- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.781
selam ;
dışarı çıktım geldim ,beyazımın legolarının bir parçasını daha aldım :)))
annelerden mi konuştunuz bakim ,,annecim 1 aydır bolu da ,çok özledim ,yarın geliyo çok mutluyum ,melisi bırakırım her zaman ona ,çok da güzel bakar ,hatta bunu bana ver sen git çalış ben bakıcam der ..
pirayecim senin annene bravo vallahi ,iki çocuk bakıyo hemde iki erkek ,çok zor işi ,ama annenin yüzünden belli ne kadar fedakar biri olduğu ..allah başımızdan eksik etmesin onları ..
ha bu arada minigim rüyamda hep emir`i tasidim kucagimda:) öpüp kokluyorum mis gibi kokuyor demekki banyo yapmisinya bana malum olmus:)
canımm ne guzel
temız kalplım malum olmus demek
turkıye'ye geldıgınde gorusebılsek ne guzel olur bol bol severdık tosbıklerı
benim annem kendini acındırma delisir tatlım vaahhh vahhh çok çekiyon sen yaaa yüzünde gülmemiş ahh hastamısın hep bu kızların hasta etti seni demi vahh vahh çok üzüldüm de senden iyisi olmaz çok hoşuna gider
o hep geceleri hastalanır o hep geceleri hiç uyuyamaz hep çok uykusu vardır sanki gecelri beşik sallıyor daha hiç uyudum iyiyim demedi halbuki uyurda hep geç kalar öğlenleri uyur ama hep hastalıktan uyur doktorlara göre bişi yok ama o hastalmaz:kendi kafasından hikayeler yazar onlara inanır babamın yiğitin ablamın eşinin onu ve bizleri aldattığını yazar senaryo olarak kaydirigubbakcemile3
o yüzden bende artık müsafir gibi görüşmek istiyorum herkezden kaçasım var zaten fazlada görüşmeyiz görüşmeler mecburiyetten 2 haftada 1 belki
hoşbulduk canım gördünmü gelini nasıl tasdikliyo yaramaz oldugunu ona göre
anooooooooooooooooo masallah gacılara ya mesajlardan alıntı yapam dedım uzadıkca uzuyo sabah berı neler yazmısınız.vazgectım valla alıtı yapmaktan . canlarım kankılerım herkese cok tesekkur ederım mert ıcın ortak karar dr a goturmek cıkmıs. ya buralarda da tıp sektoru hıc gelısmemıs kızlar.sadece devlet hastanesı var ona da bır gırsem cıkamam.bır tane de ozel hastane var o da bana cok uzak arabam yok.offfffffffffff.ne yapacamı sasısrdım valla.pısık kremımız alaman malı ve oglum onun sayesınde hıc pısık olmadı dogduguından berı acaba ıyımı geldı ne.bıraz sonuyo gıbı.ayyyyyyyyy delıracem yaban ellerde kalmıs gıbıyım ya.evdeyım ben annem saglık ocagına ılac yazdırmaya gıttı bırazdan gelıcek ben ıse gıdecem.hafta sonuna kadar bakarım gecmemıs olursa p.tesı gotururum dr a.
melegım bayagı bunalmıssın kuzum rahatla bosver koyver gıtsın hayata :-(((((
çitosum annecın ıcın de cok gecmıs olsun ama ıyı cıkmıs sevındım cnm.
hasta olan gacılara da cok gecmısler olsun ...herkeslerı opuyorum...sonra gırerım gene.
ya kızlar o konuda cok sukur sanslıyım annem 40 ım cıkana kadar yanımda kaldı.bır de once sınde bıraz kaldı.toplam 3 ay kadar.babam da sagolsun ızın verdı.sımdı de yanımda ogluma bakıyor kayınvaldeyse rahataduskun sınrı oldum bak gene.sınır sey...
anne babadan yana ben sanslıyım
hatta bazen asırı ılgılerınden sıkayetcı bıle olurum
tek kız olmam belkı en kucuk olmam neden ne bılmıyorum ama benım uzerıme cok duserler
dogumumda annem bızı gondermedı evımıze
2 ay boyunca annemde kaldık ev musaıt oldugundan esımde problem etmedı hıc
cok rahat edıyor sonucta
sonra evıme gectım ama annem ben evımı bırakıp senın evınde bakamam deyınce kıs bıtene kadar yıne annemde kaldık ben ıse baslayınca
sımdı bıle hava soguk olsun cocugu gondermıyoruz hasta olur dıyorlar mecbur bızde kalıyoruz
sımdıye kadar hıc yemek derdım olmadı benım
keyfım ısterse kendı evıme gıdıp yemek yaptım
hafta ıcı yemegımızı de yer evımıze yatmaya gecerız
hafta sonu da hemen ararlar hadı gel dıye ama ben gıtmek ıstemıyorum
haa anlasamadıgımız konular elbette oluyor
ama sonucta bılıyorum hepsı benım ıyılıgım ıcın
susuyorum bazen catır catır kavga edıyorum annemın tabırıyle
yuvarlanıp gıdıyoruz bılıyorum kı her zaman destekcım onlar benım
ama aılemde en cok abımle anlasırım bu bır gercek
selam ;
dışarı çıktım geldim ,beyazımın legolarının bir parçasını daha aldım :)))
annelerden mi konuştunuz bakim ,,annecim 1 aydır bolu da ,çok özledim ,yarın geliyo çok mutluyum ,melisi bırakırım her zaman ona ,çok da güzel bakar ,hatta bunu bana ver sen git çalış ben bakıcam der ..
pirayecim senin annene bravo vallahi ,iki çocuk bakıyo hemde iki erkek ,çok zor işi ,ama annenin yüzünden belli ne kadar fedakar biri olduğu ..allah başımızdan eksik etmesin onları ..
Daha ne olsun yasminimm..yeterde artarrr:))
meleğim bence sen biraz eşinden destek almaya bak..yoksa bitmez senin yorgunlukk...
ev işlerine azıcık el atsınn..
Ben çıkıyorum şekerler..Hem kendime balo için bişiler bbakayım hem miniğimin hedayesini alayım.Hepinizi öptüm şekerlerrrr..
slm kızlar.
benim annecimde fedarkar hiç bişeyden şikayet etmeyenlerden.geçen sene 6 ay sabah geldi akşam gitti.çağan çok huysuzdu tek başıma başa çıkamıyodum geliyodu her gün.aynı zamanda her gün annaneme gidip yemek falan yapıyodu.felçli annanem hiç bişeyini yapamıyo.ee evdede babannem var yıllardır bizimle yaşıyo.yatalak falan değil ama kaynana sonuçta.hiçde şikayet ettiğini görmedim bu güne kadar.hepimize yetiyo sağolsun.ama korkuyorum bi gün kendide hasta olucak.hala annanemin son ameliyatından sonra yıprandı iyice.allah annelerimizi eksik etmesin başımızdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?