2008 Kasım Anneleri

zaten bu lanet sigara yok mu insanın ömrünü mahvediyor
bir içici olarak biliyorum annen çok zorlanacaktır ama sizin yardımcı
olmanız lazım beni dedem 20 sene bırakmış şimdi 2 senedir
tekrar içiyor ya benim de bebeğim var diye içmiyorum o olmasa
şimdi devam ediyordum

juliannecim geçmiş olsun canım
üzülme bak en azından tedavisi güzel geçmiş
bundan sonra dikkat etmesi gerekecek hem hepimizin dikkat etmesi gereken şeyler aynı değil mi?
moralini bozma ve iyi şeyler düşün
dualarımız sen ve annenle canım

bhk canım aramıza hoşgeldin
bebeğin hayırlı ve doğru zamanda sağlıkla gelir inşallah
seni sık sık aramızda görmek isteriz
paylaşacağımız ne kadar çok kişi olursa o kadar mutlu oluyoruz

ibolya sende hoşgeldin
seni daha önceden hatırlıyorum uzun zamandır yoktun
bundan sonra bekliyoruz bak ona göre
ne güzel sayımız gün geçtikçe artıyor

Kizlar bizde geldikk nihayet evimize:) dü nbabamiz bize sürpriz yapip erken döndü,cok mutlu olduk..hatta öyeki,oglum bile babasinin sesini alinca daha bi kipirdamaya basladi.. Bhk,ibolya hosgeldiniz sizlerde..gecmisi cok okuyamadim ama ya

juliannecim yeni bir gelisme varmi annen icin?insl.hersey yolundadir,allahi meksik etmesin onlari basimizdan.

juli üzülme hayatım en zor kısmı geçmiş zaten.Sigarasızlık tiryaki için çok ama çok farklı birşey ancak içen anlar.sen beni göremezsin falan dersen liseliler gibi gizli gizli içer.Muhakkak yardım almalı bir uzmandan araştır bu konuyla ilgili baya yer var.zaten sen doğum yapıncaya kadar oyalayacaksın yarın torunu olunca aklına bile gelmez eminim

canım çok çok geçmiş olsun allahım anneciğine acil şifalar versin inşallah ve tabiki nerede varsa hastalar allahım herkese şifa versin. Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum benim annemde ben daha nişanlıyken bir akşam evde fenalaşmıştı ve hastaneye götürmüştük o hastane koridorlarında ne kadar ağladığımı ben biliyorum çok şükürkü operasyonluk bir durumumuz yoktu bizim o gün itibari ile annem yüksek tansiyon hastası olmuştu ve tansiyonu birden fırlamıştı allahtan felç olmadığı için şükrediyorum ve dediğin gibi o gün bugün hep ona birşey olmasından korkarım insanın içi acıyor ama çok fazla kendini o konuya kaptırmamaya çalış ben o günden sonra birde evlenip nede olsa uzakta olunca panik atak hastası oldum halada bir gün telefonla konuşmasam rahat edemem allahım hepimizin sevdiklerini korusun inşallah

evet benimde canım sıkılıyor
evde boş boş dolanıyorum aslında yapılacak işler var ama hiç içimden gelmiyor
ileride bu boş günleri özlicez aslında

insanın evi gibisi yok değil mi çilek?
bende kocişi bekliyordum ama geç gelecekmiş bugün
insanın canı sıkılıyor böyle olunca

hemde nasil fater!sanki uzun süredir evimden ayriymisim gibi oldu.

birde benim inanilmaz moralim bozuktu,halbuki ortada bisiy yok ama

ben kendimi cok mutsuz hissetmistim..neyseki simdi moralimizde

keyfimizde cok sükür iyi..ama aksama yine yok kocisim ve ben yine yalniz

kalicam gece uff biktim artik ya.!

herkese selam, bende esasında aralık annesiyim ama, sezaryanla doğum yapacağım kesinleştiği için kasımda olacak doğumum inşallah, gerçi doktora göre eylülden itibaren her an olabilir ama umarım kasıma kadar bekler bizim oğlan

amanannnn asortie ne halt ettiğimi bende bilmiyom yaa, kendimi çok değişken görüyorum, iki dakika öncesi iki dakika sonrasını tutmuyo, yoksa ben dengesiz miyim, bu arada doru hoşgeldin şekerim allah bebişine kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…