2008 Kasım Anneleri

Daha ben Lavişimin hediyesini almadım.Yarın bakacam.Yarın kendime de bişiler alıcam.Uzun süre oldu. Hem verdiğim 4 kilo için kendimi ödüllendirmeliyim.)

minikcim geçmiş olsun annene
benim dahiliye doktorum düşük tansiyonlular çok yaşar gözün aydın demişti :)) bana
ama bazen yere seriyo o ayrı gene bu aralar bayılmıyorum ayaktafazla kaldımmı hissederdim yer bulamazsam ayaklarımı uzatacak bayılırdım sokak ev farketmez çok şükür yok bu aralar

mmf sana da gecmıs olsun canım
benım tansıyonum da genel olarak hep dusuktur
ben zaten hassas bır bunyeye sahıp oldugumdan bas donmem falan sıradan artık
ama anneme uzuldum tabıı

yasmın bulgur pılavı aklıma gelmıstı ama annemın mıdesıne dokunuyor
bakalım babam ben hallederım dedı ama hem cocuk hem yemek sıkısmasın ıstıyorum

tünaydın arkadaşlarr..krikotes eşinin doğum günü, meleğim sizinde yıldönüünüz kutlu olsunn..birlikte nice yıllara her ikinizide..

teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan

Gülizim MSN açık mı?

ne konuşacan gülizle msn'de benle neden konuşmuyon küseymmi :dilcikar:

geçmiş olsun canım olabiliyor öyle tansiyon problemleri zaman zaman, seninki de açlıktan olmuştur bence zaten bünye zayif düzenli beslenmen gerek

slm kızlar tekrardan geldim, eve gittim yemeğimi edim, oğluşun çantasını hazırladım onu giydirdim,gittik köye bıraktık geldik eşimle oynar biraz oralarda bizde akşam gidicez yemeği de orada yer çıkarız artık

Biz dün akşam haşlanmış brokoli,patates ve havuç yedik.Valla limonlu tuzlu baharatlı pek güzel olmuştu.Bugün de kocam nöbetçi zaten yemek derdi yok..

Miniğim sen de tavuk filan yap fırında.Ya da haşla,suyuna pilav çorba filan yap.

Gülizim abartma canım.İlaç o ilaç şeker değil yavrum:))

Ya önceden bana da dokunurdu.Kısır filan yiyemezdim.Bulgur çok iyi pişerse dokunmuyo. Ben pilavda falan diri bırakmam mesela..

Beyazmeleğim sen gençsin, enerjiksin.Güliz ahretim benim.Menepozdan falan konuşuyoz.Dişlerimi yaptıracam da daha doğrusu damak yaptıracam.Dudaklarım büzüşür mü diye soruyodum:))

çitosum sağol tatlım iyiyim..
oğluşlqr toplantılarını yaptılar paklendiler az sonra uyutucam onları..
miniğim vay be misafirler üyelerden çokmuş haaa..
maytabım sanada geçmiş olsun..tansiyonuna dikkat et be güzelim oyüzden cevriyye fazla takılma..
meleim oh mis gibin temiz hava almış gelmişiniz..

meleğim ne güzel temiz havada koşşun eğlensin eymen paşa köy o kadar yakın mı gıı gittin geldin süper valla hafta sonu arabaya benzin koysak şöle seferihisar urla yapsak ne iyi gelcek bu aralar değişikliğe ihtiyaç var havalardan dolayı sanırım

yasmincim gençsin güzelsin 4 kiloyuda vermisisn canım benim ödüllendir kendini yookk öleee

Beyazmeleğim sen gençsin, enerjiksin.Güliz ahretim benim.Menepozdan falan konuşuyoz.Dişlerimi yaptıracam da daha doğrusu damak yaptıracam.Dudaklarım büzüşür mü diye soruyodum:))

puhahaha :roflol: benimle böyle konular konuşulmuyor yani öyle mi kaydirigubbakcemile3

canım köy dediğimiz yer aslında kasaba hatta bu sene Nazilli'ye bağlandı artık buranın bir mahallesi oldu bizde ki ağız alışkanlığı eskiden köymüş yaa ee bende oralarda büyüdüm doğal olarak köy köy diye dilimizde
arası da 5-10 km bişeydir ancak daha fazla değil yani

Ya önceden bana da dokunurdu.Kısır filan yiyemezdim.Bulgur çok iyi pişerse dokunmuyo. Ben pilavda falan diri bırakmam mesela..

canım bız aslında cok severız bulgur pılavını ama anneme doktor tarafından her turlusu yasaklandı
gastrıt ve ulser baslangıcı var

demek damak yaptıracaksın hee kaydirigubbakcemile3

bır yemek yedım ama alev alıyorum su an
fekalet acıydı ama ınatla yedım ve yanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…