E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.621
Hosgeldin denizanasi aramiza..
napiyonuz kizlar,bende yine pazar sendromu var gezdim geldim ama
hala atamadim üzerimden..havada cok sicak,hatta göbegimin üzerinde
kücük kücük kasinti gibi seyler bile olustu..Hemen ilik dus aldim suanda
daha iyi.
fater nabersin bacum, beni sorma benim kafam bozuk mirmirmirmir
sen hala bunalım mı takılıyorsun ibolya
daha önce zamanım olmamıştı bu kadar internette vakit geçiremiyordum sonunda rahatlayınca buldum zaten burayı, aslında daha önce katılsaydım bazı şeyleri daha rahat atlatabirdim aynı şeyleri aynı zamanda yaşayan insanlarla olunca ama şimdide güzel iyiki gelmişim:)denizanası hoşgeldin canım çok iyi yapmışsın üye olmakla
keşke daha önceden katılsaydın aramıza ama olsun bebeğin
cinsiyeti ne bu arada
fatercım ben kaç gündür öyle 10 a 11 e kadar yatamıyorum ya saat
8 buçukta gözlerim açılıyor
oh oh ne güzel gezmişin, iki gündür evde hapis hayatı yaşıyorum, bugün için de hayallerim vardı suya düştü, başlıcem böyle işin içine yav, fırsatını buldunuzmu gezin affetmeyin, yetti beeeeeeeeeeee isyan çıkarcam şimdi benim herifi arayıp da aklıma gelince sinir oluyomklava:
iki hafta sonundan birinde nescafe gibi üçü bir arada geziyoruz sinirlerim bozuluyo yaa
Merhaba kızlar ben de geldim.
Ya gece bende çok uyanıyorum.Neyseki sıcaklardan kurtuldum birazda olsa.Evimize geldik.Vantilatör ve klima olmadan oturabiliyoruz.
Doru,Lia ve Denizanası aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Çilek ohh gezmişsin hala kendine gelememişsin olmas ki böle :) Link ne canım bugün ne giydinizin linki? Yapıştırda bakalım.Şimdi siteyi alt üst ederim ben bulacam diye :)))
ibolyacım çok haklısın gerçekten hak veriyorum sana bende gıcık olurum bu
durumlara hele haber verilmeden gelen misafire belli etmesemde içimden sayarım
ama eşim her zaman açıktır misafire annem gilde dahil gelsin gitsin otursunlar ister
demek ki hepsi böyle ama senin ailen geldiği zaman surat asma hakkı yok bence
bu kadar şeyin üzerine ayıp eder insan en çok kendi evinde rahat eder
ama sen yine de strese girme canım bebeğin var senin akşam gelince
uygun bir dille anlat bence
off canimyaa vallahi haklisin yazdiklarinda..nihayetinde iyi hos gelsin ama bu kadarda uzun kalmasin.
sende hamilesin ve normal halin yokki artik..sen yinede cok germe kendini.esinle konus halletsin bu isi
biran evel..simdi sakin ol lütfen bebinize yazikya.. ee cik sende yalniz gez arkadaslarini filan ara.
kalma evde yalniz basina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?