- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.601
Eşimle düğünümüzden önce dans kursuna gidecektik.Bir kaç ders alıp düğünümüzde bişiler yapacaktık ama kısmet olmadı vakitsizlikten..Ama Ankaraya filan yerleşirsem çok istiyorum yine kursa gitmeyi.Eşim bu konuda tam bir yeteneksizlik abidesi:)))Ne oynama ne dans sıfır:)
ayy bide piroş yalandan bi ağlıyor ama görseniz elini gözüne koyup cilveli cilveli ııı ıııı diye ağlıyo zilli:))
özelliklede istediği şeyi vermeyince ağlıyo böyle numaradan bide parmağını aralayıp bana da bakıyo aradan:))
Çitosum seninki yine dans kursuna gitmeyi kabul edecek kadar inceymiş.Benimki o light işi der çıkar.Evlenmeden önce çok endişelenmiştim.Bu adam düğünde nasıl oynayacak diye:)
O da merak etme sen dedi ama endişeleniyodum.Kına gecesinde oynamasını görünce hıh , tamam dedim:))
yerim ben onu...çok tatlılar ya...ayy bide piroş yalandan bi ağlıyor ama görseniz elini gözüne koyup cilveli cilveli ııı ıııı diye ağlıyo zilli:))
özelliklede istediği şeyi vermeyince ağlıyo böyle numaradan bide parmağını aralayıp bana da bakıyo aradan:))
ayy dans konusunda eşim değilde ben çok beceriksizim hiç sevmem düğünlere gidip oynamayı bana göre değil sanki
ama güzel oynayan biri varsa seğretmesini severim:)
Ben önceden severdim oynamayı filan.Üniversiteden sonra bitti o işler canım.Artık seyrediyoruz.Hem kıvıracak bel de kalmadı(kaydirigubbakcemile2
ayy bide piroş yalandan bi ağlıyor ama görseniz elini gözüne koyup cilveli cilveli ııı ıııı diye ağlıyo zilli:))
o arasından baktıgı parmaklarını ısırırım onun
benım kuzu da genelde yalandan agladıgından elıne agzına kapatıyor
Ben önceden severdim oynamayı filan.Üniversiteden sonra bitti o işler canım.Artık seyrediyoruz.Hem kıvıracak bel de kalmadı(kaydirigubbakcemile2
bende severim oynamayıı...şöyle olmasın oynak bi hava...eee kızımda anasının kızı..
babamızda hiç sevmez oynamayı..ama 2 duble atarsa..kimse tutamaz :)))
ayy dans konusunda eşim değilde ben çok beceriksizim hiç sevmem düğünlere gidip oynamayı bana göre değil sanki
ama güzel oynayan biri varsa seğretmesini severim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?