- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.681
yaa bizimkide utanıyor çok oynarken hele bizden başka birileri olsun gülsün ona içine kapanır girer bacak arama ağlar
çok utangaç olcak galiba utancından ağlıyo bile delii yaa
iyi akşamlar bizim oğlana peditus verdim yatmadan uyuyo hala bu akşam uyku falan yok anlaşıldı((( geç te uyudu zaten 5 ti uyuduğunda off aman yandık
biizm evde de öle içki falan içilmez girmez bile eşim arada sırada bira alır kendisi içer evlenmeden çok giderdik eğlencelere o zman bende oda içerdik baya baya ama çocuk olduktan sonra herşey değişti bi sigaramız var onuda bıraksak süper olacak
malt içeceği o feyruoz mu ne onu ben emzirirken çok içtim süt yaparmış bira mayası eşimde kutu kutu aldı bana ama iğrenç yaa burnmu tıkar öle içerdim öğüre öğüre ıyykkk gene emziririken içççem gene böyykk işe yarıyor ama
ben interneti bile bilmezdim pek kk ye bile ablam üye yaptı beni şifremi söledi girdim baktım anlamadım bişii beceremedim aylar sonra izmire geldide öğretti bana nerden nereye bakçağıma haladahada pek bilmem kasım anneleri o kadar başka yere girmiyorum heççç krikitos ta ablamın fikri yaneee
msn nimide eşim açmıştı elektironik özürlüyüm ben eşim olmasa asla bişi yapamam belkide öğrenmeye hevesim yok bilemiyorum kolay yolu seviyorum ben bilmem yiğit yapıversene :)))
çileğim bende şimdi çikolatalı kahvemi yaptım diziye bakıyorum derken reklam girdi..
götür tatlışım götür keyfini çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?