- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.381
bende kızıma hiç mama vermedim..6 ayına kadar anne sütü..6. aydan sonra ek gıdaya başladım..1 yaşına kadar verilmemesi gerekenleri bende vermedim..ama hiç bir zamn yiyeceklerini püre haline getirmedim..sadece ilk katı gıdaya geçtiğimizde çatalla biraz ezerdim o kadar..azıları çıktığından beridir onuda yapmıyorum..birde kahvaltıda pekmez, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tanede bebe bisküvisini karıştırıp veriyorum..geriye kalan domatesini,peynirini, zeytinin çekirdeğini çıkartıp önüne veririm kendi istediği gibi yer.her sabah 1 çay bardağı portakal suyu içer içine pipet koyarım, hüpleterek içer..özellikle pipetle içmek çok hoşuna gider.suyu hiç biberonla faln vermedim, hep çay bardapğı ile verdim,ilk başlarda biraz zorlanıyorsdu ama artık gayet güzel içiyor totiş
annaaa ne güzel bebek allahh banada versin ölesinden bir tane bende ilk 6 ay hiç bişi vermedim ilk başlarda çatalla ezdim boğazına takılıyordu kusuyordu baktım habire kusuyo çocuk vazgeçtim blender kullandım ama biizmkide bokunu çıkardı hala ekmeği bile yutamaz bazen boğazına takılır çıkartır hepsini suyu bardaktan hep deniyom biberonla bile tıkanıyo benim yeteneksizim bardakla boğuluyooo pipeti hiç denemedim ama denicem göz hapisindeyse bişii olmaz bide onu deniyelim portakal mandalin suyunu zaten tadına bakar birdahada yanına bile yaklaşmaz içiririsin die off düşüncükçe zormuş be benim bebe benim ki mert değil dert alahım 2sinden yüzmü güldür yarabbim
selam kızlar.
gülizcim maşallah eylüle.ne güzel çağan su ve süt dışında hiç bişey içmiyo.biberona bakıyo su veya sütse içiyo renginden anlıyo ilk önce.ayran verdim geçende süt sandı önce sonra baktı tadı başka bıraktı hemen.bebekken herşeyi içiyodu.katı meyve sıkacağı aldım havuç suyu falan içsin diye ama nerdee.
buğra öyle bişey yerken 2 kere tıkandı evde yanlızdım çıkaramadım çocuk hık hık diye kaldı ayy aklıma geldikçe nefesim daralıyo.karşı komşuma bile gittim buğra kucağımda yalınayakk bana yardım etsin diyee öyle bi titredimkii kendime gelemedim saatlerce oturdum ağladım iki saat( allah acılarını göstermesin.püre yerse yesin vermem eline bişey.
Cagancuk Anılda sevmiyo havuç suyunu, pütürlü ya.Ben katı meyve sıkacağını kocam için almıştım.Şu an kimse kullanmıyo((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?