2008 Kasım Anneleri

ibolya yardımın için teşekkür ederim :)) umarım becerebilirim.
fater hoşbulduk canım zaman buldukça burada olacağımdan emin olabilirsiniz, benim bir prensim olacak inşallah, ismini İlke Deniz düşündük o nedenle denizanasıyım

oh oh ne güzel gezmişin, iki gündür evde hapis hayatı yaşıyorum, bugün için de hayallerim vardı suya düştü, başlıcem böyle işin içine yav, fırsatını buldunuzmu gezin affetmeyin, yetti beeeeeeeeeeee isyan çıkarcam şimdi benim herifi arayıp da aklıma gelince sinir oluyom klava:

daha önce zamanım olmamıştı bu kadar internette vakit geçiremiyordum sonunda rahatlayınca buldum zaten burayı, aslında daha önce katılsaydım bazı şeyleri daha rahat atlatabirdim aynı şeyleri aynı zamanda yaşayan insanlarla olunca ama şimdide güzel iyiki gelmişim:)
hepinize sıcak karşılamanız için teşekkür ederima.s.

aspirini doğum dan önce bıraktırır umarım kanı sulandırdığı için doğumda kanamayı tetikleyebilir.ameliyat olacak hastaları biz önceden bıraktırırdık da.bulantı için ben çubuk kraker yemiştim hep.

hayirdir ibolyacim neyin var canim?bu bunalimi pazar gününemi bagliyalim yoksa baska bisiyemi kizdin sen? esin calisiyormu pazar günleri?

hem bende bulmusken geziyorum yoksa bizimde cok vaktimiz yok beraber
bisiler yapmaya.. sakin ol yaaa bebisi korkutma annesi:)

yaaa sinirim bozuluyo yaaa, iki hafta sonundan birisinde eşimin yeğenini ağırlıyoruz, burda bekar kalıyo, bi işyerinde çalışıyo, hade tamam bekar çocuk sıcak yemek arar kıskandığımdan istemediğimden değil ama, ben evde yarı çıplak dolaşıyorum, her zaman aynı şeyi yapıyo, bgün sabah saat 9 gibi kahvaltı yapıyoruz zil çaldı, ben yarı çıplakım zaten, yanlış çalınmıştır diye düşündüm, beklediğimiz kimse yoktu çünkü, sonra eşim yeğeninin geldiğini söledi,sinirlerim attı kalktım kahvaltı masasından giyinmeye gittim,sonra iştahım kaçtı bişey yiyemedim zaten, sabahın 9undan bu saate kadar hala bizdeydi çocuk, bi ara koltuğun üzerinde uyumuş kalmış, hiç sevmem çarşafsız vs uyumayı, zaten hava sıcak, terliyor herkes, koltuklara teri geçmiştir, o koltuğa oturmakg elmiyo artık içimden, temizleyecek kudretim de yok, bunun konusunu bile etmedim, eşime bişey demedim, eşim de rahatsız olduğumun farkında kıçımda dolaşıyo sürekli, eşim kaldırmış çocuk odasındaki mindere yatırmış, bende kışlık bişeyler hazırlayayım dedim, biraz onunla uğraştım sonra yoruldum uykum geldi yatacam, yatak odasına gittim eşim de uzanıyomuş yatakta, vardım yanına yattım, eşim kapıyı kilitle diyo, niye kilitliyomuşum yav dedim, açar filen diyo, yav ne açarmış cıngar koparırım kendi evimde kapı mı kilitleyecem dedim, beni dinlemedi kaktı kilitledi, nalet olsun dedimsesimi çıkarmadım biraz uyumuşum, kalktım hala ortalıkta gezinyo, pcye oturuyo, tv seyrediyo, sonra karınları aacıkmış,i kide bir eşim yanıma geliyo, sevgi gösterilerinde bulunuyo, kızdığımı bildiği için beni yumuşatmaya çalışıyo, uykumu açtı, kalktım yerimden giyindim mutfağag ittim kahvaltı hazırlıyolarmış, yemek var ne kahvaltısı hazırlıyosun dedim, olsun varsınmış, yemeği kim yicek ya bi tencere yemek yaptım dedim, kaldırdım kahvaltıyı yemek koydum, o sırada eşimin yeğeni de markete gitmiş, ya hala gitmedi mi dedim, gitmedi dedi, sinirlerim gerildi artık, nalet olsun dedim ben kaç aylık hamileyim karnım burnumda böyle misafirlik mi olur ya dedim, gelsin otursun birkaç saat çayını içsin yemeğini yesin gitsin niye akşama kadar onu ağırlıyorum ben dedim, ben seninle gezmeye gitmek istiyodum bütün hayallerimsuya düştü dedim, yine gideriz diyo, iki hafta sonundan birinde nescafe gibi üçü bir arada geziyoruz sinirlerim bozuluyo yaa, hiçbişey bana sorulmuyo, benim ailem gelse böyle sabahtan akşama kadar otursalar suratı asılır ama beyefendinin, şimdi çıktılar gittiler gezmeye, ben evde yanlızkaldım yine, karını koluna takıp da gezdirsene, eşşek kadar oğlan kendisi gezemiyomu, hep böyle oluyo, hiç kendi halimde kalamıyorum, sıcakta bayılacam zaten bi de örtünüp bastırıyoruz heryerimizi biyerimiz gözükmesin diye, canım sıkılıyo yaaa, kendi evleri gibi bana sormadan habersiz çat kapı geliyolar, görümcem eltilerim de hep aynı şeyi yapıyolar, hiç müsaitmisin diye soran yok, haksızmıyım ben yaaa

Merhaba kızlar ben de geldim.
Ya gece bende çok uyanıyorum.Neyseki sıcaklardan kurtuldum birazda olsa.Evimize geldik.Vantilatör ve klima olmadan oturabiliyoruz.

Doru,Lia ve Denizanası aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.

Çilek ohh gezmişsin hala kendine gelememişsin olmas ki böle :) Link ne canım bugün ne giydinizin linki? Yapıştırda bakalım.Şimdi siteyi alt üst ederim ben bulacam diye :)))

ibolyacım çok haklısın gerçekten hak veriyorum sana bende gıcık olurum bu
durumlara hele haber verilmeden gelen misafire belli etmesemde içimden sayarım
ama eşim her zaman açıktır misafire annem gilde dahil gelsin gitsin otursunlar ister
demek ki hepsi böyle ama senin ailen geldiği zaman surat asma hakkı yok bence
bu kadar şeyin üzerine ayıp eder insan en çok kendi evinde rahat eder
ama sen yine de strese girme canım bebeğin var senin akşam gelince
uygun bir dille anlat bence

off canimyaa vallahi haklisin yazdiklarinda..nihayetinde iyi hos gelsin ama bu kadarda uzun kalmasin.
sende hamilesin ve normal halin yokki artik..sen yinede cok germe kendini.esinle konus halletsin bu isi
biran evel..simdi sakin ol lütfen bebinize yazikya.. ee cik sende yalniz gez arkadaslarini filan ara.
kalma evde yalniz basina.

canim link bu http://www.kadinlarkulubu.com/2960-bugun-ne-giydin-cek-de-gorelim-2960-t179150/index61.html

laf aramizda bu hamilelri memnu netmek cok zor ya,bazen acimiyor diilim su gariban adamlara:)

selam kızlar iyi pazarlar ........

aramıza hoşgeldin denizanası sağlıklı günlerde bebeğini kucağına alman dileğiyle

kızlar uyku sorunu hemen hemen hepimizde var sanırım sıcaklardanda uyuyamıyoruz
sabaha kadar serin yer arıyorum fazla klimayıda çalıştıamıyorum hala gribi atamadım
üzerimden birde öksürük tuttu yaa boğazım yırtılacak gibi acıyor sesim çatallaştı çıkmıyor
oooofffffff sıcakdada hastalık hiç çekilmiyor

biz bugün kızımızın odasını boyuyoruz babamız illa bu odayı ben boyuyacam dedi
aldı başına belayı sıcakda evi komple boyatmıştık geçen yaz temiz diye diğer tarafları
boyamayalım dedik sadece meleğimizin odasını mobilyasına uygun boyamaya karar verdik
bakalım nasıl boyayacak babamız yazık öyle terlemişki birde heryeri kapattırdı cereyanda kalmayım
hasta olurum diye .......inanmıyorum çayy istiyor bu sıcaktaa

odasını tamamen yerleştirelim de fotoları ekleyeceğim bende

Canım ya İbolya seni çok iyi anlıyorum.kendini üzme bebeğini düşün.
Ben de adana da sıcaktan bayılacak gibiyim diye evde dediğin gibi rahat şeyler giyiyor ve uzanıyordum.Çat kapı bizim kuzan dalıyordu içeri.Eee gel de uzan uzanabilirsen.
En son anneme söledim Annem oğlum Dark ablan uzanacak hadi sen evinize çık dedi de çıktı dana.
Klima salondaydı bende mecbur orada uzanıyordum.Ama diğer odadan gelip geçtikçe ben uzanamıyordum rahat rahat.En son öle dedik :)))

Bence sende bu çocuğun anasını ara deki.Bak böle böle.Ben hamileyim zaten sıcak basmalarım oluyo.Üzerime ince kısa şeyler giyiyorum.halsizim iş yapamıyorum de.Senin oğlan zırt pırt gelince rahat edemiyorum de.En azından şu hamileliği atlatayım de.gelirse de akşama kadar durmasın de.
O gençtir şimdi bunları düşünemez.Ama annesine dersen o çocuğun anlayacağı bir dilden anlatır ona.
Annesi de olmaz dersen al karşına sen anlatşanlayacağı dilden.

ya bişey olunca hep benim ailemle kıyas yapıyo, eşimin ailesi gariban, bizimkiler de çok varklıklı sayılmaz sadece kendi evleri var ama her zaman bana faydaları dokunur, geçenlerde sancılandım yattım annem koştu geldi yemeğimi yaptı yedirdi, bizimkiler 15 günde bir gelirler ama 1-2 saat oturup bi çay içip giderler, ramazanda yufka yollasınlar köyden iyi olur dedim neyle yapcaklar neyle yollucaklar deyip duruyo eşim, ben 8 yıldır hep annemden ekmek getiriyorum hiç lafını etmiyorum ama, garibim sıcakta sabahtan akşama kadar baana ekmek yapcam diye yoruluyo, ne mecburiyeti var kadının, kendi ailesine geldimi pek kıymetli, görümcemin kızı son model telefon istiyor, alacak paraları yok, biz alıveriyoruz muhabbete bakarmısınız, sonra da parayı tahsil edecem diye aylarca peşinde dolaşıyo, sonra da sen beni anlayamazsın elimden bişey gelmiyo diyo, o telefon paraları benim maaşımla alınıyo ama hiç haberi yok, valla benim kardeşim dicek abla bana son model telefon alıverin ben almam, bana ne alemin zevkinden keyfinden, çalışıyosam kendim için çalışıyorum milleti doyurmaya ne mecburiyetim var, hee hiç telefonu olmaz gider alıverirsin hayır olsun dersin, yicek ekmekleri yok biz doyuruyoz resmen, ya söyleye söyleye tüy bitti dilimde anlatamıyorum anlatamıyorum anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…