- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #65.961
meleğim ne güzel temiz havada koşşun eğlensin eymen paşa köy o kadar yakın mı gıı gittin geldin süper valla hafta sonu arabaya benzin koysak şöle seferihisar urla yapsak ne iyi gelcek bu aralar değişikliğe ihtiyaç var havalardan dolayı sanırım
yasmincim gençsin güzelsin 4 kiloyuda vermisisn canım benim ödüllendir kendini yookk öleee
Ne kadınsın nerden buluyon bu lafları:hulya:aklinialirimsmile
arkadasım arayıp nıspet yaptı bana da
caprıstelermıs kocasıyla
cok hafıflemıs hıssedıyormus kendısını
balayındaymıs gıbılermıs opuyorumnanaktan
ask tazelemısler
hıc agrısı sızısı ve ya kafasına takılan hıcbırsey kalmamıs falan fılan
kıskandım mı? :uhm:
EVETTTT kötükedihüso
Didim de miydi o Kalimerom.Şu Zaranın reklamını yaptığı yer di mi?Benim de hoşuma gitmişti.Ama pahalı bi yermiş.Milletvekilleri aileleriyle orda tatil yapıyolarmış(
Didim de miydi o Kalimerom.Şu Zaranın reklamını yaptığı yer di mi?Benim de hoşuma gitmişti.Ama pahalı bi yermiş.Milletvekilleri aileleriyle orda tatil yapıyolarmış(
evet canım orası ama ayrı takılıyorsun orda yaa ve yanında kafa dengi biri yoksa sıkıntıdan patlar insan
krikocum inşallah gidersiniz değişiklik olur
görümcemler seferihisarda oturuyo ben pek sevmedim oraları sığacık güzel deniz kenarı
ama oralara taşınma ihtimalimiz varkii aklımdan bile geçirmek istemiyorum yaa pofffffmafoldumben
arkadasım arayıp nıspet yaptı bana da
caprıstelermıs kocasıyla
cok hafıflemıs hıssedıyormus kendısını
balayındaymıs gıbılermıs opuyorumnanaktan
ask tazelemısler
hıc agrısı sızısı ve ya kafasına takılan hıcbırsey kalmamıs falan fılan
kıskandım mı? :uhm:
EVETTTT kötükedihüso
evet canım orası ama ayrı takılıyorsun orda yaa ve yanında kafa dengi biri yoksa sıkıntıdan patlar insan
Ay nereymiş şu caprice palas bi bakıyım bakiyim netten merak ettim..
Çitosum ben salıveriyom kocayı.İlk balayına gittiğimizde plaja gittik Alanyada.Dedim ki nereye konuçlanalım?O da üssüzlerin olduğu yere dedi.Hadi dedim ama gitmedi:))))Ne yaparsa yapsın.Ben güneşten faydalanmaya gidiyorum anacım.Hatta bu yaz kocamsız tatile çıkacam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?