2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
beyazmelekcim maalesef kadınların ortak sorunları allah yardımcın olsun ne diyim koyverme
çitoscum sevindim annenin acil bişeyi olmamasına iyi haberlerle gelirsin inş
yasmincim sanada geçmiş olsun benimde boğazım tahriş olmuş dün baya üşüdüm dışarda
yağmurcum bencede biran önce dr göstersen iyi olur ezbere ilaç kullanma
zyna benide al benideee
bana gelince çok moralim bozuk konu cevriye ne olduğunu söylemiicem hatırladıkça ağlıyorum anne demeye 100bin şahit lazım çocuklarım perişan olmuş dün bide üstüne laf işittim
allahım çalışmaya mecbur bırakıpta şu kadının eline düşürmesin beni ama onu da benim elime düşürmesin :umursamaz:

Beyazım meleğim anacım cümle sonlarına nokta koyuversen de benim de gözüm patlamasa okurken nasıl olur bi denem.Cümleler hep birbirne giriyor nere başı nere kıçı ayırt edemiyom yav..

valla kontrol ettim noktamı virgülümü pek atlamamışım ama senin için bir de paragraflara ayrıdım canım

had
geçmiş olsun çok şükür bişey çıkmamış

doğru söylüyorsun bunun da farkındayım pek çok çalışan kadın benimle aynı vaziyette hele küçük bebeklerimiz varken, ben annemi hatırlıyorum oda böyleydi ama benim bünyeden mi kaynaklanıyor anlamıyorum çok bitkin oluyorum naparsam yapayım kendimi dinlenmiş hissetmiyorum üstüne mesela ders çalışmam gerekiyorki onu başlı başına anlatsam bitmez ee çalışamıyorum dün saat 1den sonra nasıl çalışayım hadi çalıştım nasıl anlayayım konuları, birkaç test dershanede boş kalınca çözüyorum o kadar bu şekilde de sınavı kazanmayı bekliyorum mafoldumben bir de bu kadar şeyin arasında millet sen biraz çalışsan olur demiyormu çıldırıyorum yaa sanki vaktim varda ben yan gelip yatıyorum, keyif yapıyorum.
valla ben ikinci çocuğu da emekli olunca yapıcam karar verdim bu vaziyette ikinci bir doğurmam mümkün değil :umursamaz:

eşim sen bir doktora görün kan trsti falan yapsınlar diyor bu sürekli yorgun olmamdan dolayı normal değilmiş. Bilemiyorum ne kadar doğru sağlık ocağına gittiğimde oradaki doktor da söylemişti hastalığının büyük bölümü yorgunluktan diye kendine zaman ayır falan diye ama nasıl yapıcam mutlaka bir yerden fire vermem lazım hoş yine ayırmıyor değilim aslında süsümdengeri kalmam, kremlerimi sürerim, arada egzersiz yaparım
ama bunları toplasan yarım saat sürer bu da kendime ayırdığım vakitten sayılmaz zira krem sürerken bile yoruluyorum bazen onu sürecek halim bile olmuyor

açmalara gelince: katı değil kesinlikle hatta daha yumuşaktı her zamankinden elime almakta zorlandım ben bu sebepten olduğunu düşündüm çünkü annem sen katı yapıyorsun biraz yumuşak yap demişti ama bu da fazla yumuşak oldu sanırım
maya olarak dr oetker'in toz mayasından kullanıyorum eskimiydi bilmiyorum
unun cinsinden de olabilir evet

günaydınnn
hepimiz aynı dertten muzdaribiz be meleğim bende bu sabah 07,00de kalktım yatağı topla yağmuru doyur kahvaltı hazırla evi süpür ortalığı topla derken saat 09,00 oldu ancak gelebildim işe akşam da aynısı saat 00,30 du yattığımda ders çalıştım 1-2 saatte .....
akşam desen eve git çamaşır ,ütü,bulaşık bende oturamıyorum tam oturuyorum kociş kahve içelim mi meyva yiyelim mi haydı hopp bidaha kalk topla vs......
bende bunalıyorum ama kadın olmak böyle bişey işteemafoldumben
yağmurcum bu arada merte geçmiş olsun bende çitosa katılıyorum bence de dermatolağa götür mertiii
güliz sana da geçmiş olsun bebişim
maytabım sıkma ben canını böyle gelmiş böyle gider nasıl değiştiricen koca kadını takma canımm yaaaaa
bizde bu egce sadece 1 kere uyandıkkk inş hep böyle olur yaaaaaa

Maytabım teşekkür ederim.Sana da geçmiş olsun canım..

Lavişim günaydııın..

Beyazmeleğim herkes aynı dertten yakınıyo.Eğer ev işleri olmasa zorluk yok.Bebelerle ilgilenmek güzel ama yapılması gereken onlarca işden dolayı geriliyoruz(

canım eğer maddi durumunuz yeterliyse hiç çalışmayı düşünme zira eşimin maaşı yetecek olsa ben anında bırakırım işi
çocuğumu anneme bırakmaya bile gönlüm razı olmuyor zaman zaman

Cevriye'ye de diyecek laf bulamıyorum ne yaptı bilmiyorum ama çocuklar perişan olmuş lafı bile yetti bana klava:

Beyazmeleğim senin yine eşin yardımcı oluyor.Ya biz napalım.Ev işleri tüm sırtımızda.Yardım etmediği gibi haftada bir gelen kadına da cır cır etti dün.Beni sinir etti.Çamaşır yıkandı alt kattayız ikimizde.Temiz çamaşırları koydum kovaya kirlileri makinaya atıyorum .Bu arada tuttu yukarı çıktı kovadaki çamaşırları almadan.Ben çıkardım yukarı kovayı yukarı.Kavga ettik gecenin bir yarısı.O yüzden çok şükür de anacım haline.Bizimkilerin bi işin ucundan tutarsak diye ödleri kopuyor.

Çitosum sen de dua et.Benim kocam yok:roflol:

Maytabım hepsi aynı.Anlatıyoruz işte.Dün eve gidince Anılı bulamadım.Saat 19,30 olmuş bebeyi uyutmuş.Yasmin uğraşsın sonra 12ye kadar.Kaç kere dedim anne uyutma..Düşüncesizler bunlar.ınşallah biz öyle olmayız..

GÜNAYDIN GÜZELLER

melekçim senin anlattıkların çok tanıdık geldi bana ben evdeyimde ne oluyor mert bütün vaktimi kaplıyor yemeğini kırk saatte yiyor hiç bi iş yaptırmıyor bana devamlı onla konuşuyorum oynuyorum hiç tv izleyemeiyorum akşam eşim geliyor yemekti bulaşıktı zaman akıyıo gidiyo çoğu işimi akşam yapıyorum bende çünkü gündüz wc ye bile bırakmıyor beni
yataktan hasta kalkıyorum bütün vucudum ağrıyor dinlenemiyorum malesef sanki ruhum yorgun beynim yorgun hiç bişii olmamasına rağman çok mutsuzum mafoldumben
isimdaşız ya bu aralar bunalım vaktimiz mi acep düşündümde :))))

Adamacağız ekmek parası peşinde gece gece yasminim napsın.Hem evdeyken yapıyormuş ya geçen bahsediyordun.Ev süpürür balkon yıkar filan diye..Bizim tarihimizde hiç öyle bişi yok mesela.

Ayda yılda bir benim lafı yiyince.Onun ekmek parasını yakında ben psikoloğa verecem yalnızalsanaalsanasmile

yasmincim geçmiş olsun umaraım hemen atlatırsın

çitosçum annenin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız böle üzüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…