- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.941
aksama ne yemek var
annem hasta benım eve erken gıdıp bırseyler hazırlamam lazım ama nee[/QUOTE
Kalimerom bende tavuklu şehriye çorbası, bulgur pilavı, bamya ve ıspanak var.Tatlı yok. Salata da yaparım o kadar.Dün kocam aşermiş kısıra.Belki kısır yaparım çayın yanına
meleğim sizin yıldönümünüz, krikitoscum seninde eşinin doğum günü kutlu olsun..
ikiniede diyeceğim mutlu huzurlu bir otamda olduktan sonra öael bişeyler yapmışın yapmamışın erkekler aramaz yaa sadece onu düşündüğünüzü sevdiğinizi belli eden bir iki küçük kompliman yeter diye düşünüyorum..
tünaydın arkadaşlarr..krikotes eşinin doğum günü, meleğim sizinde yıldönüünüz kutlu olsunn..birlikte nice yıllara her ikinizide..
Gülizim MSN açık mı?
ben geldım
annemın tansıyonu dusmus keyıfsız yatıyor evde
oglusta tansıyon aletını almıs kımden gorduyse dolanıyor evın ıcınde
gıttım ona corba falan hazırladım yedı bıraz kendıne geldı ama benım canım sıkıldı
basıma agrı gırdı nedense
zeyna canım elbette bır bırıkım olmustur canım esınde
erkekler cok arada kalıyorlar canım
bırsey yemedım karnım ac ve ne yıyecegımı bılmıyorum
Şu anki aktif kullanıcılar: 3279 (Kayıtlı Kullanıcı: 971, Misafir: 2308) :1shok: :1shok:
mmf sana da gecmıs olsun canım
benım tansıyonum da genel olarak hep dusuktur
ben zaten hassas bır bunyeye sahıp oldugumdan bas donmem falan sıradan artık
ama anneme uzuldum tabıı
yasmın bulgur pılavı aklıma gelmıstı ama annemın mıdesıne dokunuyor
bakalım babam ben hallederım dedı ama hem cocuk hem yemek sıkısmasın ıstıyorum
Beyazmeleğim sen gençsin, enerjiksin.Güliz ahretim benim.Menepozdan falan konuşuyoz.Dişlerimi yaptıracam da daha doğrusu damak yaptıracam.Dudaklarım büzüşür mü diye soruyodum:))
Beyazmeleğim sen gençsin, enerjiksin.Güliz ahretim benim.Menepozdan falan konuşuyoz.Dişlerimi yaptıracam da daha doğrusu damak yaptıracam.Dudaklarım büzüşür mü diye soruyodum:))
meleğim ne güzel temiz havada koşşun eğlensin eymen paşa köy o kadar yakın mı gıı gittin geldin süper valla hafta sonu arabaya benzin koysak şöle seferihisar urla yapsak ne iyi gelcek bu aralar değişikliğe ihtiyaç var havalardan dolayı sanırım
yasmincim gençsin güzelsin 4 kiloyuda vermisisn canım benim ödüllendir kendini yookk öleee
Ya önceden bana da dokunurdu.Kısır filan yiyemezdim.Bulgur çok iyi pişerse dokunmuyo. Ben pilavda falan diri bırakmam mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?