanırım
Valla herkes küçük büyük farketmez dese de bende malzeme azdı.Sütü nerde biriktirecem. Benimki birde gazlıydı.Heran ağzındaydı göğsüm.Saatlerce dururdu.Hiç sütüm birikmedi.. Çok sıkıntı çektim.Sağmaya başlayınca arttı ama..
selam gzeller hazırlanıyorum allah kısmey ederse akşam 22:50 uçağı ile gidiyorum oradan da girmeye çalışım
hepinizi çok seviyorum bunu bilim emi beni unutmayın anacımmm
bencede meme boyu ile doğru orantılı süt miktarı. kim ne derse desin böyle.her lafa inanmamayı öğrendim artık.başına geldikçe biliyo insan.herkes bir de değil ayrıca.krikitos o ..... arkadaşını eshefle kınıyorum delimi o yaa 2 aylık bebeğe süt ve şeker vermiş
geçen arkadaşıma gittim dedim ya grip bulaştı hatta 2 aylık kızı hiç sütü gelmiyromuş diyorum ki su iç helva ye kimyon iç kimyonlu şeyler ye ucuzundan sağma mak.al öle dene zaten biboranla içiriyonn şimdide mamayı alışmıştır sağa sağa çoğalır
ayy bana ne dedi biliyon mu ben hiç inanmıyorum öle şeylere yemeyle süt mü artarmış süt varsa allah vergisiymiş olursa hamilelikte olurmuş zaten ben akşamları prinç unu yediriyorum dedi nasıl yapıyon suyla mı dedim inek sütünle içine şeker de katıyom dedi benim gözler faltaşı gibi açıldı böle bi sıcak bastıı yaa ben fazla dikkat ettim galiba ilk 6 ay hiçbişi vermedim hem doktorum değişinden çıkmadım vardır bir bildiği dedim boşuna mı okudu madem uymucam niye paralar döküyom ben bu adama hep uydum yanee kız prinç unu yediriyomuş yaa ıhlamur nane limon yemeklerinin suyundan ekmekle veriyormuş hııhh
selam gzeller hazırlanıyorum allah kısmey ederse akşam 22:50 uçağı ile gidiyorum oradan da girmeye çalışım
hepinizi çok seviyorum bunu bilim emi beni unutmayın anacımmm
doğduğundan beri veriyolarmış tatlım bende duyunca tansiyonum çıktı galiba böle ateş falan bastı sonradan anladım ki göğüsleri yara olmuş ondan vermemiş meğer ullaaa ben 50 gün ağzıma havlu doladım da verdim memeyi sağarken bile kanlar akıyodu ama kesmek aklımın ucuna bile gelmedi annesin sen katlacan canım dedim bende bozuldu
çocuğun mamasını çeşme suyundan yapıyomuş ne gerek var alışsın diyo ulaa kendin damacana suyu içiyon yaaa ayy hatırladıkça sinirleniyom haa ben mert in çorbalarını hala çeşme suyunla yapmam eskiden mi o sular temizmiş şimdii nerde dünya gittikçe boklanıyoo
maytap bencede rahat olmak lazımmış bizimkide hala püre biraz pütürlü gelsin boğazına takılıyo kusuyo velet meyvalarıda cam rendeden geçiyom o bile pütürlü geliyor kavanozları rahat yiyiyoo yada blenderden meyvalar bile
2sinde rahat olcam çok rahatt
bende şunu bilirimki rahat annelerin çocuklarıda rahat oluyo süt vermesemmi diye 1 yaşını bekledim çocuk süt içmiyo işte bu bir
boğazına kaçarmı kokusuyla katı bişe vermedim eline al işte çocuk bişi yeniyo hep püre çiğnemekten bi haber 1.5 yaşında artık 18 ayın içinde dünçocuğa baktımda onun anneside 2 aylıkken inek sütünden muhallebi veriyodu geçen gün tahlile gittiler aç karnına sonra çok acıkmış 2 tane kutu sütü pipetle hüpleterek içmiş ohh maşallah valla ne diyiim özeniyorum bazen az da ben rahat olaydım diyorum
sabah kahvaltııs püre öğlen püre akşam muhallei iyice cılkını çıkardı ama onlarada yok demiyo napiim yoksa bişi yemiicek
meyveleri bile püre hala
doğduğundan beri veriyolarmış tatlım bende duyunca tansiyonum çıktı galiba böle ateş falan bastı sonradan anladım ki göğüsleri yara olmuş ondan vermemiş meğer ullaaa ben 50 gün ağzıma havlu doladım da verdim memeyi sağarken bile kanlar akıyodu ama kesmek aklımın ucuna bile gelmedi annesin sen katlacan canım dedim bende bozuldu
çocuğun mamasını çeşme suyundan yapıyomuş ne gerek var alışsın diyo ulaa kendin damacana suyu içiyon yaaa ayy hatırladıkça sinirleniyom haa ben mert in çorbalarını hala çeşme suyunla yapmam eskiden mi o sular temizmiş şimdii nerde dünya gittikçe boklanıyoo
maytap bencede rahat olmak lazımmış bizimkide hala püre biraz pütürlü gelsin boğazına takılıyo kusuyo velet meyvalarıda cam rendeden geçiyom o bile pütürlü geliyor kavanozları rahat yiyiyoo yada blenderden meyvalar bile
2sinde rahat olcam çok rahatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?