- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.881
Ya biz zor kavuşmadık.Sanırım o yüzden böyle aramız
günaydın kuzular
bugünde çok yoğunum ama neyse hafta sonu 2 gün rahat bi ohh çekeceğim
kocişle hala aramız bozuk 2 gündür nane limonuz hala öleyiz bakalım belki hafta sonu düzelir he düzelmesekte bana neee
kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum işn yeterince yoruyor birde böle ruhen yoruluyorum ya bazen bitme noktasına geliyorum
hayat çok zor
BİZDE ZOR KAVUŞMADIK KAVUŞSAYDIK BELKİ KIYMETLİ OLURDUM
günaydınnn
benim annemde babamda içer sigara ama ne annem ne babam öpmezler öyle yağmuru annem yine öper de babam elini falan öper yada iyice dişlerini falan fırçalar öyle öperr
benimde sigaraya karşı gıcığım olduğu için annecim geçen sene de bu sene de balkonlarda titreyeerek içti ama bi kere neden demedi ama napim çok mide bulandırıcı yavv hele evdeki kokusu berbat(
beyazmeleğim bizim de çok kaçamaklarımız oldu eşimle üniversitede öğrenciyken:)))bizde zor kavuştuk sayılırr babam ve annem yaşım henüz 20 olduğu için pek istekli değillerdi:))
zeynoşum sıkma canını ya boşverrr
yasmin'cim senin eşin çok farklı yaa hala küçük bir çocuk gibi bence, kaçıyor bazı şeylerden,korkuyor yüzleşmekten ama bunun için onu suçlamamak lazım böyle yetiştirilmiş doldurulmuş yıllarca, üstelik ilgisiz bir babada olunca sadece annenin eline kalmış babası da ilgilenseydi o benim oğlum bırakmam deseydi kayınvaliden bu kadar rahat bişey ypamazdı baba ihtiyacını da giderirdi bence biraz daha iyi olurdu
hakkaten kayınvalıden nasıl bu kadar sozu dınleterek yetıstırmıs
hala etkılerı var esınde
dusun evlenmıs aıle reısı hatta baba olmus ama hala annesı
cok zor boyle bır karakter
bana "eşşek" dedi :kedi: senağlama
Eşim tam bir ortaokul çocuğu.Lise çocuğu olsa bana daha düşkün olurdu:roflol: Oğlum tv.yi kapat yat artık, Oğlum yeter pc yi kapat diyorum bazen.Benim iki oğlum varsempatiksalakcinni Baba konusunda da annesini kırmaktan çok korkuyosositososito
bana "eşşek" dedi :kedi: senağlama
Ayy ciddi dememiştir.Sevmiştir Zeynam..Bu arada Anıla da akşam tv.de eşek gösterdik.Kaptı hemen şşee:)))
:kedi: senağlama HEP BEKLE ZEYNEP BEKLE ZEYNEP TAMAM ZEYNEP BENDE DEDİM SENELERDİR BEN BEKLİYORUM KURA ÇEKTİNİZ BEN Mİ ÇIKTIM BU KADAR EŞŞEKLİĞE DEDİM
EVET SEN EŞŞEKSİN SEN ÇEKECEK SEN BEKLİCEN HEP DEDİ mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?