- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.821
bazen görünüyor bazen görünmüyoryaaa..bu arada kizlar azo remedios filan nerde yaa?
ben cok takip edemiyorum geliyorlarmi gelmiyorlarmi?bakti mgecmise göremedim hic.
bizim azilar tamamlani ama köpekler yeni cikiyor..cılek bızım henuz hıc azı dısımız cıkmadı
normal mı acaba bende mı doktora gotursem
selam millet:) çilek aftamed junior diye bi jel var çok ii hemen işe yarıyo) bizimde bir diş daha çıktı oldu 8.ama çok bez gitti 2 günde:)) kaka yappı duruyo sıpagettim
Çilekcim Anılın köpek dişleri çıkarken ağzında yara çıktı ama diş yerlerinde değil
Kalimerom güle güle canım..
ya bide silik diye bi karakter vardı o noldu ,hiç yeni gelenleri tutmayı beceremiyoruz kaydirigubbakcemile3
cılek bızım henuz hıc azı dısımız cıkmadı
normal mı acaba bende mı doktora gotursem
dil için kız işte oo:))
Çilekcim köpek dişleri zor çıkıyo.Anıla hiçbişi yediremiyodum.4 Gün mamadan başka bişi yemedi.Ama sonra eski haline döndü.Endişelenme canım..
Meleğim Eymenimin 4 dişi var demek.Ooov yavrum benim...
slm kızlar nasılsınız ben grip oldum 3 gündür arda ve ben gribiz ufff ne kötü ya grip berbat bişey allahtan memeden kestimde ilaç kullanabiliyorum cumartesi günü piroşlarda buluşuyormuşsunuz eylülcüm benide çağırdı ama önceden happydeki kızlara sözümüz olduğu için katılamıcam gerçi oraya da gidip gitmeyeceğim belli değil gribim çünkü düzelirsem gidicem üzüldüm ya böle insan arada kalıyor gibi hissediyor kendini ama napalım kimse darılmasın ben herkesi seviorum keşke diğer hafta yapsaydınız dedim ama bu seferde piroş çatalcaya gidicekmiş neyse artık bi daha ki buluşmnaya napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?