- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.701
günaydın yağmurcum bilemicem neden öle olmuştur yada n iyi gelir ama bende önemli bişi olduğunu sanmıyorum ve duyduğun krem değilde bir doktora gitsen daha iyi olur
yasminim ahretliğim ankara anılla sana yaramıyor kap yavruyu yanıma gel bende atamı başımdan atacak bahane arıyorum atarız gül gibi geçiniriz çok çok geçmiş olsun kuzum
kızceler gunaydı..ılk kez ısyerımden gırıyom hehehehe.cok sevındırık oldum eve gıdınce zaten gıremıyom pek.neyse.artık arada kacamak yapar gelırım.ya kızlar bu arada mertın el ve ayak parnaklarında soyulmalar var.pişik kreminden suruyom ıyı gelıyo gıbı.kavlayan yerler krem surmeyınce cıger gıbı rmızı oluyo.ne yapacam boyle bır sey yasayan varmı acep.hafta sonuna kadar gecmezse evumoto dıye bır krem varmıs onu alacam.bızım bır arkadasın kzında da olmustu aynısı.o bunu kullandı ve hemen gectı.bırde bu krem aynı zamanda pısıklere de ıyı gelıyomus.kullanan varmı?
Günaydın kızlaaar.Ölüyoruum ben.Grip oldum ve nefes alamıyorum(
Yağmurum geçmiş olsun canım.Hiç duymadım.Doktora danışsan , belki başka bişidir.Bir de Çitosum asoralım bakalım.Bugün annesinin sonuçları çıkacak.Girerse sorarız.Ama ciddi bişi değildir..
günaydın yağmurcum bilemicem neden öle olmuştur yada n iyi gelir ama bende önemli bişi olduğunu sanmıyorum ve duyduğun krem değilde bir doktora gitsen daha iyi olur
yasminim ahretliğim ankara anılla sana yaramıyor kap yavruyu yanıma gel bende atamı başımdan atacak bahane arıyorum atarız gül gibi geçiniriz çok çok geçmiş olsun kuzum
günaydın arkadaşlar...
yine kötü bi gece geçirdim..hala hastalığım tüm şiddetiyle devam ediyor..rapor alsammı dedim., sonra bugünde almayayım dedim..bi garet geldim işe...yoğun işim yok dedimm...
eylül hanım gayet güzel uyudu bu gece..ama sabahın köründe nedense kalktı oturdu..bende kızım daha çok erken yat dedim..ben öyle deyince aldı kendini atıverdi..kafası yatağın başlığına denk geldi..küttttt..offff sabah sabh ağladı ağladı..tabi uykusuda açıldı..neyse bıcradı bıcradı baktı kimseden çıt yok..tekrar geri yattı..ama bu sefer dikkatli yattı :))))) uyudu kaldı kuşummm..
yağmurcum ben pişik oldumu kantron yağı diye bi yağ var onu sürüypm canımcımm..çok iyi geliyoo..hemde bitkisel..
gunaydınnn
yasmınım gecmıs olsun canım
yagmur gecmıs olsun oglusuna canım
bızde bu gece guzel bır uyku cektık
sadece ıkı kez uyandı kuzum
bu sabah onun ıcın cok enerjık hıssedıyorum kendımı
Herkese günaydın canlarım.Az önce babamla konuştum annemin tomografi raporunu almış.Böbreğinde kist varmış.En büyüğü 5,5 cmmiş.Bakalım doktoru ne diycek.Kist olması sevindirici tabii bizim açımızdan ama doktorun görüp değerlendirmesini bekliyorum merakla.
Sizlerde ne var ne yok?
Gülizcim geçmiş olsun?
Yasminim anıl nasıl oldu?
Yağmurcum dermatolojik lezyonlarda görmeden bişi demek doğru olmaz.Ama bence mutlaka bir dermatoloğa göstermelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?