2008 Kasım Anneleri

Hımm anladım çileğim.Benimkiler de öpüyorlar canım artık.Bir de bizde sigara içen bir tek annem olduğu için,o da çok dikkat ediyor sağolsun,bir daha hiç öyle bir şey yaşamadık.Bir de zaten kendisi de öpmeye kıyamazdı,yeni yeni öpüyo desem yeridir.koklardı içine çeke çeke yazık.Seninkiler yakınında değil ya onunda etkisi oluyordur muhakkak.Biz çok yakınız,haftada 3-4 günden fazla görüşüyoruz

evet canim uzak olunca inan hersey degisiyor,evdeki düzenin kuralin hepsi yok oluyor.ben takmiyorum gidince Deniz tamamen annemin maharetli elerine kaliyor.benim yemek yedirmeme bile müsaade etmiyorlar o kadar yani.bebekken öpmeiyor zaten kimseyaa anca koklamak oluyor.

canımcım ben yatayım artık,kızı 23.30 da uyuttum kendim hala buradayım,bir de film izleyecektim onu da unuttum.Eşimin söyledği doğru galiba sürmenaj oldum ben resmen.Herşeyi unutuyorum.
ıyi geceler opuyorumnanaktan

gunaydın gacılar.offfffffff offfffffffffff offfffffffffffff neler kaynatmıssınız gece gece.
valla ben de safısım gıbı dusunuyoru mve oyle de uyguluyorum.gerektıgı yerde tepkımı de verıyorum.babam bır keresınde kendı kasıgıyla merte bısıler yedırmek ıstemıstı sakın bır daha yapma dedım.ben bıle vermıyorum kendı kasıgımdan dedım.o da ne var agzımızda bısı mı var dedı.sen sıgara ıcıyosun dedım.bozulmadı ama az soylendım yanı.neyse belkı ben ısteyken felan verdıgı oluyodur bılemem artık.annem bu konuda cok hassas oldugumu bılır.ben de bebekken annem dahıl hıc kımseye optırmedım.annnem zatem benım kokrkumdan cocuga cok yaklasamadı bıle.sımdı dusunuyorumda ıste aslında onları da abartmısım ama yenı annelık psıkolojısı.sımdı opuyolar opecekelr tabı.yatarken zaten elını yuzunu yıkıyorum.kızlar buyuduk sıra daha rahat edecez ben buna ınanıyorum.sımdı bıze baglılar.ben ılk ıse basladıgımda anneme bunu yedımı sunu yedırdınmı dıye habıre sorardım.ama sımdı o da alıstı mertın duzenıne hıc sormuyorum.yanı artık anneme rahatlıkla bırakabılıyorum ve hıc merak etmıyorum yanı gozum arkada kalmıyor.eger oyl eolsaydım hayat bana da zehır olurdu valla.ama o guvenı veren de annem sagolsun.hadı gacılar gene gorusuruk ben yavasatan ıse gıdem.ya denız anasına ne oldukı seda yazmıs ama nıye gıttı ben anlamadım ben cok seymı kacırmısım.

gunaydın guzeller
ben geldım

asortıkam gelmedı anlasılan

krıko senın aılenı en ıyı yıne sen anlarsın canım
ama tek tavsıyemız bıraz daha genıs dusunmeye calıs onlar hakkında
bu senın acından daha rahatlatıcı olacaktır onları degıstırme sansımız yok

bızım aılemızde sıgara kullanan yoktur
bu konuda rahatım hıc kımseyı uyarmak zorunda kalmıyorum
benım kendı evımde kulluk bıle yoktur
ama annemle babam konusunda bende ses cıkarmıyorum
tek basıma yetıstırdıgımde asla yapmayacagım seylerı yapıyorlar ama torun sevgısı bambaska
oglumu sevmelerı cok hosuma gıdıyor

bugun haftanın son gunu
mutluyum ınsa allah yarın kocısle gezmeye gıdıcez

rüyan hayır olsun cicim inşallah bir tane de kızın olur tabi yakın zamanda değil şunları bir büyüt adam et accık okula postala yap bir tane cimcime evde oturun ana-kız valla süpper olur
valla annem bakmayacak heralde bu gece cicim normalde bakardı da şimdi bir işi var onu yetiştirmesi gerekiyor o yüzden önümüzdeki hafta gidin dedi bu akşam çıkma yıldöümümüz olduğunu bilmiyor sıradan bir gün öylesine gidicez zannediyro yüzden, ben de söyleyemiyorum çıkma yıldönümü diye çünkü onlar bilmiyordu gizliydi önce yıldönümünü de daha ileri bir tarih biliyorlar o yüzden şimdi desem işi gücü bırakır oturur hesaplar benim o yıllarda sölemiş olduğum bütün yalanlar ortaya çıkar kaydirigubbakcemile3

sülemem şekerim sürpriiz accık sabret, ama sanırım pazartesi gönderemeyeceğim salı yada çarşambaya kalabilir canım bir planım varda o yetişmeyecek gibi bakalım
ben sana olanları özelden özet geçerim hayatım ok burada anlatılacak kadar kısa değil üstelik arkadaşlar için 1000. baskı olmasın artık herkes sıkıldı çünkü bu mevzulardan

ay canım dayanamam kızmışsın beli oluyor bazen öyle işte, biz anne-baba olarak çocuklu yaşama daha kolay uyum sağlıyoruz sanırım ama onlar torunlarını ne kadar sevselerde yine bildikleri gibi yaşamaya devam ediyorlar napalım onları da böyle kabul edicez artık ama sinirlerini yıpratma bak karnında bir tane daha var o daha çok hissediyor şimdi onu üzme bari

Temel TRT de bir yarışmaya katılır ve kazanır. Kendisine bir kitap hediye edilir. Kitabın adı da "düz mantık" tır. Temel hediyeyi alırken sorar;
-Bu kitapta ne yazıyor?
-Okuyunca öğrenirsin...
-Ben onunla uğraşamam, anlat bakayım sen bana.
-Okey... bak şimdi; senin evinde akvaryum var mı mesela?
-Evet var...
-O zaman içinde su da vardır?
-Evet var...
-İçinde su varsa balık da vardır....
-Evet var...
-Balık varsa hayvanları da seviyorsundur sen?
-Evet....
-Hayvanları seviyorsan insanları da seversin her halde?
-Evet...
-O zaman senin sevgilin de vardır?
-Evet var.
-Yaşlı görünüyorsun o zaman sen evlisindir?
-Evet.
-E karın olduğuna göre de, homoseksüel değilsindir?
-Evet.
-Bak gordun mu?...
Temel çok etkilenir. Kitabı alır koltuğunun altına eve doğru giderken Dursun'u görür.
Dursun sorar;
-Temel o ne?
-Düz mantık kitabı!
-Nasıl bir şey anlat bakiiim.
-Bak şimdi; sizin evde akvaryum var mı?
-Yook!
-O zaman sen ib...sin...kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar önce tabiki meşhur alıntılarımla sonra da güzel bir fıkrayla başlamak istedim güne kaydirigubbakcemile3

bugün biraz daha iyiyim ve keyfim yerinde dünkü depresif hallerim yok, dün akşam iyi dinlendim evim temizdi,ütülerim iki-üç tane gömlek kalmıştı onları hemen yaptım kaldırdım,yemek hazırdı yedik onları da kaldırdık yapılacak iş olmayınca çok güzel oldu yatana kadar oturdum,uzandım,oğlumla vakit geçirdim,tv izledim falan iyi oldu dinlendim yine kadın milleti deil miyiz boş kalamıyoruz yatıyorum biraz aklıma dur gidimde puding yapiim bari geliyor bir ayaklanıyorum sonra diyorum boşveeer bugün dinlenicem dedin yat dinlen işte ille yapacak bir iş çıkarıyorum kendime neyseki yapmadım, oğluşu yatırdım biraz daha oturdum bende yattı tatlı oğlum sağolsun yine uyanmadı sabaha kadar uyumuşum

ama benim bu boğaz ağrım geçmiyor bir türlü sadece sağ bademik şu anda yutkunamıyorum yine gece de biraz o rahatsız etti, arkadaş iki kutu antibiyotik bitirdim bana mısın demiyor yaa

bu gece sanırım kutlamaya gidemiyoruz annemin işleri var biraz üstelik benim ona verdiğim işler bunu bitireyim de siz haftaya gidin dedi, krikitosa yazdığım cevap gibi çıkma yıldönümümüz olduğunu da bilmiyor bende söyleyemiyorum ondan dolayı kuzu kuzu susuyoruz eşimle :çok üzgünüm: napsak bilmem, bizim için çok güzel birgün bugün, çok özel daha önce de bahsetmişimdir biz çok zor kavuştuğumuz bugünün güzelliği bir kat daha artıyor bizi çok duygulandırıyor, artık kavuşmamızın imkansız olduğu bir anda kavuştuk çünkü boshayallersmile

12 Mart 2006 saat:23.00 civarları eşim Adana'dan uçakla geldi İstanbul'a ben Kırklareli'ndeyim o sıra arkadaşımın yanında bende oradan geçtim ve Esenler otogarında buluştuk çok güzel bir 3 gün geçirdik unutulmazdı çok özeldi bizim için, yine de kavuşabilecek miyiz bilmiyorduk büyük bir adım atmıştık ama devamı olacak mıydı bilmiyorduk, hiç bişeyi bilmeden,düşünmeden,hesapsızca geçirdik o 3 günü

o yüzden bizim için Mart ayı ve İstanbul çok çok özel :asigim:

vay beeee
bızde cok zor kavustuk hatta mucızeydı bıze gore
esım yaslanana kadar beklerız baktılar bız ıhtıyarladık ses cıkarmazlar o zaman kavusuruz dıyordu
ama hıc boyle bır kacamagımız olmadı

Ooooov Meleğim.Çok romantiksin.Mart ve İstanbul...4 Yıl geçmiş ama hormonlarında değişme olmamış maşallah:))

Mart ve beyazmelek çok yakışır birbirine:))))):roflol:

yazdım gönderdim şöyle bir göz gezdirdim farkettim bakalım dedim ilk kim Mart'a takılacak sen çıktın demekki sende de potansiyel var kaydirigubbakcemile3o kadar romantizmin, aşk hikayesinin içinden Mart'ı bulup çıkardığına göre :roflol:

vay beeee
bızde cok zor kavustuk hatta mucızeydı bıze gore
esım yaslanana kadar beklerız baktılar bız ıhtıyarladık ses cıkarmazlar o zaman kavusuruz dıyordu
ama hıc boyle bır kacamagımız olmadı

valla kaçamaklar güzeldir başka şehirlerde olduğumuz için sürekli böyle kaçamaklarımız oldu 1,5 sene boyunca yoksa nasıl görecektik birbirimizi

Ooooov Meleğim.Çok romantiksin.Mart ve İstanbul...4 Yıl geçmiş ama hormonlarında değişme olmamış maşallah:))

ehehehekaydirigubbakcemile3 hormonlarım aynen duruyor evet ama accık değişme oldu canım %100 aynı diyemeyecceğim heey gidi eski günler hey :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…