2008 Kasım Anneleri

canım ya boşver herşey düzelir sen bu kadar takma kafana
bebeğin bi olsun daha sonra açıkça konuşursun bunları hayatım
şu an ne olursa olsun sinirlenmemeye özen göstermeliyiz
bişeyleri bende çok görmezden geliyorum ama unutmuyorum da zamanını
bekliyorum eşin çok ayıp ediyor böyle hesabı yapılmayacak şeyleri
hesaplamakla

ibolyacim suanda sen daha bi hassassin canim..bunu esinle ciddi bi tavirla konus ve daha fazla üzme ne kendini nede bebegini..

bugün ben öylr korkunc bisiy yasadimki anlatamam.sabahtan buyana bebek bi kez olsun dönmedi icimde,sadece elleri ve ayaklari hareket etti..doktoru arayip ulasana kadar yemin ediyorum.tlfonda bile konusamadim esim sordu hep..neyseki hersey yolundaymis.bebek büyüdügü icin artik cok fazla dönmez yalnizca elleri ve ayaklari hareket eder dedi.ama onu gel birde bana anlat..

demek istedigim nolur üzme kendini,bulunur bi caresi takilma bu ayrintilara sen..suanda senden ve bebekten baska önemli hicbisiyin yok anladinmi!

Deryacım hoşgeldin.Odanız hayırlı olsun canım.Bitmiş halini inşallah kısa zamanda görürürz.
Benimde oturma odam boyanacak ama nasıl olcak bilmiyorum.Gözümde büyüyor bu işler.Hiç tahammül edemiyorum (

Çilekk bu ne güzellik canım ya.Maşallah karnın da ufacıkmış beee senin :) Maşallah Allahım esirgesin sizi.

herkese merhaba şekerler!!ooh maşallah bugün herkesler burada...

çilek çok zarif bir hamile olmuşsun..çok hoşsun.a.s...yüzün bana çok tanıdık geldi amaCADIARZUCADIARZU..

darkçım sen de evine hoşgeldin..ohh serin serin uyu artık..

aman şekerim yaaa ne anlar onlar böyle şeylerden, anası babası köylü insan zaten, sölesen bi de üstüne surat asarlar

ibolyacım canım sakin ol
biliyorum zor bu işler ama yapacak bişey yok
helede bu durumdayken kendini üzme
bir hal çaresi bulunur bebeğin hiç kimseden önemsiz değil değil mi?
o zaman başkalarının seni üzmesine izin verme gerekirse al karşına açık açık her şeyi konuş
ama sakin ol canım sen ve bebeğin çok değerlisiniz unutma

Çilekk bu ne güzellik canım ya.Maşallah karnın da ufacıkmış beee senin :) Maşallah Allahım esirgesin sizi.

tsk,ederim tatlim,evet ufak ama hersey iyi diyor doktor.herkezin yapisi farkliya sanirim ondan olmali..

citoscum tsk,ler canim..hmm benimde konyayla baglantim var belki görmüs olabilirsin diycem ama olabilirmiki?

ibolyacım çok üzme kendini ve bebeğini de..anlattığın durumlar gerçekten zor.bir de hamilelelik sıkıntısı olunca tuz biber oluyor sanırım..sakin olmaya çalış eşinle konuş..konusarak halledebilirsiniz bu sorunlarınızı..

ibolya cım canım kendini okadar sıkıntıya sokmuşsunki ve çok da haklısın artık bıçak kemiğe dayanmış ki eee birde hamilelik psikolojisiyle daha da çekilmez hale gelmiş onların sana hizmet edecekleri yerde sen davetsiz misafirlerle uğraşıyorsun çok haklısın ama eşindede suç var bu kadar
tölerans yeter bence al karşına anlayışlı bir şekilde konuş derdini anlat eminim anlayacaktır
ama kendini çok üzüyorsun güzelim yazık bebeğine birazahatlamaya çalış gir soğuk bir duş al ve dışarı çık vitrinlere bak çocuk parkına git yaramazları gözlemle senin bebeğininde bir gün onlar gibi oynacağını hayal et stresi at kafandan ki daha bunun loğusalığı var canım dikkat et kendine birazcık

darc canım hb asıl sen hoşgeldin insanın evi gibisi yok dimi nekadar da annenin evi olsa el üstündede tutsalar kuş tüyündede yatsan evim evim güzel evimm:)) ben aynı yerde oturmama rağmen bir gün anneme gidip geldiğimde insanın evi gibisi yok diyorum valla tatilin nasıl geçti gerçi eminim güzel geçmiştir sıcaklar dışında tabii .....bende gözümde büyütüyordum nasıl olcak diye ama kociş başardı valla boyadı odayı ufak tefek iş kazaları oldu ama şimdi onları temizliyor yarında kadın gelir halı koltuk vs. yıkanır ramazana temiz temiz gireriz allah nasip ederse başlayınca bitiyor canım merak etme

çilek canım çok güzel çıkmışsınız valla gerçi diğer linke yazdım yazacaklarımı ama hamişlik çok yakışmış walla maşallah

Hb. Deryacım.
Tabi kendi evimide özledim ama kalabalığa da baya alışmışım bi boşluğa düştüm sank.Keşke benim evimde annemlere yakın olsaydı da her istediğimde görebilseydim.
Tatilim güzeldi denize gitmesemde :) Havuzla idare ettik.Kardeşimle çıktık her fırsatta.Bol bol alışveriş yaptık.Baya iyidir yani :))

Evi bayramdan sonra annem gelip temizlicek artık.
Ben bugün anca valizleri yerleştirdim.Bebek için aldıklarım,kendime doğum için aldıklarım hala kolide.Onları da açıp yerleştircem ama gözüm kesmedi Yoruldum.Bi hafta evdeyim artık yavaş yavaş yaparım işlerimi.Büyük işler de annemi bekler.Zaten tatile gitmeden annem temizledi heryeri herşeyi.Ramazanı çıkarırız o temizlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…