2008 Kasım Anneleri

aman ya boşver canım o kadar da kötü değilsin biraz
uğraş bulsan kendine unutursun bende bazen bu psikolojiye giriyorum
ama çıkmam zaman almıyor

selam güzeller:lepi:

biz geldikk.görüşe gitmiştik ya herşey yolunda Allahıma binlerce şükürrrr27 hf 3 günlük 35 cm ve 1100 gr olmuş minik kelebeğimşeker tahlilini verdi nihayet bidahaki gelişinde getirirsin dedi.artık bayramdan sonra yada ramazanın son haftası giderim herhalde.oğluşum bugün yüzünü gösterdi bize esnedi hıçkırdı hrşey çok güzeldi....

sonra dönüşte üsküdara geçtik oğlumun okul alışverişini yaptık önlüktü pantolondu ayakkabıydı sonrada bebişime taşıma çantası(port bebe) malzeme çantası ve kanguru aldık.ay Allahım yaaa iyi günlerde kullansınlar inşallah:Saruboceq:

canım gözünaydın geçmiş olsun cicleriniz de hayırlı olsun
minik erkekinin okul alışverişide hayırlı olsun iyi günlerde giysinler inşallah

Merhaba kızlar,
Ben de nihayet evime geldim bugün.Tatil bitti artık.Haftaya da okul başlıyor.

Kızlar annemlerde kalabalıktık eve gelince hafif bunalım yaşadım sanki.Ev çok sessiz geldi.1 ay kaldım annemlerle baya alıştım onlara Keşke yarın dönseydim dedim (

Juliancığım çok geçmiş olsun annene.Ameliyatın iyi geçmesine sevindim.
Acını anlayabiliyorumşhayatta herşey hep yolunda gitmiyor işte.Kendini böyle bir dönemde bebeğin için üzmemen gerektiğini unutma canım.Sonra stresli bir bebek olmasın.
Allah şifa versin canım.Umarım sağlığı bundan sonra hep iyi olur.

off kızlar yaa koca bi yerde maç seyrediyo oğlan bi yerde maç seyrediyo fanatik deliler noolcek:dilcikar:bende mehmet akifimle baş başa oturuyorum bahçedeydik ateş yaktık patates közledik ayyyy harikaydı ama bitti evimize dağıldık.şimdi artık ramazan geliyoya bahçe kıymete bindi.bütün akrabalar doluştuk yarın sabah kahvaltıda şunu yapalım bahçede yiyelim öğlene bunu yapalım bahçeye diye kimse yüzüne bakmadı şimdiye kadar.asıl güzel haber teyzem vantilatör verdi bu gece güzel olacak zannımca:dance:biz klima taktırıcaz boşuna vantilatöre para vermeyelim dedik ama çanakkaleden geldiğimizden beridir nefes alamadık valla burda nem nem ypışıyo üstüne ıyyykkkkkötükedihüsokayınvalidemde diyo bizim ev daha sıcak biznapalım bişey demedim ben tabii ama teyzemler dedi tabii kız hamile sen onun kadar olabilirmisin.kardeşleri diince heeeeeeee dediÇok üzgünüm çoook

kızlar bişey sorucam kafama takılıyo.ilk doğumumda da oğlumdada dantelli etek takımlarımdan koydum yatağıma.ama artık istemiyorum yaa sevmiyorum evde bitane dantelörtübırakmadım hepsinikaldırdım.şimdi mehmeti doğumumda örtmek istemiyorum .şöyle taçtan yada ne biliim özdilekden güzel kaliteli beyaz ağırlıklı bi nevresim tkımı alıp yaysam nasıl olur sizce .sizneler düşünüyorsunuz bu konuda yatağınızı nasıl hazırlııcaksınız

Ya illa beyaz mı olması gerekiyor?
Ben hiç bilmem bu konuları.Annem çeyizime bişeyler yapıp koydu ama onları mı çıkarırız bilmiyorum ki?
Ben kızımla uyumlu olalım diye pembiş pembiş Özdileğin pembe renkli minik daireler olan nevresim takımından aldım kendime.O olmaz mı? yatak örtüm dantelden zaten gerek olursa başka bişeye gerek yok heralde.Takım değil ama öretüm çok hoş ben beğeniyorum yani.

Ben yeni aldığım nevresim takımını kullancam mmfcim.

herkese günaydın kızlar ilk kalkan ben olmuşum anlaşılan
herkes umarım iyidir biz çok iyiyiz maşallah sabah kahvaltımızı falan
yaptık şimdi pc başına geçtim ama kimseler yok herkese güzel bir pazar diliyorum

]dün gece vantilatörü açtım ama nafile yaa ben gene terledim vebi uyandım sırılsıklamım ama buz gibiyim hasta olursam şaşırmam valla inşalah olmam da.gene en iyisi klima galba.keşke yaz başı aklım nerdeydidiyorum ama iş işten geçti.güneş giderr ayak bize yapcağnı yaptı valla.sabah ufak çaplı bikaza geçirdim .sıcaktan uyuyamayıp sabahın köründe kalktım gene .fasulye almıştım 5 kilo hadi dedim bozulmasın konserve falan yapayım.ayıkladım felan ketılda sukaynatcam dünde ketılı cifleyip yıkamıştım hep yapardım ama su kaynamasına yakın patladı:1shok:tabiben neye uğradığımı şaşırdım bütün sigortalar attı indim aşağıdan açtım baktım gene atmış evdekine kadar fiş varsa çıkardım sonra açtım sigortayı neyse açıldı da teker teker fişleri taktım.eşim tabiifosur fosur uyuyyo adam sese bilem kalkmadı .:mymeka:karı elden gidiyodu haberi yok:dilcikar:.
şimdide oğlu kuzeni kardeşi denize gönderdim onnarı eve bomba düşmüş gibi toparlııcam.ayrıca bugün pazarımız var ama ben kara kara düşünüyorum nası gidicem diye.keşke arabayla gitseydim onlar gitmeden.:çok üzgünüm:sıcak anacım baktım valla 5 günlük hava raporuna tık yok 29 30 yandıkkkkkkkk tutuştukkkkkkk kavruldukkkkkk

selam güzel anneleeeeer...nasılsınız?
valla mmmf27 canım ben tam 1 haftadır aralıksız 24 saat klima çalıştırıyorum
gece klimanın karşısında gündüz klimanın karşısındayım
elektrik faturasını çok merak ediyorum amaaaaaaan napayım
yoksa buharlaşıp uçucam gibi geliyo.
bizimde pazara gitmemiz lazım ama ben kocii bekliyom adam bugün bile çalışıyo
oğlu için hazır olması gerekiyomuş haklı ne diyeyim
Allah sağlık versinde çalışalım bende haftaya başlıyorum işe
tek korkum bu sıcaklar Allah herkesin yardımcısı olsun

asorti merhaba canım valla haklısın ben bugün çok geç kalktım
kardeşim bizdeydi gece 2.30 da yattık tabi ben kırk kere uyandım uykumu alamadım
sonra sabah saat 11 de bir dalmışım uyandığımda saat öğlen 1 olmuştu
aman iyi geldi nasılsa bir hafta sonra böyle uyuyamayacağım depolayayım demi ama

merhaba kasım anneleri bende bir kasım annesi olucam inşallah, birkaç gündür sürekli sizlerin yazdıklarınızı okuyorum, sizleri tanır gibi oldum ve paylaşımlarınıza katılmak için dün üye oldum hepinize güzel sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim.
bu arada kendime takvim hazırladım ama buraya nasıl ekleyeceğimi bulamadım yardım edebilirseniz sevinirim

hoşgeldin denizanasi, allah bebeğini sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah, kontrol panelinden kilo boy takip çizelgesi diye bişey var takvimini oraya yapıştırıp kaydet diceksin, o zaman görünmesi lazım, takılırsan yine sorarsın emi şeker, öpüyoruma.s.

haşgeldin aramıza canım
sen prens annesimi olacaksın yoksa prenses mi?
bundan sonra her zaman aramızda görmek isteriz seni de
sevgilera.s.

denizanası hoşgeldin canım çok iyi yapmışsın üye olmakla
keşke daha önceden katılsaydın aramıza ama olsun bebeğin
cinsiyeti ne bu arada
fatercım ben kaç gündür öyle 10 a 11 e kadar yatamıyorum ya saat
8 buçukta gözlerim açılıyor

Hosgeldin denizanasi aramiza..

napiyonuz kizlar,bende yine pazar sendromu var gezdim geldim ama

hala atamadim üzerimden..havada cok sicak,hatta göbegimin üzerinde

kücük kücük kasinti gibi seyler bile olustu..Hemen ilik dus aldim suanda

daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…