2008 Kasım Anneleri

günaydın kuzular
bugünde çok yoğunum ama neyse hafta sonu 2 gün rahat bi ohh çekeceğim
kocişle hala aramız bozuk 2 gündür nane limonuz hala öleyiz bakalım belki hafta sonu düzelir he düzelmesekte bana neee
kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum işn yeterince yoruyor birde böle ruhen yoruluyorum ya bazen bitme noktasına geliyorum
hayat çok zor

günaydınnn
benim annemde babamda içer sigara ama ne annem ne babam öpmezler öyle yağmuru annem yine öper de babam elini falan öper yada iyice dişlerini falan fırçalar öyle öperr
benimde sigaraya karşı gıcığım olduğu için annecim geçen sene de bu sene de balkonlarda titreyeerek içti ama bi kere neden demedi ama napim çok mide bulandırıcı yavv hele evdeki kokusu berbat(
beyazmeleğim bizim de çok kaçamaklarımız oldu eşimle üniversitede öğrenciyken:)))bizde zor kavuştuk sayılırr babam ve annem yaşım henüz 20 olduğu için pek istekli değillerdi:))
zeynoşum sıkma canını ya boşverrr

Ya biz zor kavuşmadık.Sanırım o yüzden böyle aramız

ne alakası var ne kadar zor kavuşsakta bazen birbirimizi yiyoruz biliyorsunuz

hayrola cicim niye bozuk aranız ne oldu da bozuldu

BİZDE ZOR KAVUŞMADIK KAVUŞSAYDIK BELKİ KIYMETLİ OLURDUM

sanki şimdi kıymetli değil misin :mymeka:

hee birde benim yaşım 20 olsa hiç kavuşamazdık heralde

bu kıymet bılme meselesı zor kavusmayla alakalı mı bılmem
ama abım ve esı benım tanıstırmamla evlenmeye karar verdıler
ask evlılıgı degıldı ılk zamanlar onlar ıcın ama sımdı delı gıbı asık ve kırıcı olmaktan korkarlar

bızımkısı bır ask hıkayesı tamamen
katıyen olmayacak bır duaya amın demektı
esım uc bucuk atıyordu benı vermıyorlar dıye
ama kısmet nerelerden nerelere getırdı
hos su an elımızdekılere kavusurken neler kaybettık neler

yasmin'cim senin eşin çok farklı yaa hala küçük bir çocuk gibi bence, kaçıyor bazı şeylerden,korkuyor yüzleşmekten ama bunun için onu suçlamamak lazım böyle yetiştirilmiş doldurulmuş yıllarca, üstelik ilgisiz bir babada olunca sadece annenin eline kalmış babası da ilgilenseydi o benim oğlum bırakmam deseydi kayınvaliden bu kadar rahat bişey ypamazdı baba ihtiyacını da giderirdi bence biraz daha iyi olurdu

Eşim tam bir ortaokul çocuğu.Lise çocuğu olsa bana daha düşkün olurdu:roflol: Oğlum tv.yi kapat yat artık, Oğlum yeter pc yi kapat diyorum bazen.Benim iki oğlum varsempatiksalakcinni Baba konusunda da annesini kırmaktan çok korkuyosositososito

hakkaten kayınvalıden nasıl bu kadar sozu dınleterek yetıstırmıs
hala etkılerı var esınde
dusun evlenmıs aıle reısı hatta baba olmus ama hala annesı
cok zor boyle bır karakter

hakkaten kayınvalıden nasıl bu kadar sozu dınleterek yetıstırmıs
hala etkılerı var esınde
dusun evlenmıs aıle reısı hatta baba olmus ama hala annesı
cok zor boyle bır karakter

Çok sert bir kadın.Küsünce barışmayanlardan.Zor biri yani.Kimse bu riski alamıyo..Çğnkü bir kere küserse ömür boyu konuşmama ihtimali var..

evet görünüşte annesini kırmaktan çok korkuyordur doğrudur ama bence ruhunun derinliklerinde kendisi incinmekten daha fazla üzülmekten korkuyor, zamanında babasını çok bekledi bence, görmeyi çok istedi ama babası gelmeyince anladı ki oğlunu istemiyor bu gerçeği kabullendi ama acı çekti, şimdi yine oğlunu istememesinden korkuyor yine acı çekmekten korkuyor

bana "eşşek" dedi :kedi: senağlama

:roflol: bebişim şaka demiştir yaa buna mı takıldın sen esprisine söylenir bazen oda öyle yapmıştır bence

Ayy ciddi dememiştir.Sevmiştir Zeynam..Bu arada Anıla da akşam tv.de eşek gösterdik.Kaptı hemen şşee:)))

küçük sıpa seni eşşeği de mi öğrendin sen, benimki nerede bir eşek görse kitapta tv'de gerçekte oyuncak olarak farketmez hemen başlıyor aaa-ıı aaa-ıııı diye hatta kitabında zebra var onu da eşek sanıyor aa--ııı'lıyor çizgili eşekkaydirigubbakcemile3

Anılın kitabında Zebra ve at var.Eşeği tv.de gördü.Bize bakıyo.Biz de eşek dedik.Birkaç kere gösterip şşee diyo.Ay nasıl tatlı bunlar.ıçime sokasım geliyo yavrumu:))

:kedi: senağlama HEP BEKLE ZEYNEP BEKLE ZEYNEP TAMAM ZEYNEP BENDE DEDİM SENELERDİR BEN BEKLİYORUM KURA ÇEKTİNİZ BEN Mİ ÇIKTIM BU KADAR EŞŞEKLİĞE DEDİM
EVET SEN EŞŞEKSİN SEN ÇEKECEK SEN BEKLİCEN HEP DEDİ
mafoldumben

Ben seni bi eşekten düşmüşe dönderirim görürüsün dünyanın kaç bucak olduğunu deseydin sen de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…