2008 Kasım Anneleri

hayal gücünede pes miniğim...

E büyük ızdıraptasın yani o zaman miniğim:))

Hımm duygularını çok güzel ifade ediyosun.Sen kitap kurdu olmalısın:))

hayal gücünede pes miniğim...
boshayallersmile

E büyük ızdıraptasın yani o zaman miniğim:))
hem de nasıl bır bılsen

Hımm duygularını çok güzel ifade ediyosun.Sen kitap kurdu olmalısın:))

anlatabıldım dı mı
evet canım bır zamanlar cok ıyı ve sadık bır okuyucuydum sımdı cocuktan sonra gevsedım
ama ıyı bır kutuphanem var kendı capımda

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
nazlımelek özel mesajını daha sonra okucam canım
eşim aradı yemeğe kayınvalidemler gelicekmiş ek yemek yapmam lazım hepinize sevgiler
hoşçakalıııın

hehehehh canım gerçekten güzel bir tasvir olmuş.. çok kitap okuyorsun sanırım.. :kahve

Hosbuldum minigim,anca - sayfa bakabildim o kadar yavaski netim son mesajdi yazdigimdan buyana daha yeni okudum o sayfalarida.

oyundan bahsedilmis,Deniz inanilmaz oynuyor..ellerini kiviriyor poponu salla diyoruz salliyor
ve müzik duydugu an cocuk firliyor yerinden,gülmekten bazen fenalik geciriyoruz cünkü sebek olucam diye dahada abartiyor hareketleri:))
babasi tam bi kütük ben severim tepinmeyi bana cekmis anlasilan.
birde babasinin müzik zevki yok:))))dinledigini hic görmedim:) benim dinlediklerime coK asina,bazen sallanarak eslik ediyor.

son bir haftadir filan ikili cümleler kuruyor artik,baba ditti himmak bitti vs.vs.gibi.bi dakka diyor dikkatt
diye bagiriyor..

icmekten bahsedilmisss co icici bi aile degülüz:))))))))))))))))))))) esim ender zamanlarda alir ben hic becereem..

ama dün burn aldim bi aksam karistirmak istiyorumdaa ne zaman bilmiyorum..

ehehehe :roflol: güzel tasvir

selam fistiklar,netim cok yavas kac dakikadir acmadi bi sayfayiii.herkez iyidir insl.

bu yazdigimda silinmese bari.

hoşgeldin bebişim nerelerdesin sen yaa özlettin kendini

bu arada Eymen hiç oynamıyor kızlar daha doğrusu oynuyor ama çok utanıyor nereden öğrenmiş bilmem hoşuna giden bir müzik duysa dizlerini kıra kıra oynuyor fakat birini görsün yada farketsin hemen bırakıyorum bana koşup geliyor yüzünü bacaklarıma gömüyor gülerek
mesela harmandalı var bizim buraların efe oyunudur eşşek çok iyi biliyor ama oynamıyor bne söylüyorum falan kaldırıyor kolları kucağına al diyor o kucağımda sen kaldır kolları diyor bana beni oynatıyor

yaa bizimkide utanıyor çok oynarken hele bizden başka birileri olsun gülsün ona içine kapanır girer bacak arama ağlar

çok utangaç olcak galiba utancından ağlıyo bile delii yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…