2008 Kasım Anneleri

kızceler gunaydı..ılk kez ısyerımden gırıyom hehehehe.cok sevındırık oldum eve gıdınce zaten gıremıyom pek.neyse.artık arada kacamak yapar gelırım.ya kızlar bu arada mertın el ve ayak parnaklarında soyulmalar var.pişik kreminden suruyom ıyı gelıyo gıbı.kavlayan yerler krem surmeyınce cıger gıbı rmızı oluyo.ne yapacam boyle bır sey yasayan varmı acep.hafta sonuna kadar gecmezse evumoto dıye bır krem varmıs onu alacam.bızım bır arkadasın kzında da olmustu aynısı.o bunu kullandı ve hemen gectı.bırde bu krem aynı zamanda pısıklere de ıyı gelıyomus.kullanan varmı?

Günaydın kızlaaar.Ölüyoruum ben.Grip oldum ve nefes alamıyorum(

Yağmurum geçmiş olsun canım.Hiç duymadım.Doktora danışsan , belki başka bişidir.Bir de Çitosum asoralım bakalım.Bugün annesinin sonuçları çıkacak.Girerse sorarız.Ama ciddi bişi değildir..

günaydın yağmurcum bilemicem neden öle olmuştur yada n iyi gelir ama bende önemli bişi olduğunu sanmıyorum ve duyduğun krem değilde bir doktora gitsen daha iyi olur

yasminim ahretliğim ankara anılla sana yaramıyor kap yavruyu yanıma gel bende atamı başımdan atacak bahane arıyorum atarız gül gibi geçiniriz çok çok geçmiş olsun kuzum

günaydın arkadaşlar...
yine kötü bi gece geçirdim..hala hastalığım tüm şiddetiyle devam ediyor..rapor alsammı dedim., sonra bugünde almayayım dedim..bi garet geldim işe...yoğun işim yok dedimm...
eylül hanım gayet güzel uyudu bu gece..ama sabahın köründe nedense kalktı oturdu..bende kızım daha çok erken yat dedim..ben öyle deyince aldı kendini atıverdi..kafası yatağın başlığına denk geldi..küttttt..offff sabah sabh ağladı ağladı..tabi uykusuda açıldı..neyse bıcradı bıcradı baktı kimseden çıt yok..tekrar geri yattı..ama bu sefer dikkatli yattı :))))) uyudu kaldı kuşummm..

yağmurcum ben pişik oldumu kantron yağı diye bi yağ var onu sürüypm canımcımm..çok iyi geliyoo..hemde bitkisel..

gunaydınnn

yasmınım gecmıs olsun canım

yagmur gecmıs olsun oglusuna canım

bızde bu gece guzel bır uyku cektık
sadece ıkı kez uyandı kuzum
bu sabah onun ıcın cok enerjık hıssedıyorum kendımı

dun aksam kendı evımızdeydık
ılk kez lahana sarma yapmıstım onu pısırdım
ev yapımı yorgurtla kuzuya yedırdım cok begendı
o kadar mutlu oldum kı oyun oynaya oynaya yedık beraber
ama nedense ıcındekı etlerı ozellıkle ayırıp cıkarıyor
hayır deyıp agzına koydugumda bogulacakmıs gıbı yapıyor ve yıne cıkarıyor
acaba benı mı kandırıyor yoksa gercekten bogulacakmıs gıbı mı oluyor

bır de ben yatacakmısım ve o benım kafama oturup sarkı soyleye soyleye sallanacakmıs sıpa
dustan ve muhallebıden sonra mıs gıbı erkenden uyuttum kuzuma ıyı geldı

Aynen canım.Bi bakıcı tutarız iyisinden hemde:)Bebeler oynar zaten ikisi.Biz de para kazanırız, gül gibi geçinir gideriz.Adresini yolla, eşyaları alıp geliyorum:))

Gülizim çok geçmiş olsun..

Kalimerom uyumuşsunuz bugün.Darısı bize:)

günaydın canımcım iş yerinden de girebilmene sevindim artık daha sık gelirsin umarım
geçmiş olsun bu aradahiç öle bişey yaşamadım bilmiyorum o yüzden ama bir doktora danışsan iyi olur

canıım geçmiş olsun çok zor yaa grip Güliz çok güzel söylemiş adamı öldürüp öldürüp tekrar diriltiyor

bende gelebilir miyim fazla yer kaplamam oracığa sığışırım, karın tokluğuna çalışırım zira çok sıkıldım buralardan mafoldumben

ah canım benim kıyamam sabah sabah canını yakmış hp böyle yapıyorlar yaa Eymen'de yapıyor zaman zaman üzülüyorum ama yapacak bişeyde yok böyle böyle büyüyecekler

iyi olmuş canım rahat uyumuşsunuz banyo da iyi gelmiştir mutlaka

günaydın meleğim..benim kuzuyada ne zamn banyoı ettirsem çocuk o gün azıyo resmen..asla yatmak istemiyo..insan banyo etmiş..bi mayışmazmı...nerde...

Herkese günaydın canlarım.Az önce babamla konuştum annemin tomografi raporunu almış.Böbreğinde kist varmış.En büyüğü 5,5 cmmiş.Bakalım doktoru ne diycek.Kist olması sevindirici tabii bizim açımızdan ama doktorun görüp değerlendirmesini bekliyorum merakla.

Sizlerde ne var ne yok?

Gülizcim geçmiş olsun?

Yasminim anıl nasıl oldu?

Yağmurcum dermatolojik lezyonlarda görmeden bişi demek doğru olmaz.Ama bence mutlaka bir dermatoloğa göstermelisin.

günaydın hanımlar ben geldim nihayet güzel bir uyku çektim fakat kendimi hiç iyi hissetmiyorum depresyona girdim sanırım :bbo:

dün akşam 18.30gibi evde olmuş olsam akşam saat 00.30 gibi yattım kaç saat geçmiş 6saat altı saat toplasanız yarım saat oturmamışımdır totomun üstüne çok yoruldum yine ve artık ben yorulmaktan yoruldum.

bir evin işi hiç mi bitmez bitmiyor işte,biliyorum herkesin evi böyle ama sürekli olarak kendimi yorgun hissediyorum toparlaymıyorum ve buna sinir oluyorum artık yıprandım ciddi ciddi yaa mafoldumben

gittik bu akşam yemeği ben yapacaktım annem karnıbahar haşlayıp koymuştu ona beşamel sos hazırladım kaşar falan fırına verdim, birazda mercimek çorbası vardı yedik neyse sağolsun eşim sofrayı topladı ama bulaşıklar öylece kaldı ohh dedim biraz dinleneyim yaprak dökümünü de açtım hem oğlumla oynuyorum hem de arada diziye bakıyorum falan, çalışma odasına bir gittim ki kaçınılmaz son dağ gibi ütüler gözüme gözüme girdi tamamen unutmuşum onları neyse hadii başladım ütü yapmaya ki hala daha çamaşır askısında çamaşırlar vardı onları da toplamam gerekiyordu vs...

biraz yaptım oğlan beni istiyor biraz bırakıyorum onunla oynaşıyorum sonra tekrar devam ediyorum bir ara öyle noktaya geldim ki ağlayacaktım. Allah'ım diyorum oğlumla ilgilensem (ki benim içim birinci derecede o geliyor şuan) hiç bi işim ilerlemiyor, bitiremiyorum, işlerimi yapsam oğlum üzülyor peşimde ağlayıp duruyor kaç parçaya bölüneceğim bilemiyorum

neyse öyle öyle ütüyü yarıladım karnıbaharı fırına koymadan önce mayalı hamur yoğurmuştum açma yapayım sabahları kahvaltı da yeriz diye baktım o hazır tam onun başın geçeyim dedim. Eymen'in uykusu geldi hadi önce çocuğu yatırmaya götürdüm ee bezini değiştir pijaması uyku tulumu şurubu maması vs... derken ee tabi yarım saat sürmüştür onu yatağına koydum.

gittim mutfağa off hala bulaşıklar duruyor onları attım makinaya onu çalıştırdım açmanın hamuru da çok kötü olmuş her zaman süper tuttururdum bu sefer niye böyle oldu nerede hata yaptım anlamadım :çok üzgünüm:

o sırada köyden süt gelmişti onu koydum kaynasın diye kaynattım yoğurt yaptım birazını Eymen'e ayırdım vs...

açmalarım hiç kabarmadı kaç saat uğraştım çok kötü oldu tadı iyi iyi olmasına ama incecik oldular mafoldumben

off oradan gittim çamaşırları topladım falan o sırada eşime de ütülerin kolaylarından yapıver demiştim birazını da o yaptı bitenleri topladım yerleştirdim ona rağmen hala bitmedi. dedim artık yeter gücüm kalmadı gittim bir duş aldım yatağa nasıl attım kendimi bilmiyorum Allahtan sabaha kadar uyumuşum, geceoğlanda uyanmadıbende heralde hiç uyandığımı hatırlamıyorum. sabah 08.00gibiydi oğlan mızırdandı biraz sütünü verdim yattı tekrar.

ee ama benim saatim gelmiş kalktım mecburen öyle uyumuş olmama rağemn o kadar yorgun ve bitkin hissediyorum ki kendimi bu durumdan nefret ediyorum artık mafoldumben uykuya doyamıyorum, işe gelmek istemiyorum,bu işi yapmak istemiyorum vs... sıralasam dağ olur resmen ne yapacağımı şaşırdım.

hele bugün eşim de evde öyle oldumu daha da sinir oluyorum oda işe gelirse kendimi onunla avutuyorum bak hepimiz çalışıyoruz napalım böyle geçinicez falan, oda evde yatarken bırakıp geldmmi sinir oluyorum herkes keyif yapıyor birtek ben çalışıyormuşum gibi gelyor sonra da böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum ne kadar fesatsın diye mafoldumben işte böyle ikilemler içinde yaşayıp gidiyorum mafoldumben

Son düzenleme:

Günaydın Çitosum.Doktordan gelecek diğer güzel haberleri alınca bize bildir lütfen.. Anıl benden daha iyi.Ben çok kötü oldum(

Beyazım meleğim anacım cümle sonlarına nokta koyuversen de benim de gözüm patlamasa okurken nasıl olur bi denem.Cümleler hep birbirne giriyor nere başı nere kıçı ayırt edemiyom yav..

Arkadaşlar şimdi annemin doktoruyla görüştüm.Kistleri varmış bir kaç tane.Basit kistmiş çok ciddi değilmiş fakat içindeki sıvıların boşaltılıp incelenmesi gerekirmiş.Ama acil değilmiş.Ohhh be rahatladım vallaaaaaaaaaaaa:lepi:

beyazcım sığışmana gerek yok gel sende hep birlikte gül gibi yaşar gideriz

ve anlattığın şey çalışan kadınların çoğunun evindeki sahne bende çoğu akşam öleyim eve bir geliyorum yatana kadar 5 dakka totom yer görmüyor ve hayat bu bundan ötesi yok.
ya çalışmayacaksın evinin işine yetişeceksin yada çalışacaksın bu sıkıntılara göğüs gereceksin öle hemen pes etmek yok.
hayatın daha başında syılırız ama inan yalnız değilsin bu konuda(nokta!)

Beyazım meleğim sadece sen değilsin anacım çalışan üzülme.Bak hepimiz aynı durumdayız.Üzme kendini bi denem.

Açmalara gelince.1-hamuru katı yoğurmuş olabilirsin
2-Mayan eskimiş olabilir.
3-Unun cinsinden kaynaklanmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…