2008 Kasım Anneleri

yasminim ve çileğim evet 4 tanecik dişimiz var daha ama napayım benim dişlerim de çok geç çıkmış hatta ben hatırlıyorum pek çoğunu o yüzden oğlumun da böyle olması çok çok normal yani doktorda öyle dedi zaten o yüzden hiç endişelenmiorum

selam kızlar
ooo beyaz meleğim kutlama haaa kız yarın benim kocamın doğum günü onu kutlamıyoz biz siz tanışma yıldönümü vayyvayyy
bizim için sıradan bir gün olacak sanırım çünkü mani yok evimizde oturur başbaşa hergünkü gibi takılırız cumartesi annesi çağırdı pasta alıcakmışta doğum gününü dedelerde kutlucakmış oğluşunun bize sorulmadı tabee özel bişi yaparmısınız denmedi
biz zaten özel bişey yapsaydıkta her yere mert i götürdüğümüz gibi yine götürürdük mert e uygun yerlere gidiyorum anneme bırakıpta günüm hepten zehir olmasın die kız bide şikayet ediyon gece bile bakıcak kadın siz gidin gezin diye ne güzelboshayallersmile benim annem gündüz bakmıyo gece heeeçççç bakmazzzz

yaa bu arada varya rüyamda ikizlere hamileymişim 2.bebek arkada kalmış zayıf kalmış yaşamaz alalım diyolar nasıl ağlıyom böle dedli gibi kızmış bide kızımı yaşatın kızımı yaşatın die bağarıyom kız olmaması beni epey etkiledi galiba kendime bile itaraf edemesemde ömür boyu içimde kalıcak kız sevgisi :kedi:

melegım fıstacyom kız ne aldın bana cnm cok merak ettım ha.uzun zaman oldu hedaye almayalı.ama su heyacanlı bekleyıs varya super bısı kaydirigubbakcemile3

ya ben bısı sorcam burada epeydır bızım kızlardan bayagı eksık var.demın de yazılanları okudumda kızların bır kısmı baska taraftamı bır ara hapyymıss vardı burası kapalıyken oramı gıttıler yoksa.bırı deyıversın ya...sayımız bayagı azaldı sankım...

yağmurcum evet denizden sonra andina ve birçok kişi gitti o siteye bazı sorunlar olduktan sonra bazılarımız hem buraya hem oraya yazıyor herkesin kendi seçimi

iyi akşamlar arkadaşlar bu akşam babanneme gittik geçmiş olsuna tek araba gidelim dedik ama pişman oldum babamla annem aldı bizi babama arabanın penceresi kapat diyorum yarıya kadar açık mert arkada rüzgarda tangur tungur bütün yollara girdi yiğit ne kadar dikkatli gidiyor halbukii ya hiç anlamıyorum annem desen grip olmuş kör kütük mertin ağzının içine giriyor öpüyor habire hadi bişey demiyim dedim kırılmasın ama en son kendi içtiği bardaktan çay içirince bende hatlar koptu yaa gerçekten anlamıyorum bu ne bencillik hastasın özlemiş die sarılıyor hiç mi acımıyom yaa daha kötü hasta olursa zaten grip babam terliyo die cam açar torununu dişün ilk önce be adam oğlum rüzgarda gitti geldi terlesen bişii olmaz sonra arabalarla yarış yapıyor sanki 20 yaşında delikanlı hem bizim hem torunun hem kendinin hayatını tehlikeye atıyor bu bencillik değilde nedir sizce

yani inanılmaz soğutuyolar kendilerinde acayip sinirliyim şimdi mert i uyutçam ve anca aşkı memnuyu izliycem uykum var ama merak ediyorum yarını bekleyemiyeceğim hepinize iyi uykular öpüyorum sizleri

üzme canım kendini.bazen düşüncesiz oluyo büyükler.

selam güzellerr..cagancuk su profil resmine hayranim masallah kuzuya,kac zamandir diycem unutuyorum.

krikiocum tabi ailenin yaptigi hos diil ama sende cok negatif bakiyosun o insanlarin herseyine ya..
sanki kendi ailenden diilde nebilim kayinvalide kayinpeder gibi bahsediyosun,ben bunu yadirgiyorum acikcasi.söylemek istedim..!

toprammmmmmmmmmmm neler aldin balo icin anlat hele...

İyi geceler uyku tutmadı yav beni de.

Hiç bişi alamadım çileğim.Zaten pek çeşit yok buralarda..Miniğimin hediyesini aldım.
Sen nasılsın ne var ne yok?kocişle nasılsınız?

krikiocum tabi ailenin yaptigi hos diil ama sende cok negatif bakiyosun o insanlarin herseyine ya..
sanki kendi ailenden diilde nebilim kayinvalide kayinpeder gibi bahsediyosun,ben bunu yadirgiyorum acikcasi.söylemek istedim..!
...

belki doğru diyordun belkide artık tahammulüm kalmadı yaptıklarına kaynanam bu kadar yapmaz ki bana o sadece oğlunu kıskanır o kadar belkide hamilelikten yorgunum ondan bu hırçın tavirlırlar evden bile çıkamaz oldum hiç ama çilekçim ben mert e hamileyken babam yine böle arabalarla yarışıyordu ve biz kaza yaptık ben öndeydim ehliyet kemerim olmasa uçmuştum korkumdan kanamam geldi kaybetiyordum oğlumu bende o günü unutamıyorum ve bu akşamda sanki o gün geldi üstelik şu an 2 can düşünüyorum

Krikocum boşver ne yapcan atsan atılmaz satsan satılmaz.Evet hoş olmamış yaptıkları uzak dur sen en iyisi.

uzak duruyorum zaten bana 10 dakka mesafedeler biz nerdeyse hiç görüşmüyoruz işte özleyipte gelirse dahada uzak olmak için izmirden gitmek lazım daha ötesi mümkün olmuyor

Krikikocum canim anliyorum senide,mert zahmetli bi cocuk seni yoruyor ee birde ikinci geliyor senin psikolojin illaki degisik ama nebilim hani böyle anlatinca ben ister istemez yadirgiyorum onu söylemek istedim.

ben birazda ince fikirliyim galiba,mesela benim babacim sigara kullanmaz ama ne zaman biz gidelim sevincimden iciem der,icerde..o sekilde Denizi yalar yutar:) ve inan bana daha birkere olsun öpme dememisimdir aslada demem,cünkü Deniz onun icin cok ayri bi yerde.ha cocugumun yüzü kokuyormus inan umrumda diil,yikayinca geciyor.

iste ben hep böyle hassasim aileme karsi o yüzden yadirgadim sekerim yanlis anlama emi..

citosum iyiyiz fidtigim o günden sonra konusmadik bidaha.niye almadin begenemedinmi?kücük yerse begenmekte zor olur yada istedigin olmaz..senin tas gibisin gerci cuval gecir yine harika olursun.

iyi geceler kızlar.gidip gidip geri geliyorum.kocacık gelemedi daha.arkadaşlarıyla bugün.bende aramadım 40 yılda bir gidiyo zaten.
çileğim sağol canım.

çilek bende senin gibiyim.annemle babamı kırıcam diye korkuyorum valla.bu konu çok önemli benim için.oğlumda öyle olsun isteiyorum annanesini babannesini dedelerini kırsın istemiyorum. ee tabi annesinle babasınında.
ama krikitosum sende kendine göre haklısın canım.ne yaşadığını bilmediğimiz için böyle söylüyoruz.

cagancugum ben hassasim o konuda canim,kirilmalarindan ziyade o özveri beni eritiyor inanki.

tabi krikonun ne yasadigini bilmiyoruz,birde ben herkezin annesini babasini kendiminkiler gibi saniyorum

yanlis ama öyle saniyorum iste o yüzdende bu yazilanlar bana cok degisik geliyor.

cagani uyuttunmu sen?

evet canım 22.30dan beri uyuyo çağan.kıpırdanmaya başladı uyanmasa bari.
çıkıyorum bende uyanmadan yatayım.iyi geceler tatlım.

iyi geceler herkese
herkes için aile önemlidir ama sigara içtikten sonra benim çocuğumu kimse öpemez.Yanlış anlama sakın çileğim bu da benim kıl tarafım belki de.Dışarıdan evimize kim gelirse gelsin ellerini yıkamadan,kızıma dokunamaz bile.Duru yeni doğduğu zaman eşimin yanında bağarmıştım bir kere anneme bu yüzden. çok üzgünüm tabiki bundan dolayı ama inanılır gibi değildi yaptığı. Önce mutfağın penceresinde,mutfağında kapısını kapatarak sigara içmiş.Ben tazı gibiyim çok fazla duyuyorum kokuları bundan dolayı kokuyu aldım da uyandımgecenin 3 ünde anne lütfen burada içme,sana gösterdiğim yerde iç dedim.Ertesi gün dışarıdan geldi ve zannedersem arka arkaya 3 paket sigara içmiş,deli gibi sigara kokuyor.Yani geçtiği heryer ve hatta durduğu oda bile sigara koktu.Kış günü çocuğun odasını havalandırdım mecburen.ışte o zaman benim kafa da bir tel fırladı.Ve o zaman sesimi yükselttim,maalesef yanımızda eşim de vardı o anda,gözüm hiç bir şey görmedi ki o kokuyu duyunca.Ailemizde olsun çevremizde olsun herkesin benim bu hassasiyetimi bilir.Kimse ağzına soktuğu kaşığı,çatalı bardağı veremez,verenler gerekli uyarıyı alır.Bir de benim eşim de çok hassas bu konuda.Kendisi mikrop almıyormu bu çocukların diyeceksin,dünya kadar alıyorlar ama kendi mikrobu olsun,başkasının kini istemiyorum ben

Son düzenleme:
Krikitosum tabiki herkes kendi yaşadığını bilir.ınan ben de çok şey yaşadım ailemle,burada kimler neler yaşamıştır kim bilir.Kendine göre çok ta haklısın tabi ama aile hiç kimse gibi olmuyor canım.Bak hamileliğinin başında zor günler geçirdin annen sana da Merte de baktı.,hiç kimse bir bebeğe karşı,annesi kadar titiz,hassas ve düşünceli olamaz.Babanın cam açması da,hızlı gitmesi de ondandır.Ne olacak ki diye düşünürler,Bir şey söylesen aman pek kıymetli çocuğun var,biz büyütmedik sanki gibi laflar duyarız.Yine de ne olursa olsun aile ailedir.Hiç kimse kalmasa bile yanımızda,onlar ömür verdiği sürece yanımızda olurlar.Allah başımıızdan eksik etmesin

sanada hak veririm sapiscim niye kirilayim canim askolsun burda yaklasimlarimizi yaziyoruz.

ama babam olunca ben asla cvp vermem,yani itiraz etmem.ha bi baskasi icin tabiki gecerli benim

cocugumu öpmemesi..ama annem kendi catalindan bisiy vermis babam vermis inan ben takmam hatta

cok mutlu bile oluyorum onlarin o halini görünce.Benim öyle kati kurallarim yoktur Deniz üzerinde

olanalrsa belli sInIrdadIr.herkez bebekkende dahil kucagina alabildi,koklayabildi svebildi Deniz`i.

Benim ¨sorunumda su,gicik oldugum birisi varsa cok cekiorum o zaman cocugu.mesela bi ara Deniz

benim suratimi yaliyordu bunu babaneyede yapti kafayi yedim..esimin yengesinin Deniz`i öpmesine

müsaade etmiyorum söylemedim ama bir iki defa o öptükten sonra yikadim anladi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…