- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.841
iyi akşamlar arkadaşlar bu akşam babanneme gittik geçmiş olsuna tek araba gidelim dedik ama pişman oldum babamla annem aldı bizi babama arabanın penceresi kapat diyorum yarıya kadar açık mert arkada rüzgarda tangur tungur bütün yollara girdi yiğit ne kadar dikkatli gidiyor halbukii ya hiç anlamıyorum annem desen grip olmuş kör kütük mertin ağzının içine giriyor öpüyor habire hadi bişey demiyim dedim kırılmasın ama en son kendi içtiği bardaktan çay içirince bende hatlar koptu yaa gerçekten anlamıyorum bu ne bencillik hastasın özlemiş die sarılıyor hiç mi acımıyom yaa daha kötü hasta olursa zaten grip babam terliyo die cam açar torununu dişün ilk önce be adam oğlum rüzgarda gitti geldi terlesen bişii olmaz sonra arabalarla yarış yapıyor sanki 20 yaşında delikanlı hem bizim hem torunun hem kendinin hayatını tehlikeye atıyor bu bencillik değilde nedir sizce
yani inanılmaz soğutuyolar kendilerinde acayip sinirliyim şimdi mert i uyutçam ve anca aşkı memnuyu izliycem uykum var ama merak ediyorum yarını bekleyemiyeceğim hepinize iyi uykular öpüyorum sizleri
selam güzellerr..cagancuk su profil resmine hayranim masallah kuzuya,kac zamandir diycem unutuyorum.
krikiocum tabi ailenin yaptigi hos diil ama sende cok negatif bakiyosun o insanlarin herseyine ya..
sanki kendi ailenden diilde nebilim kayinvalide kayinpeder gibi bahsediyosun,ben bunu yadirgiyorum acikcasi.söylemek istedim..!
toprammmmmmmmmmmm neler aldin balo icin anlat hele...
krikiocum tabi ailenin yaptigi hos diil ama sende cok negatif bakiyosun o insanlarin herseyine ya..
sanki kendi ailenden diilde nebilim kayinvalide kayinpeder gibi bahsediyosun,ben bunu yadirgiyorum acikcasi.söylemek istedim..!
...
Krikocum boşver ne yapcan atsan atılmaz satsan satılmaz.Evet hoş olmamış yaptıkları uzak dur sen en iyisi.
cagancugum ben hassasim o konuda canim,kirilmalarindan ziyade o özveri beni eritiyor inanki.
tabi krikonun ne yasadigini bilmiyoruz,birde ben herkezin annesini babasini kendiminkiler gibi saniyorum
yanlis ama öyle saniyorum iste o yüzdende bu yazilanlar bana cok degisik geliyor.
cagani uyuttunmu sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?