2008 Kasım Anneleri

merhaba kızlaaaaaaaaaar
sanırsam hafta sonu olduğu için herkeslerin bi işi var
bende kocişi bekliyorum birazdan gelir übi göz atayım dedim ama kimsecikler yok
kızlar benim dün geceden beri sağ göğsüm garip bi şekilde sızlıyor niye acaba
fikri olan var mı?

neyse bende çıkıyorum herkese iyi haftasonlarııı

yaa ben yersiz yurtsuz kaldım zaten, uzun zamandır takılmıyom kkya, psikolojim gidip geliyo, oraya takılıyom yok buraya takılıyom yok ööööööööfffffffffffff sıkılıyom ben yaa manyaklaşıyomuyum ne

yok şekercim iyiyim aslında da ara sıra tırsıyorum, doğum anı aklıma geliyo, başıma neler gelecek acaba diyorum, ekim annelerinden birisi doum yapmış 29 haftalık aklıma o geliyo, ya erken doğum olursa diyorum, işyerinde işle güçle uğraşıyorum, bazen boğulduğumu hissediyourum, ama kendi halimde kaldığım zaman mutluyum, galiba düşünceler ve dış dünya karıştırıyo beynimi-tatlicadiarzu- bi de benim sütüm geliyo yaa :1shok:

ibolyacım bizdende sütü gelen var demekki sütün bol olucak benim eltimin de erken gelmişti ne güzel işte bebeğin doğar doğmaz süte doyucak normalde çünkü sütün gelmesi 1 haftayı buluyomuş

Merhaba kızlar.. Birkaç gündür yoktum. Hani annem anjiyo olacaktı ya. Ne yazık ki anjiyodan önce kalp kapakçığında daralma olduğunu öğrendik ( Romatizma yüzünden olmuş. Birkaç sene idare edermiş ama ameliyat şarttmış. Neyse sonra anjiyoya girdi. Hep dua ettim orada bir şey çıkmasın diye ama operasyonun ortasında içeriden çıkıp annemin yakınını sordular. Elim ayağım tutmadı o anda. Hamile olduğum için beni almadılar, bir nevi röntgen çünkü o. Ananem gitti. Ana damarı tıkalıymış annemin. Stent takmak için ona bir kağıt imzalatmışlar. Bunu duyunca iyice yıkıldım. Bir yandan ananemi rahatlatmaya çalışıyorum bir yandan koridora çıkıp ağlıyorum... Bebişimi bile unuttum o sırada... Sonra başarılı geçti anjiyo ve annem bir gecelik yoğun bakımdan sonra taburcu oldu. Ama o artık bir kalp hastası... Bugüne kadar o benim her şeyime koştuğu için sanki ona hiçbir şey olmayacak gibi geliyordu. Şimdi onun hasta olduğunu bilmek çok canımı yakıyor kızlar. Korkuyorum..

merhaba sevgili kasım anneleri 1 aylık tatilden sonra yine sizlerleyim o kadar çok yazı birikmişki okuyamadım ama umarım herkes iyidir ben de iyiyim allaha şükür sıkıntımız yok sıcaklar ve uykusuzluktan başka ama yaz boyu hiç uyumadım desem yeridir hepinizi öpüyorum bebişlerinize iyi bakın tabiki kendinizede....

geçmiş olsun canım allah en kısa zamanda sağlık versin annene..

ibolyacım bizdende sütü gelen var demekki sütün bol olucak benim eltimin de erken gelmişti ne güzel işte bebeğin doğar doğmaz süte doyucak normalde çünkü sütün gelmesi 1 haftayı buluyomuş

arkadaşlarım da öle dediler ama alışkın olmadığım bi durum olunca ne yapacağıımı bilemiyorum bak yine gelmiş yav, bi de sürekli sağ göğsümden gelio acaba bu normalmi :uhm:

ya üzülme bebişim hastalık da sağlık da bizler için allah annene uzun ömürler versin sıkma o güzel cancağızınıa.s.

Ve şimdi önümüzdeki en büyük engel sigara içmesi. Bir damarı daha yüzde 40 tıkalı fakat ona stent takmadı doktor. Ne kadar geç olursa o kadar iyi dedi. Fakat artık sigarayı hayatından çıkarması lazım. Ama annem tüm bunlara rağmen eve gidince ben bıraksam sigara içecekti. 30 yıldır sigara içiyor. Söz verdirdim ona ama çok mutsuz. Sigaradan vazgeçmek istemiyor. Ben de açıkca söyledim. Ölmeni istemiyorum diye. Ama o hiçbir şeyden zevk almıyorum diye ağlamaya başladı. Çocuk gibi... Sigarayla savaşanlar derneğine falan götürsem acaba bir işe yarar mı. Ne yapacağımı şaşırdım kızlar... Sanki böyle esrar krizi gibi sigara krizine giriyor. Anlam veremiyorum, sinir oluyorum. En son eğer içersen beni bir daha göremezsin bile dedim. Ne yapayım şakası yok ki bu işin...

juliannecim korkma canım bak iyiymiş şükür şimdi allah sağlık sıhhat versin inşallah öyle kalp hastası falan diye düşünüp de moralini bozma zaten belli bi yaşa geldikten sonra herkes yeme içme alışkanlıklarını değiştirmek ve stresle alakalı herşeyden uzak durmak zorundalar bu yaş gereği olan bişey extra bişey yok annende de çok şükür.senin üzüldüğünü görürse daha da üzülür bak hem üzülme iyi olucak annen
ecemim hoşgeldin canım sende inşallah tatilin iyi geçmiştir.

merhaba tatlı anneler..
ben de aralık annelerindenim..
yani klasik hesaba göre öyle. ama bana kasım annesi olacakmışım gibi geliyor.
hem kız annesiyim,hem de bebeğimin gelişimi önden gidiyor..
bakalım hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…