2008 Kasım Anneleri

meleğim mart ve sen ..............
inşllah akşamınız güzel geçer canım.. evde bişeyler planla olmazmı
annendemi evde olacak yoksa....

annem evde olmayacak bugün canım çünkü öğle arasında oğlanı köye götürücem bugün anneme sen gelme biz getirelim çocuğu dedim çünkü hava çok güzel orada bahçelerde koşsun oynasın birraz
annemde iyi olur akşamda yemeği bizde yeriz o zaman dedi kaydirigubbakcemile3 yaa bakarız oradan Eymen'i alır çıkarız olmazsa Eymen'le bir yerlere gideriz hava üzel olursa parka gideriz Eymen oralarda oynar bizde bir çay içeriz napalım bu kutlamada böyle olur haftaya gideriz gerekirse kalpler bir olsun yeter :asigim:

canım bazen demek gerekiyor ama böyle kendi kendini paralıyorsun daha kötü sabahta yazdım yaa herşeyi geç içindeki bebişe de yazık

ah cevriye ah tam dayaklık klava: çocuğa öyle şeyler anlatılırmı yaa çağırma sende yaranacanmı sanki o bildiğini okumaya devam ediyor baksana boşveer anlasın biraz alsanaalsanasmile

hiç basit olur mu canım sen düşünüp yapacaksın bişeyler elbet güzel olur yanına güzel bir çorba bi de salata yap malzeme varsa yada pilavda olabilir yeter masayı süsle mum ışığı falan ee daha ne olsun :asigim:

Yasminim sağol sanada günaydın kuzum..
kriktoscum büyükler düşünemiyorlar öyle şeyleri heralde.. kayınvalidem çorba içirir çaya ekmek batırır şap şap yedirirde yeterki yesinler diyede hasta iken hiç yaklaşmadı geçen geldiğinde.. annemde ise görmedim hiç kendi kaşığıyla verdiğini felan küçük kaşık getirir hep oğlanlara..
ama krrikitosum ağlayarak kendine ediyorsun stres yapıyorsun karnındaki kuzuyuda düşün tatlım haklısın çocuk hasta olunca sende yıpranıyorsun ama yılma öğrenene kadar söyle çocuk konusunda hiç kimseye taviz vermem valla.. kayınvalideme geçen bişey dedim bizde kaç çocuk yetiştirdik dedi çıktı içinden ben kötü maçlı bişey dememiştim ama esirgiyorum gibi düşündü zaar....
maytabım sende baştan alıştırmışın ya kılçığını bile temizleyip koymuşun cevriyenin..ama qanlattığı hkayelere ne diyeceğimi bilemedim sonuna kadar haklısın heleki küçük çocukları çok etkiler böyle hikayeler..çocuğun dünyasını karıştırmış yaaa..
aman hiççç çağırma boşver şininde aklına gelmez ben söyleyim çünki oda yılmıştır bazı huylarından..
benim teyzeyle çok benziyorlar işde eşimde hiç aramaz ben ara demezsem.. aklınada gelmez bekarlıktan yıldrmış taa..
hiç unutmam birgün teyzeye gittik alt apartman kapısında eşim "bekarken bu kapıya her geldiğimde hep şükrederdim ne güzel sıcak, yemek pişen bir yuvadayım bekar evinde gibi derdim yok diye ama artık ayaklarım geri geri gidiyor buraya gelince " dedi....

Ooov sen iki canlı halinle bir de yaramaz Mertle bişiler hazırlıcan ve basit olacak öyle mi?? En sevdiği en basit yemepi yap canım.Biraz da kendini düşün tontişimkaydirigubbakcemile3

double anne kız alemsin yasmin haa yakıştı bu tabir bana

eylülün tarifimi vardı görmedimm
ben tavuğu haşlıcam az baharat gül böreği yapıcam üzerinede yoğurtla az sarımsak azcıkta kırmızı pul biber üstüne işte hazırrrr

aman bitek bu var yapabileceğim evde çorbada mercimek yaparım mert te içerrrrr

Son düzenleme:
yemeğe çıkıyorum şekerler kocişte cumaya gidecek oradan dönüşte oğlanı köye götürücem hava çok güzel bugün oynasın bahçelerde koşsun kuzu öleden sonra grşrz

meleğim sizin yıldönümünüz, krikitoscum seninde eşinin doğum günü kutlu olsun..
ikiniede diyeceğim mutlu huzurlu bir otamda olduktan sonra öael bişeyler yapmışın yapmamışın erkekler aramaz yaa sadece onu düşündüğünüzü sevdiğinizi belli eden bir iki küçük kompliman yeter diye düşünüyorum..

tünaydın arkadaşlarr..krikotes eşinin doğum günü, meleğim sizinde yıldönüünüz kutlu olsunn..birlikte nice yıllara her ikinizide..

ben geldım
annemın tansıyonu dusmus keyıfsız yatıyor evde
oglusta tansıyon aletını almıs kımden gorduyse dolanıyor evın ıcınde

gıttım ona corba falan hazırladım yedı bıraz kendıne geldı ama benım canım sıkıldı
basıma agrı gırdı nedense

zeyna canım elbette bır bırıkım olmustur canım esınde
erkekler cok arada kalıyorlar canım

bırsey yemedım karnım ac ve ne yıyecegımı bılmıyorum

miniğim geçmiş olsun annene canım..
zeynam sizin olayı tam bilmediğim için yorum yapamıyorum ama erkeklerin hepsi arada öyle fevri davranıp beklemediğiz şeyleri söyleyiveriyorlar kırılabileceğimizi düşünmeden..

Miniğim geçmiş olsun annene..Adres bilgilerini özelime gönderir misin tatlım.?

Maytap boş ver çok yüz vermişsin sen bence..

Nazlımeleğim naber nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…