2008 Kasım Anneleri

bizim evde anacım ne yaparsa o olacak

tavuk şinitzeli bende çok severim şimdi çıksak akşam yemeğine muğlada oluruz sanırsam zemuszemus

ne bileyim canım önceki sayfada yazmışsın ya..ütü yapmışsın gelmişsin bulaşıklar duruyormuş falan..bulaşıkları falan yerleştireverir makinaya falan diye düşündümm..

Tavuk şinitzeli çok severim:))

bende çok severim yasminimm...

bizim evde anacım ne yaparsa o olacak

tavuk şinitzeli bende çok severim şimdi çıksak akşam yemeğine muğlada oluruz sanırsam zemuszemus
buyur gel meleğimm..istediğin şinitsel olsunn..en basit yemekkk...
kızlar çok yoğunum kafamı kaldıramıyorum
help help help
sizi seviyorum
kolay gelsinn..bende seni seviyommm...

kızlar çok yoğunum kafamı kaldıramıyorum
help help help
sizi seviyorum

kolay gelsin canımcım bizde seni seviyoruz opuyorumnanaktan

canım sabah eşim evdeydi ama annem yoktu çocuğa bakmşı anca kaldır kahvatısıı yaptır giydir falan derken öğlen oldu zaten
bir de pazara çıkması gerekti yoksa bulaşıkları bırakmaz öyle mutlaka yerleştirir ütümün yarısından çoğunu o yaptı zaten yazdım ya sağolsun o konuda hakkını yemeyeyim
eşime diyeyim dersleri iptal etsin çıkalım o zaman yola kaydirigubbakcemile3 ay valla ne güzel olur yaa bugünlerde öyle bir deişikliğe çok ihtiyacım var

ya kızlar bişey soracağım size,eğer bir mani çıkmazsa biz yarın akşam kocişle dışarı gideceğiz burada bir aradaşın cafesi var canlı müzik falan var oraya. Çıkma yıldönümümüz demiştim yaa onun için gideceğiz, biraz oturur müzik dinler bişeyler içer döneriz ama kafamız karıştı ikimizinde Eymen'i götürsek mi götürmesek mi :uhm:

eşime sordum eşim sen bilirsin dedi, götürmezsek aklın onda kalır zaten akşama kadar özlüyorsun sayıklar durursun fazla durmaz döneriz,
eğer götürürsek biraz oturur belki ama sonra sıkılır ortalık karıştırmaya başlar yine fazla durmaz döneriz dedi kaydirigubbakcemile3 yani her koşulda değişen bişey olmaZ saat olarak dedi :roflol:

bende karar veremedim buügnden karar vermem lazım çünkü bugün anneme söyleyeceğim yarın akşamda kal diye bugünde planlarını yapıyor kadın meşgul insan tabi kaydirigubbakcemile3

Bence götürme Beyazmeleğim.Çocuk rezil olur oralarda ve sizde hiç rahat etmezsiniz..Bu arada yıldönümünüz kutlu olsun:))

ben geldım yıne kızlar.valla basımı kaldıramıyorum acaıp bır yogunluk var deneyler raporlar hepsı bırbırıne gırdı.offffffff az kactım valla kafamı dagıtım sızlerle.
kız melegım cıkma yıldonumönu kutlayanı da ılkez gordum valla ben kocıse desem sallamaz valla benı hos hatırlamaz bıle o gunu emınım 1999 hazıran 17 de basladık bak ben dun gıbı hatırloyom.cnm bencede eymensız gıdın derım.yuksek muzık rahatsız edebılır.bana hedayemıde almıssın fıstaçyom cok merak edıyom bilmiyorumkismile

yawww karnım bır ac kı sormayın tavık mavuk lafları edılmıs varya tum gun boyunca bol cay bıtkı cayı vs ve sadece bır halley ıkı elma yıdım.aksam yemegını yıyecem sadece.zayıflayacam ya sozde....

ay yok yasmınım dogum oncesı 53 tum su anda 57-58 4-5 kılo vermem lazım cnm.ama valla zor duruyom.cnm nıler ıstıyo nıler.patotos kızartması olsa da yesem.......oofffffffffff offffffffffffff

Yagmurcum fistik gibisin bebegim ne rejimi ya?

Bu arada cikma yildönümünü hayatta hatirlamaz benim kütük kocam,evin yolunu bulunca tsk,ediyorum ben kaldiki yildönümleri eyvah eyvah yani:)

ay yok yasmınım dogum oncesı 53 tum su anda 57-58 4-5 kılo vermem lazım cnm.ama valla zor duruyom.cnm nıler ıstıyo nıler.patotos kızartması olsa da yesem.......oofffffffffff offffffffffffff

O zaman sözün bittiği yerdeyiz.Benim için yemek kavramı olmamalı artık.Çünküüüü 74 kg ımım:çok üzgünüm:

Bence götürme Beyazmeleğim.Çocuk rezil olur oralarda ve sizde hiç rahat etmezsiniz..Bu arada yıldönümünüz kutlu olsun:))

kolay gelsin zeynacim...
bencede götürme zeynacim,bir iki saat sakince oturun konusun filan.

bende goturme derım beyazmelegım

evet arkadaşlar oy birliğiyle Eymen'i evde bırakmaya karar verdim, doğru her ekilde kısa oturucaz ama en azından ağzımızın tadıyla otururuz sakin sakin muhabbet ederiz
yağmurum biz hatırlarız mutlaka öyle hediyeleşeme falan olmaz pek çünkü çok fazla gün var hepsinde hediyeleşmeye yılın her ayı bişey çıkarkaydirigubbakcemile3 o yüzden arada da böyle küçük kutlamalar yaparız,zaten arkadaş ne zamandır çağırıyor bizde gitmek istiyorduk bu yıldönümü fırsat olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…