2008 Kasım Anneleri

bence seninki kızz. benim oğlumun da aynıı buna benzer resmi var . sanki onunla karşılaştırıncamı niye bilmiyorum seninki kız gibi geldi bana.

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için ben en çokta onu birinci sınıfta yanında olayım diye gitmesini istiyordum ama şimdide anasınıfına ben götüreceğim kısmetse şimdi insanı korkutuyorlar birinci sınıfta çocuğa çok yükleniyorlar mutlaka birinin çokça ilgilenmesi lazım falan diye e ben işe başlayınca babaanne ne kadar ilgilenecek ben eve geldikten sonra ilgilensem bebeğim o zaman 1 yaşa yaklaşacak kısmetse o kesin mızıkçılık yapacak ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en azından bu aşamada kızım için doğru bir karar olmuş olduğuna sevindim.

ya kızlar biraz önce başka bir bölümü okuyayım dedim kadın 35 haftalık bebeğini kaybetmiş ne kadar kötü değil mi? Gerçi neden niçin diye sormadım hiç hemen çıktım ordan neden giriyorsam sanki oralara hemen moralim bozuluyor. Ben daha yeni yeni bu düşünceden kendimi kurtarıyordum ki bunu okumak iyi gelmedi bana hep dua edelim birbirimize ki allahım inşallah sağlıkla sıhattle bebeklerimizi kucağımıza almayı onları büyütmeyi hayatımız boyuncada onların yanında olmayı nasip etsin allahım inşallah

amin amin amiiin canım . allah hepimize tehlikesiz ,hayırlı , iyi doğumlar nasip etsin. Bebeciklerimizde sağlıklı turp gibi olsunlar hemen evlerimize gidelim inşşşşaaallahh. Allahım hepimizi korusun. onlardan ayırmasın. yokluklarını göstermesin.büyüdüklerini okuduklarını evlendiklerini bebeklerini görmeyi nasip etsin güzel allahım öyle duygusallaştımki ben afadersiniz her .oka ağlıyorum yaa:))

aynen canım duygusallık hat safhada bende garip garip şeyler için gözyaşı döküyorum
bu arada beklemekcim duana içten bir aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiin diyorum canım

neyse ben bu tür şeyleri okumayacağıma anneme söz verdim ben okumayacağım

bende kırk kere söz veriyorum ve şimdi arayıp anneme bu olayı anlattığımda yine bir torba kızacak bana ama sanki bir şeytan bana hadi git karıştır biryerleri moralini boz diyor ya aslında açarken erken bile doğsalar hayatı kazanmış başarmış hikayeler görmek isteyerek açıyorum ama herşey çıkıyor tabiki oralarda en güzeli bir daha hiç açmamak onları okuyacağıma her aklıma oraları karıştırmak geldiğinde bir ayetel kürsi okusam bebeğimede banada daha iyi gelir herhalde allah hepimizin bebişlerinide bizleride korusun inşallah

iyi aksamlar kizlar..esim ani bi kararla sehir disina cikt dün is nedeniyle olunca bisiy diyemedim ama kendimi cok mutsuz hissediyorum bizide arkadasimiza birakti,kalamayiz evde yalniz diye..offf cok mutsuzum galiba ben yaaaa

kızlaaaaarr... napıosunuz... biz evdeyiz babamız hala çalışıyor....:sm_confused: gelmedi daha...
çilekçim sanırım seni şuan en iyi ben anlıyor gibiyim tatlım... :çok üzgünüm:

günaydın kızlarrr!!!
iyi hafta sonları..
ayy çilekcim ve escape yapmayın böle ya...
olsun babaları bebişleri için para kazanmaya gitmiş.insan buna üzülürmü?
gelecekler sonuçta..hem niye yanlız olasınız ki?biz neciyiz burada?
bizi adamdan saymıyomusunuz???kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın şekerlerrr!! herkesler iyidir umarım..biz de iyiiyz çok şükür.........

hazırlıklar hızlanmış bakıyorum da..ben daha hiç birşey almadım ne olacak bilmiyorum böyle..eşim daha erken olduğunu acele etmememiz gerektiğini söylüyor.ben de ona çok kızıyorum hevesimi kırıyorsun,kendin de heves etmiyorsun diye..ama eylülde başlıycam artık ben de..

gunaydın kızlar
bzımde babamız cok calısıyor yuzunu goremıyorum desem dogru olur herhalde
allah can saglıgı versın ne yapalım işleri güçleri var çok sükür
çitos hosgeldın uzun zamandır yoktun sankı
bende bısey almayanlardanım ama eylul gıbı artık alısverıse cıkıcam

hoşbulduk canım!!aslında hergün yazılanları okuyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamıyorum ama bundan sonra daha düzenli yazmaya çalışıcam..
sevindim benim gibi hiç bişey almamış birilerini görünce..internetten sürekli bakıyourm gerçi ama..

herkese günaydın kızlar nasılsınız bakem biz çok iyiyyizŞeniz biz de
babamızı görmekte zorlanıyoruz artık o da ben kızım olunca ne yapacağım
diye şimdiden onu düşünmeye başladı:asigim: garibim napalım diyorum:sm_confused: biz
senin yanına geliriz artık canım benim ya nasıl uğraşıyor bizim içinhihoyyyt
hele bir de kendi iş yeri olunca daha da zor oluyor neyse artık idare edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…