2008 Kasım Anneleri

ay alemsin çilekcim ya sayfa açık ama cam siliyorsun aman dikkat et kendine

napiim kiz,hem burayi hemde evimi idare edbiliyorum heheheh..deli oldumyaa daha yeni silmistim bi yagmur yagdi camlar o bicim..

Ya benim cam da gözüme batıyor.Önce şu evi bi adam edeyimde olmazsa oturma odasını sileyim bi tek.Kanepenin üzerine çıkıp silcem uzanmamak için p

aman dikkatli ol dark,ben büyük camin birini silemedim vallahi onu esime sildiricem..
simdi bile azcik belim agridi,biraz uzanayim gecer insl.

ya kızlar kendinizi zorlamayın lütfen ya bırakın dursun temizlik bi yapan bulunur nasılsa

Yok canım benimki öyle dip bucak olmayacak.Ben yokken eşim evdeydi ya biraz ortalık dağılmış.
Zaten koskoca bir hafta var önümde işler için.Her gün azar azar yaparım ben.Çok zorlamaya gelemiyorum zaten :))) :jeyyar:

Dikkat ederim Çilekcim,dinlen biraz çok muydu camlar?
Benim 3 tane küçük cam var odada.Onları silsem yeter.Ama o en son iş.Daha acil olanlar var.

iyi akşamlar arkadaşlar..eve daha yeni düştüm valla..dün şeker yüklemem yapıldı haftaya 100 gr yapılacak malesef biraz sınırda çıktı rakam..hayırlısı bakalım..kızımda kocaman olmuş tam 860 gr maşşallah..
dün dr dan sonra eşimin teyzesinin yazlığına gittik..kuzenler filan çok kalabalıktık..birde kuzenin üniv.den arkadaşı ve kocası vardı iki de çocukları..biri 2 yaşında biri 3 aylık ..kızının adı zübeyde almina buket üç isimde kimlikte yazılıymış çok tuhaf geldi bana ..ayrıca bakıcılarını da yanlarında getirmişler ..anne sadece oturdu ..çocuklara hep bakıcı baktı..birde anlatıyo ; 5 yıllık evliyim hiç yemek yapmadım ,temizlik yapmadım, yok şunu yapmadım bunu yapmadım birde çocuk bakmak çok zormuş öyle diyor ..hey allahım dedim ya kadın var kadın var ..sizde orda cam silmeye devam edin..:)))

Selam kızlar !! Aramıza yeni katılan kasım anneleride hosgelmis :1hug:
Benimde bu hafta sonu misafirlerim vardı ay cok yoruldum
Şimdide pcye bakim dedim nasılsınız iimisiniz kızlar ?

:roflol::roflol::roflol: Eylülcüm walla haklısın millet keyfine düskün
Hey allahım yaa ne insanlar war klava:

ay alemsin canım ya valla kızlarda cam silsin orada:mymeka: bu arada geçmiş olsun canım
şekerin sınırda çıkmış inşallah düzelir bir sorun çıkmaz:teselli:

ya kızlar kendinizi zorlamayın lütfen ya bırakın dursun temizlik bi yapan bulunur nasılsa

asorticim benim burada birine yaptirma imkanim yok cünkü;türkiyedeki gibi hickimse eve temizlige gelmiyor..anca büyük sirketlerden birilerini istemelisin.ee orda calisanlarin hepsi yabanci,ya moldovyali ya polanyali..hayatta almam onlari evime.onun icin azar azar kendim yapmaya calisiyorum iste..

Yok

Dikkat ederim Çilekcim,dinlen biraz çok muydu camlar?
Benim 3 tane küçük cam var odada.Onları silsem yeter.Ama o en son iş.Daha acil olanlar var.
asagi katlari bitirdim ama beni mevimde heryer cam,daha yukarilara cikmadim bileonlari esime sildiricem hem yüksek hemde daha büyükler..sende dikkatli ol canim..en iyisini yapiyosun yavas yavas yapmakla..ben cok huysuzum o konuda herseyi bianda yapmak isterim hep

cok sevindim eylulcum kucuk hanimin iyi olmasina,insl.bir sorun olmaz sekerin..

cam bitti ama gidimde baska biyeri siliim bari,off offf:çok üzgünüm:

Allahtan klima war ama onuda hasta olurum die sürekli acamıorum ki ...
Bu arada ben daha tetanoz asısı olmadım sanırım 7. ay bitmeden olmak
gerekiomus ..Onun icin bu p.tesi esimle gitmeyi düsünüoruz gecmi kaldım
acaba ya ?

eylülcüm hoşgeldin yağmurcum hoşgeldin çilek ve dark sizede kolay gelsin.eylülcüm önce geçmiş olsun diyorum ve çok sevdiğim bi ablamın lafı vardır anne var annecik var kadın var kadıncık var diye sanırım senin tanıdığına cukk diye oturdu bu laf.ama gıcık oldum hee şurda 2 iş yapıcaz diye bi tarafımızdan ter damlıyo millete bak yaa.:mymeka:batsın bu dünyaaaaa bitsin bu rüyaaaaa.valla1 haftradır ütüler bekliyo nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum :çok üzgünüm:

valla doğru dedin canım aynen katılıyorum..o kız konuştukça kaynanamla göz göze geldik..sanırık kıymetimi biraz daha anlamış olsa gerek..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…