- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.621
yerim ben ballı lokma piroşuu bayıldım fotosuna bu arada
süper genç kız maşallah
çitosçum iyi eğlenceler sizede baloda
çıtos benım oglum oynuyor canım
ozellıkle kolbastı muzıgınde ayaklarını hızlı hızlı atarak oynuyor
ama su bahsettıgınız reklam ve babamın actıgı kendınce muzıklerde babamla karsılıklı oynuyorlar
babam elını oynatırsa elını ayagını oynatırsa ayagını hatta kasını oynatırsa kasını oynatıyor
dede asıgı benım oglum
bır de mumkunse oynamak ıcın koltuk ya da yatagın ustune cıkmayı tercıh edıyor
hareket ettıkce yaylandıgından daha guzel tempo tutuyor kuzu
ben kaçıyom arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...
yokkk çitosum benim kocişşş çok tekkk atmaz öyle..bayramda seyranda o kadar..
sende at 2 tek ne olacak sanki..emzirme derdinde yok nede olsa..
güle güle gülizim....
ohh ikitek atan atana ayy ben artık bira içemiyorum yaa bi kere çok içitim sağlam sarhoş oldum şimdi midem bulanıyo dün akşam içiyim dedim yarısında tıkandım başka şeyler içicem artık:))
ben trakyalıyım bizim orda gece gündüz iki tek atarlarkaydirigubbakcemile3
Selam herkese
Hasta Bebişlerimize ve annelerimize çok geçmiş olsun.Sıkın dişinizi az kaldı yaza..
Duru Okyanus uyurken girebiliyorum sadece artık.Hiç bir şey yaptırmıyor.Ne rahat yemek yapabilyorum ne temizlik.Uykusuzluk zaten mahvediyo,bende de kabahat var geç yatıyorum.Herkes uyuduktan sonra kendime özel zaman ayırabildiğim tek zaman geceleri çünkü.
Bu arada ben de bağırsaklarımı bozmuşum sebebini bilmiyorum sempatiksalakcinni
selam kızlar nasılsınızz :)) akşamları evde neler yapıyosunuz bebişlerle anlatın da azıcık değişik şeyler bilen varsa bizde öğrenelimm
benim kuşumda hiç dayanamaz uykusuzluğu ama..bugünlerde nedense akşamları yatmak istemiyoo..normalde 21 de yatardı..son zamnlarda 22:30 sarktığı oluyooo...son 1-2 aydır bu durumdayız..
Ya cumartesi akşamı tıp balosu var ne giycem ben?
Yeni karar verdik gitmeye de.Strese girdim şimdi ne giycem ben diye.
Eşimle düğünümüzden önce dans kursuna gidecektik.Bir kaç ders alıp düğünümüzde bişiler yapacaktık ama kısmet olmadı vakitsizlikten..Ama Ankaraya filan yerleşirsem çok istiyorum yine kursa gitmeyi.Eşim bu konuda tam bir yeteneksizlik abidesi:)))Ne oynama ne dans sıfır:)
Benim de bi taraf adanalı onlar da öyle sabah akşam .:içelim:
Ben 2-3 yıldır filan hiç almadım.Çünkü eşim almıyor benim de almamı istemiyor.Ama ortam iyi olursa kendi de içer bir iki kadeh.Ben bekarken filan takılırdık arkadaşlarla arada ama evlendikten sonra bıraktım:))
arkadaşlar merhaba ben 2009 kasım annesiyim sohbetinizi bölmek istemezdim ama benim oğlumda çift taraflı kasık fıtığı var ve ameliyat olması gerekiyo ayrıca sünnet ettirmekte istiyoruz bu ameliyatı atlatmış arkadaşlar varsa bilgi almak istedim
arkadaşlar merhaba ben 2009 kasım annesiyim sohbetinizi bölmek istemezdim ama benim oğlumda çift taraflı kasık fıtığı var ve ameliyat olması gerekiyo ayrıca sünnet ettirmekte istiyoruz bu ameliyatı atlatmış arkadaşlar varsa bilgi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?