- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.721
Beyazım meleğim anacım cümle sonlarına nokta koyuversen de benim de gözüm patlamasa okurken nasıl olur bi denem.Cümleler hep birbirne giriyor nere başı nere kıçı ayırt edemiyom yav..
Arkadaşlar şimdi annemin doktoruyla görüştüm.Kistleri varmış bir kaç tane.Basit kistmiş çok ciddi değilmiş fakat içindeki sıvıların boşaltılıp incelenmesi gerekirmiş.Ama acil değilmiş.Ohhh be rahatladım vallaaaaaaaaaaaa:lepi:
beyazcım sığışmana gerek yok gel sende hep birlikte gül gibi yaşar gideriz
ve anlattığın şey çalışan kadınların çoğunun evindeki sahne bende çoğu akşam öleyim eve bir geliyorum yatana kadar 5 dakka totom yer görmüyor ve hayat bu bundan ötesi yok.
ya çalışmayacaksın evinin işine yetişeceksin yada çalışacaksın bu sıkıntılara göğüs gereceksin öle hemen pes etmek yok.
hayatın daha başında syılırız ama inan yalnız değilsin bu konuda(nokta!)
Beyazım meleğim sadece sen değilsin anacım çalışan üzülme.Bak hepimiz aynı durumdayız.Üzme kendini bi denem.
Açmalara gelince.1-hamuru katı yoğurmuş olabilirsin
2-Mayan eskimiş olabilir.
3-Unun cinsinden kaynaklanmış olabilir.
günaydın kızlar
beyazmelekcim maalesef kadınların ortak sorunları allah yardımcın olsun ne diyim koyverme
çitoscum sevindim annenin acil bişeyi olmamasına iyi haberlerle gelirsin inş
yasmincim sanada geçmiş olsun benimde boğazım tahriş olmuş dün baya üşüdüm dışarda
yağmurcum bencede biran önce dr göstersen iyi olur ezbere ilaç kullanma
zyna benide al benideee
bana gelince çok moralim bozuk konu cevriye ne olduğunu söylemiicem hatırladıkça ağlıyorum anne demeye 100bin şahit lazım çocuklarım perişan olmuş dün bide üstüne laf işittim
allahım çalışmaya mecbur bırakıpta şu kadının eline düşürmesin beni ama onu da benim elime düşürmesin :umursamaz:
Beyazmeleğim senin yine eşin yardımcı oluyor.Ya biz napalım.Ev işleri tüm sırtımızda.Yardım etmediği gibi haftada bir gelen kadına da cır cır etti dün.Beni sinir etti.Çamaşır yıkandı alt kattayız ikimizde.Temiz çamaşırları koydum kovaya kirlileri makinaya atıyorum .Bu arada tuttu yukarı çıktı kovadaki çamaşırları almadan.Ben çıkardım yukarı kovayı yukarı.Kavga ettik gecenin bir yarısı.O yüzden çok şükür de anacım haline.Bizimkilerin bi işin ucundan tutarsak diye ödleri kopuyor.
Çitosum sen de dua et.Benim kocam yok:roflol:
Çitosum sen de dua et.Benim kocam yok:roflol:
Adamacağız ekmek parası peşinde gece gece yasminim napsın.Hem evdeyken yapıyormuş ya geçen bahsediyordun.Ev süpürür balkon yıkar filan diye..Bizim tarihimizde hiç öyle bişi yok mesela.
yasmincim geçmiş olsun umaraım hemen atlatırsın
çitosçum annenin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız böle üzüntü
yasmin canım oda hakketen çok anlayışsızmış ya neden uyutuyor inat mı yapıyorrr anlamadım yaa san da yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?