- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.741
günaydınnn
hepimiz aynı dertten muzdaribiz be meleğim bende bu sabah 07,00de kalktım yatağı topla yağmuru doyur kahvaltı hazırla evi süpür ortalığı topla derken saat 09,00 oldu ancak gelebildim işe akşam da aynısı saat 00,30 du yattığımda ders çalıştım 1-2 saatte .....
akşam desen eve git çamaşır ,ütü,bulaşık bende oturamıyorum tam oturuyorum kociş kahve içelim mi meyva yiyelim mi haydı hopp bidaha kalk topla vs......
bende bunalıyorum ama kadın olmak böyle bişey işteemafoldumben
yağmurcum bu arada merte geçmiş olsun bende çitosa katılıyorum bence de dermatolağa götür mertiii
güliz sana da geçmiş olsun bebişim
maytabım sıkma ben canını böyle gelmiş böyle gider nasıl değiştiricen koca kadını takma canımm yaaaaa
bizde bu egce sadece 1 kere uyandıkkk inş hep böyle olur yaaaaaa
Maytabım teşekkür ederim.Sana da geçmiş olsun canım..
Lavişim günaydııın..
Beyazmeleğim herkes aynı dertten yakınıyo.Eğer ev işleri olmasa zorluk yok.Bebelerle ilgilenmek güzel ama yapılması gereken onlarca işden dolayı geriliyoruz(
kızlar ben biraz ders çalışayım daha 4 ders var çalışılacak ve vizelere 3 hafta var
yasmincim geçmiş olsun umaraım hemen atlatırsın
çitosçum annenin sonuçları iyi çıkmış çok sevindim inşallah bir daha yaşamazsınız böle üzüntü
Ya anne diyorum ne olur oyala biraz.Ben evdeyken uyumak istemiyo.Bi yarım saat idare etse ben 9 a kadar oyalarım.Düşüncesiz..
kızlar ben biraz ders çalışayım daha 4 ders var çalışılacak ve vizelere 3 hafta var
sağolun canlar öyle tabi hepimiz aynı dertten muzdaribiz biliyorum ama işte kaldıramıyorum bazen ağır geliyor bu yük
bir de ben annemden yana dertiliyim daha öncede bahsettim yaa çok mükemmelliyetçi diye amiyane tabirle söyleyeyim bir de onun eçenesini çekmek bana çok fazla geliyor allah affetsin çocuğuma bakıyor hayra giriyor ama bazen keşke bakıcı tutsaydım bundan iyiydi diyorum
sabahları vaktinde gelmiyor bazen ee bekleyiver ne olacak diyor hem kendi anlatır işe zamanında gitmek lazım benim memurluğum zamanında daha sıkıydı diye. ben rehber öğretmenim dersim yok yaa istediğim gibi girip çıkabilirim diye düşünüyor, öğle arasında yemek yiyoruz mesela ben hemen çıkmak için hazırlanıyorum ee çocuğun altını değiştiriverseydin falan diyor vaktim yok gitmem gerek deyince bozuluyor sanki ben gezmeğe gidiyorum iyi git herkes kaçsın çocuktan falan diyor
yemeğimi falan yapar allah bin kere razı olsun ama çenesi de hiç bitmez, ay şöle yaptım,ay böle yaptım çok yoruldum burası neden dağınık, bu yastık neden burada şöyle böyle beni eleştirir falan off çok zor çook
bazen bende deliririm bir sürü laf sölerim kızarım, o zaman da alınır,küser hem çocuğa bakıyorum yine de yaranamıyorum falan der iyide ona bişey diyen var mı ama çeneni tut be kadın birazda sonra da duygu sömürüsü yapıyor böyle :çok üzgünüm:
Beyazmeleğim senin yine eşin yardımcı oluyor.Ya biz napalım.Ev işleri tüm sırtımızda.Yardım etmediği gibi haftada bir gelen kadına da cır cır etti dün.Beni sinir etti.Çamaşır yıkandı alt kattayız ikimizde.Temiz çamaşırları koydum kovaya kirlileri makinaya atıyorum .Bu arada tuttu yukarı çıktı kovadaki çamaşırları almadan.Ben çıkardım yukarı kovayı yukarı.Kavga ettik gecenin bir yarısı.O yüzden çok şükür de anacım haline.Bizimkilerin bi işin ucundan tutarsak diye ödleri kopuyor.
Çitosum sen de dua et.Benim kocam yok:roflol:
Maytabım hepsi aynı.Anlatıyoruz işte.Dün eve gidince Anılı bulamadım.Saat 19,30 olmuş bebeyi uyutmuş.Yasmin uğraşsın sonra 12ye kadar.Kaç kere dedim anne uyutma..Düşüncesizler bunlar.İnşallah biz öyle olmayız..
GÜNAYDIN GÜZELLER
melekçim senin anlattıkların çok tanıdık geldi bana ben evdeyimde ne oluyor mert bütün vaktimi kaplıyor yemeğini kırk saatte yiyor hiç bi iş yaptırmıyor bana devamlı onla konuşuyorum oynuyorum hiç tv izleyemeiyorum akşam eşim geliyor yemekti bulaşıktı zaman akıyıo gidiyo çoğu işimi akşam yapıyorum bende çünkü gündüz wc ye bile bırakmıyor beni
yataktan hasta kalkıyorum bütün vucudum ağrıyor dinlenemiyorum malesef sanki ruhum yorgun beynim yorgun hiç bişii olmamasına rağman çok mutsuzum mafoldumben
isimdaşız ya bu aralar bunalım vaktimiz mi acep düşündümde :))))
Ayda yılda bir benim lafı yiyince.Onun ekmek parasını yakında ben psikoloğa verecem yalnızalsanaalsanasmile
bir de ben annemden yana dertiliyim daha öncede bahsettim yaa çok mükemmelliyetçi diye amiyane tabirle söyleyeyim bir de onun eçenesini çekmek bana çok fazla geliyor allah affetsin çocuğuma bakıyor hayra giriyor ama bazen keşke bakıcı tutsaydım bundan iyiydi diyorum
sabahları vaktinde gelmiyor bazen ee bekleyiver ne olacak diyor hem kendi anlatır işe zamanında gitmek lazım benim memurluğum zamanında daha sıkıydı diye. ben rehber öğretmenim dersim yok yaa istediğim gibi girip çıkabilirim diye düşünüyor, öğle arasında yemek yiyoruz mesela ben hemen çıkmak için hazırlanıyorum ee çocuğun altını değiştiriverseydin falan diyor vaktim yok gitmem gerek deyince bozuluyor sanki ben gezmeğe gidiyorum iyi git herkes kaçsın çocuktan falan diyor
yemeğimi falan yapar allah bin kere razı olsun ama çenesi de hiç bitmez, ay şöle yaptım,ay böle yaptım çok yoruldum burası neden dağınık, bu yastık neden burada şöyle böyle beni eleştirir falan off çok zor çook
bazen bende deliririm bir sürü laf sölerim kızarım, o zaman da alınır,küser hem çocuğa bakıyorum yine de yaranamıyorum falan der iyide ona bişey diyen var mı ama çeneni tut be kadın birazda sonra da duygu sömürüsü yapıyor böyle :çok üzgünüm:
kızım bizim anneler kardeş galiba bu kadar mı olur yaa resmen annemi anlattın evim şıkır şıkır bile olsa asla anneme yaranılmaz hep eşim hakkında benim hakkımda yorumlar yapar insanın bilerek sinirini bozar benim gezmem tozmam ona batar resmen benim oğluma hiç bakmamasına rağmen yinede bakmamlailgili yorumlar yapar
inan benim evime gelir çay içeriz yemek yeriz bulaşıkları bile yıkamaz 2 tane bardaş ama yapmaz gezmeğe götürürüz gittiği yeri beğenmez yani her şey hakkında mutsuzluğu vardır
şimdi oğlumun cici ananesi geldi memoyu alıp gitti kaynanasına akşamageliriz sen çık gez hava al dedi böyle bir insan daha varmı acaba allah ondan bin kere razı olsun gözlerimide patlak patlak gördü yüzeysel söyledimbende napiim bilksinler ablalarını
ikisi kardeş işte beş parmağın beşi bir değil
mesela ben çalışsam hayatta annem gelipte bakmaz benim çocuğuma evde otururz tv izler ama gelipte oğluma bakmaz 2hamilelik olmadan bi iş teklifi aldım anneme dedim başlıyım mı mert 8 aylıktı bana dediki ben bakmam bakıcıyada bıraktırmam otur evinde kendin bak
halbuki çalışabilseydim 2 maaş borçlarımızı bitiridim hamileliğimin sonuna kadar çalışsam kardı en azından bebeğimin ihtiyaçlarını karşılardık ben ömür boyu çalışamam yani anlıycağınız boşuna okudum boşuna çalıştım senelerce ama bir yere gelemedim ömrü hayatım boyunca ev hanımı çocuklarıma pişi pişiren bir kadın olucam kilo alıcam alıcam patlıycam kaydirigubbakcemile3
Benim kendi annem çok yardımcı olur.Geldiğinde oturmak istemez.Mutfağımı toplar, evi süpürmek ister. Yattığında yatağını filan toplar..Acıyo belki de aban, dayanamıyo..
mesela ben çalışsam hayatta annem gelipte bakmaz benim çocuğuma evde otururz tv izler ama gelipte oğluma bakmaz 2hamilelik olmadan bi iş teklifi aldım anneme dedim başlıyım mı mert 8 aylıktı bana dediki ben bakmam bakıcıyada bıraktırmam otur evinde kendin bak
halbuki çalışabilseydim 2 maaş borçlarımızı bitiridim hamileliğimin sonuna kadar çalışsam kardı en azından bebeğimin ihtiyaçlarını karşılardık ben ömür boyu çalışamam yani anlıycağınız boşuna okudum boşuna çalıştım senelerce ama bir yere gelemedim ömrü hayatım boyunca ev hanımı çocuklarıma pişi pişiren bir kadın olucam kilo alıcam alıcam patlıycam kaydirigubbakcemile3
şimdi oğlumun cici ananesi geldi memoyu alıp gitti kaynanasına akşamageliriz sen çık gez hava al dedi böyle bir insan daha varmı acaba allah ondan bin kere razı olsun gözlerimide patlak patlak gördü yüzeysel söyledimbende napiim bilksinler ablalarını
ikisi kardeş işte beş parmağın beşi bir değil
krikitosum isimlerimz aynı,analarımız aynı var bu işte bir iş kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
benim annemin tedaviye ihtiyacı var ama tatlım benim dedikodumu özel hayatımı komşulara anlatmak onda memnuniyetsizlik onda ona hiç birşey yaptırmamama rağmen mert i hiç ona bırakmam 1 saatlik bile olsa komşulara mert i bıraktılar bizde kaldı çok yoruldum öldüm bittim beni kullanıyor kendileri geziyor demek onda beni kayınvalidemden kıskanmak onda yaaa kocasını kıs kardeşinden kıskanıyor bu kadarıda manyaklığa giriyor okadar tedaviye ihtiyacı var
vallahi haa bakıcıya vermene ne karışıyor kendi bakmıyor bari bakıcı baksın allah allah babaanne bakamaz mı o ne durumda
işte evet benim ananem mesela asla anneme benzemez ben onunla daha iyi anlaşırım yaşlı olmasına rağmen ana-kız demeye şahit lazım
Sen bence mümkün olduğu kadar annenden uzak dur krikocum.Adama kafayı sıyırttırır alimallah..Bence de tedavi lazım seninle aynı kanıdayım bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?