- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.901
:kedi: senağlama HEP BEKLE ZEYNEP BEKLE ZEYNEP TAMAM ZEYNEP BENDE DEDİM SENELERDİR BEN BEKLİYORUM KURA ÇEKTİNİZ BEN Mİ ÇIKTIM BU KADAR EŞŞEKLİĞE DEDİM
EVET SEN EŞŞEKSİN SEN ÇEKECEK SEN BEKLİCEN HEP DEDİ mafoldumben
Günaydın kızlaaar:)) nasılsınız bugunn.amann neyseki haftanın son günü geldi çok şükür.artık böyleyim yaa işe gelmez büyük ızdırap.buğra sabah kalkınca anne diye ağlıyo yaa( annem bile üzülmüş.odaya giriyorum anne anneee diye ağlayarak seni soruyo diyo yok oğlum ekmek almaya gitti süt getircek sana deyince bakakalıyormuş ama ağlamayı da kesiyormuş.annem diyo mahsunlaşıyo diye ((( sonra unutuyor tabi çocuk işte ama yinede o anı hiç yaşamasın isterdim.
Günaydın kızlaaar:)) nasılsınız bugunn.amann neyseki haftanın son günü geldi çok şükür.artık böyleyim yaa işe gelmez büyük ızdırap.buğra sabah kalkınca anne diye ağlıyo yaa( annem bile üzülmüş.odaya giriyorum anne anneee diye ağlayarak seni soruyo diyo yok oğlum ekmek almaya gitti süt getircek sana deyince bakakalıyormuş ama ağlamayı da kesiyormuş.annem diyo mahsunlaşıyo diye ((( sonra unutuyor tabi çocuk işte ama yinede o anı hiç yaşamasın isterdim.
buraya gelen bi abla var benim bu hallerimi görünce sormuştu niye üzülüyosun diye?bende anlattım işte çalışmak zorundayım falan filan diye.o da dediki niye üzülüyorsun çok güzel bişey yapıyosun.inan ki çocuğunun aklı başına gelince ii ki anne çalışmışsın diycek.biz iki kardeşiz dedi.annemiz hep çalıştı dedi.okuldan gelince her yerde renkli postitlerde notlar bulurduk.canlarım şunu yeyin yavrularım bunu yapın gibi.çok eğlenceli gelirdi sanki yanımızda gibi olurdu.hem onunla çok övünürdük.çalışan kültürlü bi anneye sahip olduğumuz için gurur duyardık bize istediklerimizi alabildiği için de ayrıca memnun olurduk dedi.:)) uzattım ama bana çok ii geldi de paylaşayım dedimm..
maytabım naber kaç gündür karşılaşmıyoruz..
facede birinciliği elden bırakmıyon kıııııı takipte...
günaydınnn,
herkese selamlar, hayırlı cumalar..
günaydın herkese hayırlı cumalar bugün burda hava süper pencerenin içinden bile izlemesi iyi geldi
ben çok fazla kafamda büyütürüm bazı şeyleri ama asla dışa vuramam kendi kendime konuşurum ağlarım ama uyarı yapamam ben babama ne camı kapatırmısın diyebildim nede sigara içipte mert e aynı kaşıkla yedirme diyebildim ne de accık yavaş gidemezmisin karnıma sancı girdi......... keşke diyebilseydim o zman bu kadar yıpratıcı olamazdı
annem dün gripli ağzınla çay verdi girdim wc ye sinir oldum ağladım yapma dedim inadıma yaptı bende ağladım keşke yapmaaaaaaaaaa diyebilseydim o zaman bu gün mert çok hasta olmazdı
:)))) kaptırmam ben ehehhe azimliyim derrrmişim:))
cevriye de bana soğuk davranıyo niye çünkü dün ona feci surat ettim çünkü davransın valla çokta tınnnn...
balık pişirir ayıklar kılçıklarını ötyle veririm önüne, herhaftasonu kahvaltıda beraberiz bi haftada başbaşa yapın demez ne zaman der kızı gelir izmirden onlar varken hepsini çağırırım gitmeyelim başbaşa yapsınlar der bende yerim sanki bunu,
fatihe sorunlu diyorum küçüklüğünden beri çocuğa anlatmadığı ecinni hikayesi kalmadı yapma dedikçe inadına yapıyo istemiyo çocuk 5 dakka yukarda durmak istemiyo çocuk sorunluysada onunla beraberken daha sorunlu oluyo
ama bundan sonra salak maytap olmuycak karşısında .balık aldım akşama çağırmııcam haftasonuda kahvaltıya çağırtmııcam ben akıl etmesem oğlu edicekmi bakalım
çok ağrıma gitti çok ben bu çocukları sokaktan toplamadım onlarda benim önceliğim nokta...
can sıkıntısından kaç gündür yazamıyorum yaa
neyse saçma sapan sorunlarımı yazmıycağıma dair söz verdim kimseyide üzmek istemem
BUGÜN KOCAŞIMIN DOĞUM GÜNÜ:asigim: ne yapsam ne yemek yapsam evde tam takır olmuş bişeyler uydurmam lazım ama tavuklu börek yapsam çok mu basit kaçar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?