- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.661
hayal gücünede pes miniğim...bu altta kımlerın oldugu bellı olmayınca
aksam kapısı acık bır mekanda oturup herkesle sohbet ederken elektrıkler kesılmıs karanlıkta kımlerın gıttgını anlayamamıs ve el yordamıyla cevremı kontrol edıyormus gıbı hıssedıyorum kendımı kafamçokkarıştı
bu altta kımlerın oldugu bellı olmayınca
aksam kapısı acık bır mekanda oturup herkesle sohbet ederken elektrıkler kesılmıs karanlıkta kımlerın gıttgını anlayamamıs ve el yordamıyla cevremı kontrol edıyormus gıbı hıssedıyorum kendımı kafamçokkarıştı
nilüferinannesi geçmiş olsun
nıluferınefesı gecmıs olsun canım
pek bır bılgım yok bu konuda tecrubelı arkadaslar ve guvendgın bır doktor senı yonlendırecektır
ıcını ferah tut
nazlımelek ben kacırmısım canım
senın kuzulardan bırının amelıyat oldugunu
teşekkür ederim arkadaşlar
boshayallersmilehayal gücünede pes miniğim...
hem de nasıl bır bılsenE büyük ızdıraptasın yani o zaman miniğim:))
Hımm duygularını çok güzel ifade ediyosun.Sen kitap kurdu olmalısın:))
hehehehh canım gerçekten güzel bir tasvir olmuş.. çok kitap okuyorsun sanırım.. :kahvebu altta kımlerın oldugu bellı olmayınca
canım ben f,yatda zorlanmadım çünki doğum yaptığım hastane olunca birde benimkiler 15 gün küvözde kaldılar 15 günde bir kontrole gidiyorduk biz.. oyüzden dosyamız vardı orda devlet memuru eşimde.. maeliyata para vermedik sadece kayıt paraları ufak onlarda yani.. sünneti isteseydim ondanda para almayacaklardı bilmiyorum şimdi fiyat mevsuzunu..ohaa 1.5 milyarmı nasıl hastaneymiş bu bende özelde yaptırdım ama 120 tl ye yuh yani, fıtık ameliyatı da dahil o zaman içine dimi
evet canım çift taraflı kasık fıtığı bide sünnet
selam fistiklar,netim cok yavas kac dakikadir acmadi bi sayfayiii.herkez iyidir insl.
bu yazdigimda silinmese bari.
Ben çıkıyorum kızlar..Hepinize iyi akşamlar şekerler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?