- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.761
Krikitosum zor canım ya.Allah sabır versin..Benim ikisi de bakar.Zaten kendi annem söz verdi.ıkinci bebe olursa 6-7 ay tam destek verecekmiş:))Kaynanamsa seve seve mi bakıyor bilmiyorum ama hiç lafını etmez böyle şeylerin..Dün fotolara baktım Anıl'la ikisinin.Kadını göçertmiş oğlum(
teşekkürler tatlım zor evet buda kader işte anneni seçemiyorsun inşallah biz böle olmayız çünkü oğullarımın beni istememesini kaldıramam ben
benim annem mert 3 günlüktü ben çok yoruldum hep ağlıyo bu kafam kaldırmıyo dedi evine gitti kaldım yiğitle baş başa korkumdan ellerim ayaklarım dolanmıştı ve sadece 20 gün destek verdi inan 20 günden sonra annemin mert üzerinde hiçbir katkısı yoktur inanın bu böylee
bu arada anıl ın saçı çok güzel olmuş kocaman olmuş anılcık bi büyümüşlük gelmiş yakışıklılık gelmiş bende hafta sonu kestircem mertin saçlarını çok uzun değil ama çok terliyor kurumuyor kafa elelri soğuk burnu soğuk kafası sırılsıklam anlayamıyorum bu bebeği
kaydirigubbakcemile3
benim annemin tedaviye ihtiyacı var ama tatlım benim dedikodumu özel hayatımı komşulara anlatmak onda memnuniyetsizlik onda ona hiç birşey yaptırmamama rağmen mert i hiç ona bırakmam 1 saatlik bile olsa komşulara mert i bıraktılar bizde kaldı çok yoruldum öldüm bittim beni kullanıyor kendileri geziyor demek onda beni kayınvalidemden kıskanmak onda yaaa kocasını kıs kardeşinden kıskanıyor bu kadarıda manyaklığa giriyor okadar tedaviye ihtiyacı var
zaten eşim bu sene kpss ye giricek olurda kazanırsa şuanda çalıştığı yerde devlet memuru olma imkanı var ama biz en azından çocuklar büyüyene kadar buradan ayrılmayı düşünüyoruz manisa olur bursa olur farketmez çünkü çok yıprattılar bizi çünkü 2 tarafın annneside yordu bizi
Krikitosum ben hastaneden çıktığım gün gece sızmışım.Annem evine gitmişti.Kaynanam ve teyze vardı.Uyandım ki kimse yok.O çaresizliğimi anlatamam.Sezeryanlıydım(Tecrübesizim, çocuk uyumuyo..Annem kalmadı yanımda benimde.Ama hep başına kalktım.Dedimki birgün kızım olursa ve sağlığım yerinde olursa hep yanında olacam.Sonraki günlerde de kaynanam da gelmedi annemde.Ağlaya ağlaya çağırdım annemi, ağlaya ağlaya uğurladım.Annem kaynanamdan çok çekindiği için gelmedi.Ama ben olsam ne laf yersem yiyim evladımı yalnız bırakmazdım (
günaydın kızlar muhtamelen bi günaydın diyip kaçıcam zeynep ceylin deli oluyo şu bilgisatyara beni oturmuş görmersin anneeeeeeeeeeeeeee diye bi bagırışı var duymanız lazım oturmucakmışım neyse kaldırana kadar yazdıklarınızı okuyayım bare
valla annemede uzak olayım istiyorum belki çok zor olacak biliyorum ama ne yalan söyleyeyim ben istiyorum iki tarafada uzak olayım misafir gibi görüşelim
hoşgeldin h.minecim benimki de öyle beni bilgisayardan falan kıskanıyor bazen kaydirigubbakcemile3
bu arada zeynep ceylin'in videosunu izledim çok tatlı yaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?