- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.641
hava da nasıl güzel sıcacık ceketi çıkarasım geldi valla dışarıda gezerken
Nilüferinannesi geçmiş olsun canım...
teşekkür ederim canım
nilüfercim geçmiş olsun canım bizim bir arkadaşın yeğeni geçenlerde bu ameliyattan oldu sanırım buradaysa cevap verir sana
yada başka bilen arkadaşlar vardır
sünnet konusunda kesinlikle tavsiye ederim benim oğlum 7 aylık oldu çok memnun kaldım keşke daha erken yaptırsaydım dedim yani
teşekkür ederim canım acaba üçü bi arada ağır gelir mi diye düşünüyorum bide devlet hastanesi sünneti karşılamıyomuş özel hastane 1 buçuk milyar fiyat verdi ne yapıcamı şaşırdım
sende mi lego aldın kız beyaz aklinialirimsmile
Geçmiş olsun canım.Korkulacak bişi değil rahat ol.Her doktorun tarzı farklıdır tabii ama genel anesteziyi almışken bence sünnetini de yaptır doktorunuz mahsur görmezse.
evet canım iyi tarfı o işde en azında çok uzun olmasada birlikte bişeyler yapabiliyorlar daha çok karıştırma işi olsada olsun birlikte takılıyorlar yani..nazlımeleğim yerim ben o tontişleri hammm:)) seninkiler 2 tane ne güzel birlikte de oynayabilirler
bu ne bu yu piroşta izliyo mu nee diyo oda:)
çitosçum iyi eğlenceler cnm sanada baloda
ya sorma valla çok verimli ektikçe bir çoğalıyor topla topla başımı alamdım demin birde öyle yerlere sokuyorlarki çıkar çıkarabilirsen tvni arkasına atıyorlar ne var ne yok.. mutfaktan tencere kapakları plastik bardaklar kaşık koyma zımbırtısı ne varsa içeri taşınmış...gamyoncuiremsuKızlar daha bi meyilli herhalde oynamaya filan.Baksana eylüle,piroşa benim danamda tık yok.Kıvırma filan.
Bi kredi kartı reklemı var ya haydilili oynayan kız ona bayılıyor benimki de.
Nazlımeleğim oyuncak tarlası güzel fikir.Pekşi ektikçe çoğalıyor mu bunlar.Yoksa verimsiz toprak mı:))
maşallah ya merdivende çıkıyor batuş ha.. benimkiler hiç fırsat olmadı dışardan gelincede bir kere yalnız çıktığımda denedim yok kerem kucak istedi totoşta öyle ama geçen parkta küçük kaldırımlara çıktı kaan hoşuna gitti birde küçük köprü vardı ona tırmandı indi ordan ayrılmak istemedi fırsat olsa deneyecekler bişeyleride hastalıktan az çıkar olduk bu ara..Ya ne zamandır diycem unutuyorum.Benim ev dubleks ve batuhan alt kattan üst kata tek başına çıkıyor kızlar.Bir görsenin halini kah tarbzanlardan tutunuyor iki eliyle yürüyerek çikiyor,yorulunca 4 ayak çıkmaya başlıyor.Ama patır patır bir tırmanıyo görseniz.
Ve benim aklım gidiyor düşecek filan diye.Üst kata kapı yaptırmıştım.Şimdi de alt kata yaptırmak lazım sanırım
arkadaşlar merhaba ben 2009 kasım annesiyim sohbetinizi bölmek istemezdim ama benim oğlumda çift taraflı kasık fıtığı var ve ameliyat olması gerekiyo ayrıca sünnet ettirmekte istiyoruz bu ameliyatı atlatmış arkadaşlar varsa bilgi almak istedim
sende mi lego aldın kız beyaz aklinialirimsmile
nispet yap bakalım buralar 7 derece çok soğuk yaaa
Nilüferinannesi geçmiş olsun canım...
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım acaba üçü bi arada ağır gelir mi diye düşünüyorum bide devlet hastanesi sünneti karşılamıyomuş özel hastane 1 buçuk milyar fiyat verdi ne yapıcamı şaşırdım
ohaa 1.5 milyarmı nasıl hastaneymiş bu bende özelde yaptırdım ama 120 tl ye yuh yani, fıtık ameliyatı da dahil o zaman içine dimi
Yav bu lego muhabbeti ne hatunlar ben fransız kaldım..:uhm:
ekerim eylül bana alıyor yaa hediye şimdi geçenlerden çıkmış bir parçasını almış buraya öyle yazdı beyazımın hediyesinin bir parçasını aldım diye, bende ne alıyon kız öyle parça parça dedim lego dedi oradan kaldı öyle esprisi ben de parça parça aldım yaa ondan diyor kaydirigubbakcemile3
nilüferin annesi geçmiş olsun canımm..
kızlar buraya video atabiliyomuz..şimdi baktım eylülün kıvırtrkenki bi vidosu var..ta emeklerkenden..ama nasıl konuyo onu bilemedimm..
ohaa 1.5 milyarmı nasıl hastaneymiş bu bende özelde yaptırdım ama 120 tl ye yuh yani, fıtık ameliyatı da dahil o zaman içine dimi
evet canım çift taraflı kasık fıtığı bide sünnet
evet canım çift taraflı kasık fıtığı bide sünnet
hm o zaman tamam canım bak nazlımeleğin oğullarından biri olmuş özelden yazar sana şimdi tüm detayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?