2008 Kasım Anneleri

offff gidemedim ya..toplantı bitmemiş hallaaa..
içki konusunda bende benim kociş gibiyimdir..özel günlerde kırmızı şarap içerimm..ama öyle çok değil 1-2 kadeh falann..

nazlımeleğim yerim ben o tontişleri hammm:)) seninkiler 2 tane ne güzel birlikte de oynayabilirler
bu ne bu yu piroşta izliyo mu nee diyo oda:)

çitosçum iyi eğlenceler cnm sanada baloda
evet canım iyi tarfı o işde en azında çok uzun olmasada birlikte bişeyler yapabiliyorlar daha çok karıştırma işi olsada olsun birlikte takılıyorlar yani..
resimde gerçekten çok tatlı çıkmış minik piroş..öpüyorum onu.
benim kaanda dün banyoda ağladı tepindi içeri gelmiş babasına tepinip ühü yapıyor gözünü kapatıp totoşum benim.. bunların büyümüşte küçülmüş sanki hepsi..

ya sorma valla çok verimli ektikçe bir çoğalıyor topla topla başımı alamdım demin birde öyle yerlere sokuyorlarki çıkar çıkarabilirsen tvni arkasına atıyorlar ne var ne yok.. mutfaktan tencere kapakları plastik bardaklar kaşık koyma zımbırtısı ne varsa içeri taşınmış...gamyoncuiremsu
maşallah ya merdivende çıkıyor batuş ha.. benimkiler hiç fırsat olmadı dışardan gelincede bir kere yalnız çıktığımda denedim yok kerem kucak istedi totoşta öyle ama geçen parkta küçük kaldırımlara çıktı kaan hoşuna gitti birde küçük köprü vardı ona tırmandı indi ordan ayrılmak istemedi fırsat olsa deneyecekler bişeyleride hastalıktan az çıkar olduk bu ara..
bu arada şu hediyeleriniz çok merak etmeye başladım anam ne alıyonuz öyle parça parça içten dışa tüm takımmı düzüyonuz...CADIARZU

canım benim oğlumun biride kasık fıtığından ameliyat oldu ben sana özelden mesaj atıyorum temammı..

Son düzenleme:
sende mi lego aldın kız beyaz aklinialirimsmile

evet bebişim baktım koca nazillide legodan başka alınacak bişey yok o yüzden lego alayım bari dedim seninkiyle aynı olacak artık ama idare et kaydirigubbakcemile3

nispet yap bakalım buralar 7 derece çok soğuk yaaa

valla 7 derecemi oyy içim üşüdü valla okuyunca, yakında ısınır tatlım oralarda olsun o kadar

nıluferınefesı gecmıs olsun canım
pek bır bılgım yok bu konuda tecrubelı arkadaslar ve guvendgın bır doktor senı yonlendırecektır
ıcını ferah tut

nazlımelek ben kacırmısım canım
senın kuzulardan bırının amelıyat oldugunu

bu altta kımlerın oldugu bellı olmayınca
aksam kapısı acık bır mekanda oturup herkesle sohbet ederken elektrıkler kesılmıs karanlıkta kımlerın gıttgını anlayamamıs ve el yordamıyla cevremı kontrol edıyormus gıbı hıssedıyorum kendımı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…