2008 Kasım Anneleri

benimkide meyve suyu içmez ama maşallah diyim yine hergün bi muz bi kivi yarım elma yarım portakal rendesini götürür :)) bugun ve dün çok kaka yapmaya başladı dişi çıkacak galiba yemek te istemiyo pek.

benimkide yiyo canım onları muza kiviye bayılıyo ama rendelemiyorum ben.küçük küçük kesiyorum elmela portakalı.muzla kiviyide ısırarak yiyo tontişim.rendeleyince kaşıkla yediremiyorum çorba falan sanıyo galiba her yer batıyo.

yasmin sen ne zaman kürk giydin kızz daha yeni gördüm desem:)) hayırlı olsunn güle güle eskittkaydirigubbakcemile3

annaaa hadi yaaa demek bizimkide ondan grip olduu bende cuma akşamı vurdurdum şuçiçeği aşısı cumartesi burnu akmaya başladı mert inde

o benim bir tanecik meleğim o olsunda yanımda ben razıyım onun derdine ama insan üzülüyo işte vucudu sağlıksız olur besinsiz kalırıyor die

selam güzeller
asocum güle güle git güle güle gel bizleri unutma bizim yermizede eğlen bir güzel

bende 6 ay emzirdim zaten su gibiydi 6 ay emzirebildim ama mama takviyeli ne yaapayım bu kadarınada şükür ama bazen çok özlüyorum onu göğsüme almayı onun o kokusunu senağlama

ben yemeğe yeni başladığımda püre verdim ama sonra artık hiç vermiyorum sadece eti yada köfteyi az bölüyorum çünki püree alışan çocuk katı yerken kendi kendini boğmaya kalkıyo maşallah benim 2 kuzumda da yaşamadım ben onu ne versem lüpletip gümletiyor

laviş buralardaysan beni görüyorsan msn'ye bir gelsene

ne filmi izleyeceniz şekerim öğrenebilir miyim acaba aklinialirimsmile

veba diye bir film izledik cnm güzeldide böyle vebalı bulaşıcı hastalıklı filmler çok etkiliyo beni

krikom doktorunuza danışmadan kullanma ama cnm muhakkak sor

aynı piroşta eylül gibi cnm sadece ben sizden 1 ay önce ek gıdaya başladım:)
hep çatalla ezdim şimdi maşallah herşeyi yiyebiliyo
sabah mesela patatesli omlet yaptım büyüktü patatesler nasıl tıkıyo ağzına
her gün 1 su bardağı portakal suyu içiyo pipetle bizimkide:)) suyuda artık biberonla verince herzaman istemiyo bardağı gösteriyo hanımefendi öle içiyo
inş.bütün bebişlerimizin iştahı bol olur herşeyi yerler yemeyince çokkk zor

çitosçum annenin sonuçları iyi çıkar inş.

yasminim anıl a geçmiş olsun cnm

çağancım benim aldıklarım takım değildi cnm alt üst uydurmuştum ben normalde 70-80 civarı bişeye geliyodu fiyatı ama ben indirimden ikisini 35 ealmıştım:)
senin dediğinde çok güzel çok beğeniyorum o modeli piroşada istiyorum pembe yada varsa kırmızısını çok güzel

Bence büyük göğüsle küçük göğüsle alakası yok sütün kızlar.Bizzat kendimden biliyorum beni gören sütüm yok deyince çok şaşırıyordu diyim siz anlayın ebatını:)))Valla sadece ve sadece 5,5 ay emzirebildim o da mama takviyeli.Hiç öyle göğsümün ağrıdığını,sütün taştığını fışkırdığını fişan görmedim.Olacağı varsa oluyor sanırım..

bende çok çektim o kusmadan kimselere gidemezdim 1 yaşına girdi hala kusardı benimki şimdi bile yemek istemesin parmağını sokarda kusar hiç bişi yapmasa öğürerek miğdesini bulandırır kusar dün kustu mesela daha hamileyken çok zor geldi halı silmek
ne arkadaşıma ne başka birilerine gidrdim ben bilirim ki kusçak sen gel derlerdi bana ama kusunca milletin yüzü düşerdi haliyle ev bile habire havallanıyor hep o bezler elimde çok zor çok kustuğunuma mı yanarsın ağladığına mı alışkanlık yaptığına mı

bakıyorum şimdi eşortmana ben baya baktım nike adidas falan seneye için indirime girmesini bekliyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…