- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.861
selam kızlar
ooo beyaz meleğim kutlama haaa kız yarın benim kocamın doğum günü onu kutlamıyoz biz siz tanışma yıldönümü vayyvayyy
bizim için sıradan bir gün olacak sanırım çünkü mani yok evimizde oturur başbaşa hergünkü gibi takılırız cumartesi annesi çağırdı pasta alıcakmışta doğum gününü dedelerde kutlucakmış oğluşunun bize sorulmadı tabee özel bişi yaparmısınız denmedi
biz zaten özel bişey yapsaydıkta her yere mert i götürdüğümüz gibi yine götürürdük mert e uygun yerlere gidiyorum anneme bırakıpta günüm hepten zehir olmasın die kız bide şikayet ediyon gece bile bakıcak kadın siz gidin gezin diye ne güzelboshayallersmile benim annem gündüz bakmıyo gece heeeçççç bakmazzzz
yaa bu arada varya rüyamda ikizlere hamileymişim 2.bebek arkada kalmış zayıf kalmış yaşamaz alalım diyolar nasıl ağlıyom böle dedli gibi kızmış bide kızımı yaşatın kızımı yaşatın die bağarıyom kız olmaması beni epey etkiledi galiba kendime bile itaraf edemesemde ömür boyu içimde kalıcak kız sevgisi :kedi:
melegım fıstacyom kız ne aldın bana cnm cok merak ettım ha.uzun zaman oldu hedaye almayalı.ama su heyacanlı bekleyıs varya super bısı kaydirigubbakcemile3
ya ben bısı sorcam burada epeydır bızım kızlardan bayagı eksık var.demın de yazılanları okudumda kızların bır kısmı baska taraftamı bır ara hapyymıss vardı burası kapalıyken oramı gıttıler yoksa.bırı deyıversın ya...sayımız bayagı azaldı sankım...
iyi akşamlar arkadaşlar bu akşam babanneme gittik geçmiş olsuna tek araba gidelim dedik ama pişman oldum babamla annem aldı bizi babama arabanın penceresi kapat diyorum yarıya kadar açık mert arkada rüzgarda tangur tungur bütün yollara girdi yiğit ne kadar dikkatli gidiyor halbukii ya hiç anlamıyorum annem desen grip olmuş kör kütük mertin ağzının içine giriyor öpüyor habire hadi bişey demiyim dedim kırılmasın ama en son kendi içtiği bardaktan çay içirince bende hatlar koptu yaa gerçekten anlamıyorum bu ne bencillik hastasın özlemiş die sarılıyor hiç mi acımıyom yaa daha kötü hasta olursa zaten grip babam terliyo die cam açar torununu dişün ilk önce be adam oğlum rüzgarda gitti geldi terlesen bişii olmaz sonra arabalarla yarış yapıyor sanki 20 yaşında delikanlı hem bizim hem torunun hem kendinin hayatını tehlikeye atıyor bu bencillik değilde nedir sizce
yani inanılmaz soğutuyolar kendilerinde acayip sinirliyim şimdi mert i uyutçam ve anca aşkı memnuyu izliycem uykum var ama merak ediyorum yarını bekleyemiyeceğim hepinize iyi uykular öpüyorum sizleri
12 Mart 2006 saat:23.00 civarları eşim Adana'dan uçakla geldi İstanbul'a ben Kırklareli'ndeyim o sıra arkadaşımın yanında bende oradan geçtim ve Esenler otogarında buluştuk çok güzel bir 3 gün geçirdik unutulmazdı çok özeldi bizim için, yine de kavuşabilecek miyiz bilmiyorduk büyük bir adım atmıştık ama devamı olacak mıydı bilmiyorduk, hiç bişeyi bilmeden,düşünmeden,hesapsızca geçirdik o 3 günü
o yüzden bizim için Mart ayı ve İstanbul çok çok özel :asigim:
Mart ve beyazmelek çok yakışır birbirine:))))):roflol:
günaydın arkadaşlar önce tabiki meşhur alıntılarımla sonra da güzel bir fıkrayla başlamak istedim güne kaydirigubbakcemile3
bugün biraz daha iyiyim ve keyfim yerinde dünkü depresif hallerim yok, dün akşam iyi dinlendim evim temizdi,ütülerim iki-üç tane gömlek kalmıştı onları hemen yaptım kaldırdım,yemek hazırdı yedik onları da kaldırdık yapılacak iş olmayınca çok güzel oldu yatana kadar oturdum,uzandım,oğlumla vakit geçirdim,tv izledim falan iyi oldu dinlendim yine kadın milleti deil miyiz boş kalamıyoruz yatıyorum biraz aklıma dur gidimde puding yapiim bari geliyor bir ayaklanıyorum sonra diyorum boşveeer bugün dinlenicem dedin yat dinlen işte ille yapacak bir iş çıkarıyorum kendime neyseki yapmadım, oğluşu yatırdım biraz daha oturdum bende yattı tatlı oğlum sağolsun yine uyanmadı sabaha kadar uyumuşum
ama benim bu boğaz ağrım geçmiyor bir türlü sadece sağ bademik şu anda yutkunamıyorum yine gece de biraz o rahatsız etti, arkadaş iki kutu antibiyotik bitirdim bana mısın demiyor yaa
bu gece sanırım kutlamaya gidemiyoruz annemin işleri var biraz üstelik benim ona verdiğim işler bunu bitireyim de siz haftaya gidin dedi, krikitosa yazdığım cevap gibi çıkma yıldönümümüz olduğunu da bilmiyor bende söyleyemiyorum ondan dolayı kuzu kuzu susuyoruz eşimle :çok üzgünüm: napsak bilmem, bizim için çok güzel birgün bugün, çok özel daha önce de bahsetmişimdir biz çok zor kavuştuğumuz bugünün güzelliği bir kat daha artıyor bizi çok duygulandırıyor, artık kavuşmamızın imkansız olduğu bir anda kavuştuk çünkü boshayallersmile
12 Mart 2006 saat:23.00 civarları eşim Adana'dan uçakla geldi İstanbul'a ben Kırklareli'ndeyim o sıra arkadaşımın yanında bende oradan geçtim ve Esenler otogarında buluştuk çok güzel bir 3 gün geçirdik unutulmazdı çok özeldi bizim için, yine de kavuşabilecek miyiz bilmiyorduk büyük bir adım atmıştık ama devamı olacak mıydı bilmiyorduk, hiç bişeyi bilmeden,düşünmeden,hesapsızca geçirdik o 3 günü
o yüzden bizim için Mart ayı ve İstanbul çok çok özel :asigim:
Mart ve beyazmelek çok yakışır birbirine:))))):roflol:
vay beeee
bızde cok zor kavustuk hatta mucızeydı bıze gore
esım yaslanana kadar beklerız baktılar bız ıhtıyarladık ses cıkarmazlar o zaman kavusuruz dıyordu
ama hıc boyle bır kacamagımız olmadı
Ooooov Meleğim.Çok romantiksin.Mart ve İstanbul...4 Yıl geçmiş ama hormonlarında değişme olmamış maşallah:))
Vay be beyazmelek bu haliyle bile eski hormonlu günlerini özlüyorsa vay halimize:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?