2008 Kasım Anneleri

selam ;

dışarı çıktım geldim ,beyazımın legolarının bir parçasını daha aldım :)))

annelerden mi konuştunuz bakim ,,annecim 1 aydır bolu da ,çok özledim ,yarın geliyo çok mutluyum ,melisi bırakırım her zaman ona ,çok da güzel bakar ,hatta bunu bana ver sen git çalış ben bakıcam der ..
pirayecim senin annene bravo vallahi ,iki çocuk bakıyo hemde iki erkek ,çok zor işi ,ama annenin yüzünden belli ne kadar fedakar biri olduğu ..allah başımızdan eksik etmesin onları ..

ayy sen tamamladın legoyu ben daha başlamadım bile senin legoya ama h.sonu birden bitircem inş. cnm

öyle cnm valla ama kadın yıprandı çöktü üzülüyorum parçalanıyo valla bizim için
senin annende aynı benimki gibi gördüğüm ve senden dinlediğim kadarıyla bigün toplanalımda dertleşsinler:)

canımm ne guzel
temız kalplım malum olmus demek
turkıye'ye geldıgınde gorusebılsek ne guzel olur bol bol severdık tosbıklerı

Vallahiya ne iyi olurdu keske görüssek hep beraber.. du akalim insl.oda olur.

sapis filan vardi rüyamda ama tam hatirlamiyorum tek aklimda kalan habire Emir pasayi

tasiyip kokladigim:)kuzum benim ayni resmindeki halinde hemde:)

aynen canım bende kaçmak istiyorum buralardan hatta ıssız bir adaya düşmek istiyorum öyle bir durumda yanıma alacağım 3 şey belli değil ama almayacağım 3şey belli kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım gördünmü gelini nasıl tasdikliyo yaramaz oldugunu ona göre

evet evet tam cimcime yaa

o zaman devam et bakalım doktora olmazsa babamız bir dahaki gelişine bitmemiş olursa özele götürürsünüz
bu arada hediyelerini aldım şekercim yakın zamanda göndereceğim inşallah opuyorumnanaktan

sinir olma canım bak sinir ola ola bu hallerdeyiz -tatlicadiarzu-

bende tek çocuğum ne kız ne erkek başka kardeşim yok bu çok kötü bişey bence özellikle anne-babamın ilgisi dediğin gibi destekleri hi eksik olmadı ama bazen çok sıktı yani şimdi Eymen'e yapıyorlar bir benzerini kurtuluşm yok yani tayinim çıkarsa onlarda taşınıp geleceklermiş hatta babam planlarını yapıyor

tamamladın mı legolarımı şekercim yoksa hala bitiremedin mi kaydirigubbakcemile3

piroşum maşallah senin de annene canım

çileğim uzaksın yaa en zoru seninki elbette geliş gidiş annenler açısından her zaman mümkün olmaz

slmmm ben geldimmmm...
annelerden konuşulmuşş..
benim annemde çok vefakardır..ama son zamanlarda hastalıklarla uğraşıyo, onun içindir ki elinden çok bişi gelmiyo...ama kendi çapında yemek falan yapr çağırır.veya bize gelirken mutlaka eli dolu gelir...bende annemden çok şey beklemem tam aksine anneme kendim yardımcı olmaya çalışırım..
hafta sonları gider yapılacak işleri varsa yaparım, eşimle birlikte halılarını faln yıkarız....
annem pek yardımcı olamasada annemin yerine tutan 2 tane ablam vardır..doğumda sağolsunlar..ben teklif etmeden kendileri gelip kaldılar..
ikiside hemşire oldukları için annem kadar hatta annemden daha da fazla yardımcı oldular.
.buradaki ablam bütün sıkışık günümde hemen elimden yapışır...yanlız ben kişilik olarak çokta karşımdaki insandan birşeyler bekleyen biri değilim...eşimde evimde her işime yardımcı olduğu için çokta gerek duymam..elimizden geldiğince eşimle birlikte yapmaya çalışırız..

bakın şimdi saat 12.50de çıktım dershaneden çarşıda işim vardı hallettim eve geçtim hemen eşimin 13.00de dersi vardı annemde gelmemişti çocuğu devir teslim yaptık yani

neyse aldım oğlanı biraz oynadık evde sonra sofra hazırladım kendime ve oğluma yedik içtik, mutfağı topladım, çocuğun odası koridor bilfiil evin her köşesi Eymen tarafından işgale uğramış belli onları toparladım düzenledim, dün akşamdan eşimin yaptığı ütüleri yerlerine yerleştirdim

koltuğa biraz uzandım oğlanda oynuyor yanımda hooop ütüyü devirdi yere masasıyla suları döküldü vs... iki dakka yaa iki dakka bile sürmemiştim uzandığım hadii kalktım onları topla yeri sil falan saate baktım 14.00olmuş bile hala annem yok piyasada tabi aldım çocuğu çıktım evden napiim hergün onun yüzünden geç kalıyorum tam çıktım apartmandan karşıdan geldiler babamla pazarı falan dolaşmışlar

orada bir bijuteriye girmiş bana bileklik falan almış işte kızamıyorum da hesle gösterdi gülbin bak ne aldım sana çok sevdim falan dye çok düşünür böyle şeyleri ama işte ooff of doluya koysam almıyor,boşa koysam dolmuyor

ben nasıl yorgun olmayayım 1 saatlik öğlen aramda iki dakka oturamıyorum bile

slm kızlar.
benim annecimde fedarkar hiç bişeyden şikayet etmeyenlerden.geçen sene 6 ay sabah geldi akşam gitti.çağan çok huysuzdu tek başıma başa çıkamıyodum geliyodu her gün.aynı zamanda her gün annaneme gidip yemek falan yapıyodu.felçli annanem hiç bişeyini yapamıyo.ee evdede babannem var yıllardır bizimle yaşıyo.yatalak falan değil ama kaynana sonuçta.hiçde şikayet ettiğini görmedim bu güne kadar.hepimize yetiyo sağolsun.ama korkuyorum bi gün kendide hasta olucak.hala annanemin son ameliyatından sonra yıprandı iyice.allah annelerimizi eksik etmesin başımızdan.

Ben çıkıyorum şekerler..Hem kendime balo için bişiler bbakayım hem miniğimin hedayesini alayım.Hepinizi öptüm şekerlerrrr..

Krikitosum, Çitosum güle güle...

Akşama ne yemek var kızlar.Ben dün öyle yorgundum ki yemek yapmadım.Yavruma çorba var ama. Yayla çorbası, makarna ve köfte var(

cıtosum gule gule canım

yasmın daha ne olsun olmamıs halı buysa bız surunelım

bızde sadece lahana sarma var
corba uydururuz bırseyler ama yemek ne yaparım bılmem
annem burada yersınız dedı ama bu aksam kurtlar vadısı var kocıs onu ızleyınce gec oluyor bıtene kadar en ıyısı evıme gecerken annemden yemek alıp gecmek

meleğim bence sen biraz eşinden destek almaya bak..yoksa bitmez senin yorgunlukk...
ev işlerine azıcık el atsınn..

eşim zaten çok destek oluyor canım biliyorsun daha ne yapsın adamcağız,erkek haliylr her işime koşuyor zaten

Ben çıkıyorum şekerler..Hem kendime balo için bişiler bbakayım hem miniğimin hedayesini alayım.Hepinizi öptüm şekerlerrrr..

hmm al bakalım cicilerini ama sonra bize de göster tabi

ah canım yaa yorulur tabi yaa maşallah annene biz kendimize zor bakıyoruz valla yeni nesil çürük çürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…